, sekce: Příjem DVB-T |
|
Prima SportNa pozici Prima Sport v Muxu 24 už běží promo smyčka. U loga je přívlastek HD. |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 135 |
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84 | |
|
|
@dawis77Všichni, co se alespon trochu orientují na internetu a jsou znalí můžou sledovat cokoliv ze sportu na live streamu, bez podmínek, přihlašování,VPN, zkrátka zcela zadarmo.Lze sledovat i různé zahraniční tv, kde to vysílají.Takže jestli nějaká společnost u nás vysílá to či ono mnohé celkem netrápí. Kolikrát čtu různé stesky na forech.Já to neuvidím ten přenos. Ano, pokud někdo nemá internet, a pokud nemá správnou IPTV, kabelovku či to žádná placená společnost v ČR nevysílá tak pravda, neuvidí to. A poznámky, že tak akorát se můžeš koukat z okna mi přijdou legrační. Jak je vidět, pořád spousta lidí si myslí,že si lidé neporadí a že jsou závislí pouze na českém rybníčku. |
PAPAJAS
Registrace: 5/2021 Příspěvků: 146 |
|
|
@PAPAJASNo neviem, formulu 1 kde sleduješ zadarmo?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 880 |
|
|
@PAPAJASmě to fakt vykládat nemusíš!Ale nemám problém zaplatit.ale určitě ne více operátorů najednou,spěje to k tom že každou soutěž bude mít někdo jiný.A někteří ještě tomu tady tleskají,to fakt nepochopím... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 12 235 |
|
|
RE: Prima SportUrčitě budu koukat na livestreamy, ty doby, kdy jsem koukal na nějaké arabské a asijské už jsou naštěstí dávno za mnou. |
Beny30
Registrace: 7/2019 Příspěvků: 511 |
|
|
@dawis77OK. V pohodě. Já mám tedy také placenou kabelovku s balíčkem sport, jen jednu společnost, to zcela stačí. Ale když se mi nechce pouštět tv, tak to sleduji na notebooku přes live stream, přirozeně, že to jsou zahraniční stránky, ale to Ti nemusím určitě popisovat. |
PAPAJAS
|
|
@peterskJá závody F1 konkrétně vůbec nesleduji, zajímá mě hlavně fotbal, hokej, tenis. Jinak jednou jsem na nějakém foru před časem uváděl konkrétní adresy a jak to kde funguje a oni mi to smazali ten příspěvek a pak mi příšla zpráva do messengeru, kde mě upozornovali, že jestli v tom budu pokračovat, že mi zablokují profil. Takže už nic nikomu neposílám. Jinak pochopitelně se též stává, že ta adresa už nefunguje a je potřeba hledat jinou, která zase vznikne. Omlouvám se. |
PAPAJAS
|
|
@PAPAJASReagoval som len nato, že všetok šport sleduješ zadarmo. Ale F1 je nemožné sledovať zadarmo /cez tie linky na ktoré myslíš/. Sledujú to priebežne a blokujú všetko ešte aj na youtube, keď dáš nejaké dlhšie video tak to blokujú hneď.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 880 |
|
|
@peterskMusíš hledat v exotických tv stanicích, ne na profláklých kanálech. Nyní se dívám na jednu Azerbajdžánskou sportovní tv live, na netu, je tam ATLETIKO MADRID-MALAGA fotbal na živo. Když se obraz náhodou zastaví, klikne se na logo ve výběru stanic a jede to dál.Najdi si na netu jak se jmenuje tato stanice, co vysílá F1 v tomto státě. Adresa kde pak to je začíná písmenky yo......tečka az Jinak jsem našel F1 jěště jinde už vypsanou v seznamu na VC Holandska, je to moje hlavní adresa. Jelikož to nesleduji, nedokážu říct jestli to bude fungovat konkrétně. Jiné sporty fungují tam. Víc nemohu tady psát. Musíš hledat, chce to trpělivost a také znalosti. Pokud na tohle lidi nemají čas náladu a koule, je lepší si to zaplatit tu F1 . |
PAPAJAS
|
|
@Beny30Na nejpopulárnější sporty jako je fotbal, hokej, tenis, basketbal atd. není potřeba sledovat žádné arabské či asijské streamy. Stačí naject na patřičné evropské stránky a u mnohých live přenosů máš na výběr z různých zemí, ze stanic které to vysílají, dle přenosů i třeba českou, tím pochopitelně nemyslím programově náš free pozemní DVB-T2 Sport. Problém může nastat třeba u F1.Tam to nemusí být tutovka.Jelikož to nesleduji osobně nevím, ale najít se to dá na netu, kde to je vypsané v programu a daná stanice na ostatních jiných přenosech sportovních funguje.Jinak abychom si rozuměli, já mám doma i placenou kabelovku s balíčkem SPORT, takže nejsem typ, co jen hledá, kde bych co ulovil zadarmo. Tohle mám jen jako doplněk, když to nikde na těch sportovních kanálech doma není nebo se mi nechce dívat na to v tv a koukám na internet live zahraniční streamy zadara přes notebook. |
PAPAJAS
| Stránka: 1 2 3 [ 4 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 84 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|