Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

Digi TV migrácia na Magio sat

Dnes ma kontaktoval Slovak Telekom s tým, že vzhľadom na zánik Digi tv mi posielajú výpoveď Digi a zmluvu na Mágio sat. S tým, že technik mi príde vymeniť CA moduly. Mám obavu, či mi to s novými bude fungovať, mám ešte staré plechové. Fungujú moduly Magio v DM 920?

mike2011
Registrace: 7/2011
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65
Odpověď v diskusním vlákně

@RudoM

Vďaka tomu to webu som sa veľa veci naučil o SAT čo som rád pred 11 rokmi som vedel prt makový o SAT , FEC ,CAID , Multifeed, multistream všetko postupne som sa učil sám , tak ako aj o výpočtovej technike (Pc) keď bol COVID tak som sa vrátil k loveniu aj k skladaniu PC teba štve že som samouk však?

sun26
Registrace: 4/2026

Posledná správa

Taká pekná diskusia bola čo už majte sa rád som vás spoznal končím debaty. Rv Keď má tu nechcete idem inde. :mad:

sun26

Pre všetkých

Vyháňať slušných mladých ľudí čo majú záujem o SAT TV viete ale čo už zvykol som , keď chcem diskusiu slušnú tak hneď útočíte nemá to zmysel RudoM.
Nikdy som ťa tu neurazil ani nič som proti tebe nemal žiaľ necenite si to že aj mladí majú záujem o SAT TV a vôbec nie som chorý na hlavu ako si myslíš.
Dosť ma to urazilo tak maj sa.Nech sa darí.

sun26

@Dodo22

Tiež som si spočiatku sat vysielania kupoval v stánku pravidelne Solid Europe. S pánom Luteránom som párkrát posedel na Elosyse v TN, keď tam tento veľtrh ešte býval.

Kimlo
Registrace: 1/2017

V minulosti

V minulosti keď som končil všetci ste mi písali že doma mám vrátiť že slušnost vám tu chyba tak kde je zasa problém?
Čo to má znamenať inde ste mi písali žeby som sa vrátil že slušných ľudí je málo a teraz má vyháňate znovu?

sun26

@Kimlo, Duzu

Dik za info R^

Dodo22
Registrace: 4/2023

@sun26

Já som to nepísal aby sas vrátil...
A nikdo tě nevyhana.
Len prehodnot,co tuna robis atd...
Opět zo Seba robis obetneho beránka,ale nick RudoM to napsal velmi dobre...

:8) :8)

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@jamess96

Urazil som tu niekoho?
Nie to že sa tomu venujem tak som chorý?
Ja sa všetko učím sám tak prečo ste taký iba ku mne čo ťa štve?
Nič zle tu nerobím, iba slušne klebetim o SAT TV a mojich skúsenostiach to je všetko.
Máte tu veľa ľudí čo sa venujú SAT tv a na nich neútočite robí vám to dobré?

sun26

@jamess96

A čo RudoM jemu nič zlé nerobím on mi je ukradnutý ani tebe som nikdy nič zle napísal na koľko od teba ostávam iba ataky a smajlíky, žiaľ keď ma tu nechcete idem inde.Ja som aký som ale SAT tv je iba Hobby.

sun26

@jamess96

Veľmi pekne Vám ďakujem za diskusiu na úrovni bola chyba sa sem vrátiť na miesto vecnej diskusii dostávam iba útoky ale chyba nie je vo mne pekný víkend.

sun26

Ešte dodám

Mám pocit že si iba riešite vlastne komplexy nič viac za tým nevidím útočiť na človeka len preto že slušne diskutuje to už nie je diskusia ale hejtovanie za všetko čo poviem alebo napíšem tak iba hejtujete.
A pri tom nič zle nepíšem.

sun26

@sun26

No už by si sa mohol ukľudniť. Nikto Ťa odtiaľto nevyháňa ani podľa mňa neuráža. Ale Ty nechápeš jednu vec, ak niekde ako tu, že je tu veľa ľudí uverejníš niečo tak rátaj s tým, že budú aj takí čo reagujú tak, že sa Ti to páčiť nebude. Tak sa s tým skús vyrovnať a postaviť sa k tomu ako chlap nie ako 15 ročné dieťa.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Čo také zlé som napísal veď som iba napísal že to čo mám tak mi to funguje v pohode nič zle nepíšem to že napíšem že mám lacné vecí je to zlé?
Mám to z vlastnej skúsenosti takže viem čo ako to funguje veľa ľudí sa má aj tu pýtali aj inde ako som rozchodil CAM modul u Digi v mojom boxe lebo o tomto uvažovali aj na sociálnych sieťach v minulosti sa má to tiež pýtali takže nemám problém sa podeliť o to ako to nastaviť.Pekny víkend ti prajem

sun26

@sun26

CAM modul v tvojom boxe si spojazdnil tak, že si ho strčil do boxu do šachty a funguje. Nič tam s tým netreba robiť /viem lebo otec mal AB Cryptobox ale už sa mu to pokazil/. Ale nepochopil si, čo som Ti chcel napísať. A ako vidím ani to nechceš pochopiť.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Tak neviem mne to zatiaľ funguje lebo mal som 10 ročný box a ten mi odišiel v roku 2021 tak som si kúpil to na čo mám ale chápem 100 ľudí 100 chuti nech sa darí. ;) Niekomu stačí klasický Full hd box Niekomu 4k box každý nech si kúpi to na čo má.
S tebou nemám problém diskutovať ale tak vieš snažím sa.

sun26
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra