, sekce: Zkušenosti |
|
Konvertor z AVI do MP4Zgravím, poradí někdo prosím jednoduchý free konvertor z AVI do MP4.Předem moc díky všem. |
Amper1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 272 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
|
|
RE: Konvertor z AVI do MP4A ešte dodám k tazateľovi pôvodného príspevku. Absolútne nechápe kodekom a kontejnerom. Lebo kľudne do MP4 môžem hodiť pôvodne video avi s tým, že kodek nechám pôvodný... Čo tým ziskam? Nech si zistí rozdiel medzi kodekmi a kontejnermi |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 769 |
|
|
@KasrMotiv konverze neznáme. Ale posílal jsem nedávno mkv video do party a několik applistů ho nepřehrálo, musel jsem to poslat v mp4. Podle googlu apple nativně v QuickTime nepřehraje avi, tak třeba tazatel jen má zařízení, kde mu avi nejdou. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 966 |
|
|
Konvertor z AVI do MP4Zdravím, děkuji všem za reakce. Důvod převodu AVI do MP4 je prostý. Jsem starší ročník a rozhodně žádný guru na kodeky ani kontejnery. Potřebuji to pro převod nahrávek z podvodní kamery prostřednictvím pinnacle studio. Studio je nějaký pravěk verze 15. Při zpracování projektu z nahrávek AVI jsou některé funkce studia například přechody nefunkční. Pokud použiji nahrávku v MP4, tak není žádný problém. Důvod je tedy vlastně pouze berlička. Jinak použil jsem nakonec Any video converter doporučený Warpik, rychlý, jednoduchý, zdarma. Díky . |
Amper1
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 272 |
|
|
@torny" tak třeba tazatel jen má zařízení, kde mu avi nejdou."Napríklad video element v browseroch. To je pomerne podstatná množina zariadení, povedal by som. A ak bolo pôvodné video v h264, tak to po konverzii aj bude fungovat :-) Ja som na podobný účel použil ffmpeg, funguje skvele a dá sa vyladiť na nízku latenciu (pre prevod live streamu), pod 0.5s, keď sa človek pohrá s fragmentáciou (pravda, browser si pridá 2-3s buffrovania, ale čo sa dá robiť). |
garabik
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 99 |
|
|
RE: Konvertor z AVI do MP4Verze 15 je někdy z roku 2010(?). A i tehdy to byl divný soft. Ano, tenkrát se z dobrých důvodů přepočítávalo ledacos. Už chápu. Možná by stálo za úvahu použít nějaký aktuálnější video soft, mám za to, že jsou i free softy pro editaci videa. Ale pokud je to jednorázovka, je to blbost se tím zabývat. I když - jestli to jsou ojedinělé zážitkové podmořské záběry, možná by to stálo za to udělat to kvalitně, přece jen zobrazovače jsou stále větší a větší a kvalita výsledného videa je tedy podstatnější a podstatnější. (Ale to už je zase jiná debata.) |
TomSenior
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 612 |
|
|
RE: Konvertor z AVI do MP4Asi najlepsi free convertor do roznych video formatov je Format Factory.Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 535 |
|
|
RE: Konvertor z AVI do MP4Zkopíroval jsem ze SAT settopboxu nahrávku do PC. A ejhle! VLC player mi ji nedokázal přehrát. 0 bodov. (soubor .ts)DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 (Abertis)+TBS5925
|
rom2005
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 925 |
|
|
@rom2005A čo tak chyby v streame a podobne. Sú nástroje na opravu |
Kasr
|
|
RE: Konvertor z AVI do MP4Žádná chyba v streamu. Jiný přehrávač to zvládl. VLC ne. Žádnou nahrávku .ts.DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 (Abertis)+TBS5925
|
rom2005
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 925 |
|
|
VLC a problem s prehranimAhojte, tak s podobnou chybou u VLC som sa stretol uz niekolkokrat, kedy mi subor VLC nevedelo prehrat ale iny ano.Stretol som sa aj stym, ze ked mi ts nahravku nechcelo prehrat vlc, TS-Doctorom som spravil opravu a uz to islo.. Chyba v streame nebola, ale "duration time" bol odveci, akoby zle zapisany v ts nahravke, napr. miesto 2h skoro 20h.. Po oprave uz nebol problem prehrat vo VLC.. VLC je inak super, ale obcas mu to nejde no.. |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 287 |
|
|
VLC a problem s prehranimVLC mi přehrává Ts bez problémů. Win11, VLC 3.0.23.Naopak jsem měl nedávno nabourané časování nahrávky, ukazovalo to asi 178000 hodin. Přes VLC převést/uložit se podařilo převedením do mp4 s nastavením kopie obrazových a zvukových streamů nahrávku opravit. |
torny
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 966 |
|
|
@tornyPresne to som myslel, mne sa to vtedy chova tak, ze VLC, ze otvori ale nenacita/neprehra, alebo ak aj nacita, tak posuvanie nejde..Po oprave TS-Doctorom je vsetko OK.. Ale dik za tip, co si napisal, to som este neskusal.. JA pouzivam vacsinu TS-Doctor a VideoReDo.. |
Mopky
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 287 |
|
|
RE: Konvertor z AVI do MP4Presne na TS-Doctor som myslel. |
Kasr
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 38 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|