Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
30.11.2007, 11:01.16

DREAMBOX POMOC

V KOMANDERU JSEM SI VYMAZAL V DREAMU SLOŽKU VAR TED MY TO NEJEDE JAK TO CELÉ OBNOVÍM DÍK
uživatel
belfegor
30.11.2007, 11:03.28

RE: DREAMBOX POMOC

Mohl bys například z nějaké zálohy nahrát /var zpátky.
Nebo instalovat znovu od začátku celé image včetně settingů.
Za jistých okolností bys možná mohl použít i var z nějakého stroje, který měl totožnou nebo aspoň hodně podobnou konfiguraci.
uživatel
Antonín
30.11.2007, 11:08.45

ZALOHU JSEM NEMĚL JAK DO NĚJ DÁM NOVÝ IMAGE?JÁ TO JEŠTĚ NEDĚLAL.DÍK A KDE BYCH JI NAŠEL?
uživatel
belfegor
30.11.2007, 11:17.02

No tak to nebude tak jednoduché, pokud vůbec nevíš, co a jak, budeš se muset dost věcí naučit.
Přečti si dreambook na webu. není to sice úplně aktuální četní ale aspoň něco snad z toho pochopíš.
Sofwtare najdeš na desítkách míst. Dreamboxworld, ihavedream, sfimage - google ti pomůže.
Když to nezvládneš, možná bys měl přivolat toho, co to dělal prve. Já ale naprotoso netuším, co už umíš (když do toho vstupuješ Commanderem, tak asi něco jo...)
uživatel
Antonín
30.11.2007, 11:20.23

Belfegore začni...

Jdi na http://sfteam.anfy.cz a stáhni si image pro typ Tvého Dreamu. V "tools" si stáhni DReamUP a v návodech si stáhni DreamBook. Ten si nejdřív pořádně pročti, potom udělej instalaci s už nabytými znalostmi.
Až budeš zase psát sem, nebo kamkoliv jinam na board, piš MALÝMI písmeny. Když píšeš velkymi, je to tak, jako bys křičel a navíc se to špatně čte.
uživatel
bob.r
30.11.2007, 11:28.05

dík kluci kopírovat a stahovat klíče a pluginy ti už jsem dělal akorát tohle jsem nedělal
uživatel
belfegor
30.11.2007, 11:49.32

tak toto

najdeš aj v navode čo si dostal k dreamboxu a asi si ho nečítal všakže????? nahratie noveho IMG :8)
uživatel
dm666
30.11.2007, 12:23.43

co třeba začít tady.

https://www.parabola.cz/navody/dreambox_software/
uživatel
kalanagg