Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno včera, sekce: Zkušenosti

Sweet TV/Promo

Chtěl jsem vyzkoušet promo akci zadám promo kod , ale nechce mě to psát platební údaje, máte někdo podobné zkušenosti?

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX89/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30
Odpověď v diskusním vlákně včera

@jamess96

Normálne som začal uvažovať, či som kompletný (možno aj nie som, to najlepšie posúdia iní). Snažím sa niečo napísať, ale to ako keď hádžem hrach na stenu. Ešte že sú tu aj takí (napr. ty), ktorí tie moje narážky chápu.

RudoM
Registrace: 5/2020

@RudoM

X- krát za rok jsem jezdíval s partou na chatu v bílých Karpatech. Bylo nás vždy kolem 12-14. Nikdy jsme se nepohafali,nikdy jsme si nenadavali a to trvalo cca 25 let,než jsme se rozešli každý svojí cestou. To,co se tam dělo nemůžu vykládat.neni 20pm.
Já jsem tam měl vždy aparaturu cd s o zábavu bylo postaráno...
To co píšeš,mi moc připomíná dobu,kdy jsme pařili,kalili,atd atd. I sám že sebe si udělám srandu a nenaderu se...
Toť vše!!! :8) R^

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

RE: Sweet TV/Promo

*** pardon. Není 10pm... :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

@RudoM

Veď to isté robím aj ja vás rešpektujem ale vidím že vy mňa nie videl som to pred dvoma týždňami ako ste si zo mňa robili srandu žiaľ každý máme svoje starosti ale nikdy som nešiel do osobných utokov a to som sa ti snažil odpovedať slušne všimol som si to v posledných témach MagioSat , Digi TV aj Homatics tv ako som vždy odpovedal žiaľ človek to berie ako hobby.Ale nikdy som si nedovolil rypnuť bez udania dôvodu toľko k tomu nech sa ti darí som aký som ale mám svoje hranice na fóre sa snažím písať tak ako viem ja čiže k veci a neriešiť osobné útoky.
Je to fér voči mne ? Keď slušne píšem s hocikým tak prídete bezdôvodne napádať človeka ktorý sa teda venuje tomu čo ho baví?. Riešim veci ktoré mám doma reálne a vy ste na mňa zaútočili tak som sa bránil.
To bolo všetko snažil som sa to slušne napísať lebo tak som vychovaný. ;) Mňa zaujala téma MagioSat preto lebo mám doma Digi tv na 3 tv tak som bol zvedavý či migrácia čaká aj mňa pozri sa Jean Reno rieši Skylink ja neriešim lebo ho doma nemám. ;) Nech sa vám darí.

sun26
Registrace: 4/2026

@jackino

Ahoj jackino, chcel som sa ti len ospravedlniť za ten rozruch v tvojej téme. Mojím cieľom bolo iba úprimne ti pomôcť a poradiť s tou platbou. Som rád, že sa ti to nakoniec podarilo cez ten Firefox vyriešiť a že ti to funguje. Nech sa ti darí.

sun26
Registrace: 4/2026
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra