Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno včera, sekce: Zkušenosti

Sweet TV/Promo

Chtěl jsem vyzkoušet promo akci zadám promo kod , ale nechce mě to psát platební údaje, máte někdo podobné zkušenosti?

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně včera

@jackino

Mal som podobné skúsenosti potom som to riešil cez paysafecard ako odber na Googleplay a strháva mi to mesačne keď to nechcem tak to zrušim paysafecard mám záložný keď platím hry na Steam je to super. R^
Mám to od roku 2024 a je to ok.Mne tiež nechcelo brať tie kódy potom som písal na podporu sweet tv tak to upravili hneď, odpoveď prišla ešte tento deň. R^

sun26
Registrace: 4/2026

@jackino

Pri najhoršom si to platím cez sms , herné kupóny CZ ten je možná platba mobilom.Co je aj dobra na rok 2026 mal som takto aj Voyo Maximum cez SMS.

sun26

@sun26

Prostě to nejde nikde ani přes pay pal už jsem jim psal tak uvidím.dnes je poslední den akce tady v CZ.

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino

@jackino

Možno nejaké technické problémy lebo v minulosti som toto riešil tiež, keď som im písal na e-mail tak už potom to obnovili tak som pokračoval ďalej v odbere cez Google play lebo nefungoval ani ten.

sun26

@sun26

Vyřešeno, zaplaceno přes Firefox.

jackino

@sun26

Chlapče, ty strašne rád vypisuješ, ale pletieš si hrušky s jablkami.
Pochop, že existuje Google Play a aj Google Pay. To nie je tak ťažké rozlíšiť tieto dva pojmy. Zajtra začína školský rok, tak už sa pripravuj. Možno ti spolužiaci, šiestaci, poradia. Nech sa v škole darí.

RudoM
Registrace: 5/2020

@RudoM

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

To je KONEC!!! :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@RudoM

Ja to mám ako odber ak k tomu nechápeš nerieš ušetriš mi čas to musíš každé vlákno viesť osobné útoky? :fuming:

sun26

@RudoM

Školu potrebuješ ty , lebo ak nevieš čo je paysafecard tak si to doštuduj ty odborník. :laughing:
Lebo túto platobnú metódu mám od roku 2024 a je to lepšie.Neviem asi slušnosti si nepobral tak si neber môj nick do klávesnice na budúce nech sa darí.

sun26

James96 and Rudom

Podstatné je, že zakladateľ vlákna problém vyriešil cez Firefox. Vy dvaja si tu pokojne namiesto pomoci ďalej riešte svoje komplexy a gramatické okienka, mne to za ten čas nestojí. Pekný deň a veľa šťastia v živote Školu potrebujete vy ale slušnosti majte sa.

sun26

@jackino

Super som rád že ti to funguje a tých dvoch si nevšímaj, majú zlí deň nech sa darí.Pekny deň ti prajem. R^

sun26

Traktore

Ano. Poradil si sám a to na 100% bez tvé "pomoci"!
Kdyby se řídil tvojimi radami,tak to nebude mít nikdy.
Si odborník na správném místě a nebýt tebe,tak nevím. ...
Byl si úplně mimo...
:razz: :razz:

jamess96

@jamess96

: Ty si tu zjavne nonstop, ale vlastný argument z teba nevypadne, ani keby od toho závisel tvoj život. Rudo tu napíše prvú blbosť a ty sa ideš hneď rozliať od smiechu. Skús si nájsť inú zábavu ako pritakávať v diskusiách, kde si reálne vôbec nepomohol.

sun26

@sun26

:laughing: :laughing: :laughing:
Traktore. Teď ses přesně popsal.
Jedno známé přísloví:
Podle sebe soudím tebe :sly: :sly: :sly:

jamess96

@jamess96

Veď to robíš ty takže nič zle iba si sa usvedčil takže na budúce si nájdi inú obeť nech sa darí na toto čas a chuť nemám maj sa. Rv

sun26

@jamess96

Si na tomto fóre síce oveľa dlhšie ako ja, ale stačí sa pozrieť na môj a tvoj štýl komunikácie. Ja som v živote nezačal osobný útok na nikoho, aby som ho hneď zosmiešňoval. Presne to tu robíš iba ty - akonáhle niekto do mňa rypne, hneď mu tlieskaš, priživuješ sa na tom a mňa zhadzuješ. Žiadne reálne argumenty k téme nemáš a tie svoje vysmiate smajlíky si radšej nechaj pre iných, na mňa to nezaberá.

