Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.11.2007, 12:59.52

Gital-rozum zůstává stát

Vážení.Chci se s Vámi podělit o svůj zážitek ze včerejška: V rodině vlastníme 2 karty Gital. Jednu Vánoční akce 2006 za 1999 Kč, později doplněnou o Novu, ale aktivace na 3 roky.Druhou koupenou na jaře 2007 za 1999,-Kč i s Novou na neurčito.Včera jsem zakoupil 2 kupony po 200,- Kč k aktivaci STV.Vánoční kartu mi to aktivovalo pouze na 3 roky (na neurčito 400,-Kč), další bez problémů na neurčito. Nevím, co si o tom mám myslet.Doufal jsem, že se rozdíly v době aktivace obou karet srovnají,když stály stejně,ale teď nevím, co si mám myslet.Myslím, že Gital kráčí ve šlépějích UPC,čím služebně starší zákazník,tím méně si ho váží.
uživatel
Hansi
21.11.2007, 13:04.34

RE: Gital-rozum zůstává stát

jj Genitál, co s tím naděláš :-/
uživatel
Jurin
21.11.2007, 13:08.39

Další důkaz toho,že se v tarifech Gitalu nevyznají ani samotní operátoři Gitalu,natož chudák zákazník.
uživatel
táhlovej
21.11.2007, 15:37.11

Mám taky takovou zkušenost.Když jsem jim poslal E-mail,jak tomu mám rozumět,tak mě bylo zděleno,že jsem kartu včetně kuponu zakoupil k určitému datu,takže vše platí podle dříve platných ceníků.Pozdější zákazníci toto omezení nemají.
uživatel
hobza
21.11.2007, 16:02.02

Ja jsem na tom naprosto stejně. Jen koukaj jak z lidí vyždímat co nejvíc korunek. ;)
uživatel
lubosbrod
21.11.2007, 16:33.54

Stejny problem,koupil jsem kamaradovi Gitalku,a za tyden vyšla neomezena edice-Zaplatil stejně a jen novu na tři roky!!!Jake to bude pak?Nikdo nevi,ani u Gitalu!!
uživatel
radekevy
21.11.2007, 16:37.36

Vše je relativní

Hansi koupil dříve, viděl dříve, mnozí záviděli, ale teď vychází najevo, že to bylo s přirážkou za lepší pořadí, ale to je přece normální, ne?

A byli i tací, kteří tolik nespěchali a třeba i vystihli různé akce a nejen vánoční. Osobně jsem zde upozorňoval na akci 2000 kupon za polovic. Spíš to byla chyba prodejce, ale nestěžoval si.

Ani já si nestěžuju a poslední ceník Gitalu nepovažuji za nijak nesrozumitelný, i když se některé ceny zdají být nesmyslné, ale to už je přeci jen věc myšlení a peněženky každého z nás, ne? Záleží jen, co je rychlejší.
uživatel
P.C:
21.11.2007, 16:59.45

Rychlejší je fredka.
uživatel
hobza
21.11.2007, 17:01.17

Zdravím všechny i já se potýkám s probléme s gital kartou mámjí aktivovanou před rokem s CT.Prima neomezenou dobu tak jsem si říkal že si doplatím Novu koupím kupony za 400kč a bude to v pohodě, ale ejhle když jsem ji chtěl aktivovat na internetových stránkách tak po mě chtějí 1000kč.Tak jsem tam zavolal na info tam my bylo řečeno že je chyba v systému a že za tři dny to bude v přádku ,ale není to mu tak ,znova volání a zas to samý chyba systému. Provolal jsem asi tak kolem 200kč a nic jsem nevyřešil tak jsem pěkně nasraný a gital už nikdy více.
uživatel
Mihajl
21.11.2007, 18:44.55

Je to normální, něco si koupíš za hodně peněz a pak to zlevní a nikdo ti ten rozdíl ceny taky nevrátí. :8)
uživatel
eemil
21.11.2007, 20:40.02

Já jsem si teď dokoupil Galaxii na 6 měsíců za 700,- a podle nich jsem k tomu měl dostat 1 měsíc navíc zdarma. A podle zápisu na kartě je tam jenom půl roku. Tak nevím jestli vůbec ta akce platí nebo je to jenom nějaké čeření stojaté vody.
uživatel
Lindros