| 13.11.2007, 17:52.21 | |
DVB-T ORF na set top boxu O2Asi před rokem a čtvrt jsem byl účastníkem pilotního projektu IPTV. Ukončen byl asi v září 2006, ale do dnešní doby si nikdo nevyzvednul STB, ani modem ( stejné i u známého ). Po roce jsem chtěl vyzkoušet, jestli funguje vestavěný DVB-T tuner. Protože bydlím v pohraničí, tak jsem naladil bez problémů oba rakouské MUXy, ale nejde mi zvuk. Zřejmě je v STB nastavena jiná norma. Nevím, jak se dostat do nastavení a změnit box na tovární nastavení, kde zřejmě bude možno přijímat vše, bez omezení. Mám představu, že se dá STB připojit do sítě přes IP adresu, ale neznám např. heslo. Na internetu jsem žádný servisní manuál nenašel. Může mi někdo poradit, jak se s touto situací vypořádat ? České MUXy u nás ještě nevysílají.Děkuji |
![]() mipasi |
| 13.11.2007, 18:04.32 | |
RE: DVB-T ORF na set top boxu O2Tu mašinku od O2 neznám, jinak u normálních set-top-boxů, je to v menu, nastavení. To že si to nikdo nevyzvedl je podivný přístup, jestli máš smlouvu tak ji prostuduj a pak to vše prodej a kup si svůj. ;) |
![]() poky1 |
| 13.11.2007, 18:13.33 | |
RE: DVB-T ORF na set top boxu O2Zkus se podivat do nastaveni AUDIO. Nemas tam defaultne nastaveno AC3? Treba to zmenit na stereo. Nebo zkusit pripojit STB pres digitalni audio vystup (koax., optika) s aparaturou domaciho kina... |
![]() blik |