sun26

Traktore

Ano. Mám rád srandu a ty si tady super odborník :laughing:
Sám si to o sobě řekl.jenze. opak je pravdou... :sly: :sly: :laughing:

jamess96

@jamess96

Ja tu celú dobu vediem slušnú a vecnú diskusiu k téme, zatiaľ čo ty predvádzaš iba osobné útoky, posmešky a kŕčovité smajlíky. Na takúto úroveň ja klesať nebudem. Týmto táto debata pre mňa definitívne skončila, maj sa.Nech sa darí. R^ Bav sa na iných ďakujem.

sun26

Traktore

To,že si vztahovačný ješita,za to já ti nemůžu. Ze nedovede přiznat prohru a jen si hraješ na chudáka,zato ti také nemůžu.
To,co napsal RudoM a Petersk je naprostá pravda a s tím nic neuděláš,ikdyž tedkom napíšeš ještě 10sms. Nikdo na tebe neútočí a pokud to tak chápeš,tak nevím...
A smajlíky mám rád :sly: :sly: :sly: :razz: :razz: :razz:

jamess96

@jamess96

Týmto si sa usvedčil , lebo držiš len pri tých čo sa povyšuju nad ostatnými ale čo už maj si svoj svet ja ma svoj tak ja ti ten tvoj neberiem na budce si najdite inú obeť , majte sa. Ja som zo sebou spokojný , kto nie je to jeho problem , ale neznížim sa nad vašu uroveň.
Mam svoj rozum.Maj sa pekne.

sun26

@sun26

Jackino už problém vyriešil, tak aby som si ťa trochu udobril (nie natrvalo), tak niečo napíšem.
Cigáň išiel do prvého ročníka ZŠ.
Príde domov a pýta sa: „Mama. V škole sa nás pani učiteľka pýtala, koľko je 1+1. Nikto nevedel, len ja. Prečo? Lebo som taký múdry alebo preto, že som cigáň? “
Mama odpovedá: „Pretože si taký múdry.“
Príde domov na druhý deň a pýta sa:
„Mama. V škole sa nás pani učiteľka pýtala, kto vie napísať svoje krstné meno. Nikto nevedel, len ja. Prečo? Lebo som taký múdry alebo preto, že som cigáň? “
Mama odpovedá: „Pretože si taký múdry.“
Príde domov tretí deň a pýta sa:
„Mama. Boli sme zo školy na lekárskej prehliadke. Všetci chlapci mali také malé cikuľky, len ja som mal oveľa väčšieho. Prečo? Lebo som taký múdry alebo preto, že som cigáň?“
Mama odpovedá: „Pretože máš 15 rokov.“

Dúfam, že ma moderátor nezožerie.

RudoM

@RudoM

Tak vidíš že aj ja mám tiež emócie že nie som len ten do ktorého môžeš len tak rypnuť bez dôvodu videl som to aj v minulosti proste SAT tv je moje hobby nikdy som na teba neútočil bez dôvodne vy to všetci dobre viete ale keby že máš so mnou diskutovať o SAT tv z očí do očí tak neviem či by si mal odvahu, vytiahnete iba posmešky.Nech sa ti darí.Proste mňa to baví lovenie atď nie to o tom kolko máš príspevkov ale o tom ako dobre vieš viesť diskusiu , takže asi maj sa.
Je mi jedno koľko máš príspevkov ja sa tomu venujem rád ;)

sun26

@RudoM

A ty si myslis ze to chlapec pochopi ? Bez sance. :laughing:

cyberg
Registrace: 3/2026

@cyberg

Od 19:07:02 rozmýšľam, či a ako reagovať. Asi bude najlepšie nič nepísať.
Ty si mi teraz dosť pomohol. Nepísať. Ďakujem.

RudoM

@cyberg

:sly: :sly: :laughing: :laughing:
Ještě poděkoval ... :laughing: :laughing:

jamess96
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku