Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
03.06.2007, 00:17.03

Sdielanie

Je tu niekto ochotny poradit ako na zdielanie,ake nastavenia k tomu potrebujem atd... ,najlepsie formou pisania na mail pripadne telefonicky.
Vopred vdaka kazdemu za pomoc.
uživatel
mesky
03.06.2007, 00:32.39

RE: Sdielanie

Nechci dělat reklamu,ale mrkni třeba na cssf forum,tam se to dá dohledat...
uživatel
petr47
03.06.2007, 00:35.28

Navíc chybí Ti to základní:typ Tvého přijímače a pár detailů-jako emu atd...
uživatel
petr47
03.06.2007, 08:11.30

Sdielanie

Prijmac:dreambox 7000,mgcamd 1.22,newcs 1.20 samozrejme
dream pripojeny na net.
uživatel
mesky
03.06.2007, 08:35.58

NewCS pracuje se všemi kartami, co přichází do úvahy bez obtíží. Jestliže používáš mgcamd jako lokálního klienta, tak použití jako remote klienta spočívá jenom v jiné IP adrese v konfiguračních souborech (podle toho, jestli rdgd nebo newcamd protokol).
P.S. Jestli ovšem nemáš žádnou kartu (o žádné není v textu zmína) a jenom se tímto způsobem hodláš někam vloudit, tak by mě zajímalo, jak by šlo poznat, jestli nejsi rovnou svěděk nastrčený providerem. A v případě, že nejsi, tak jak si zajistíš, že stejným postupem jako ty do téhož místa nevstoupí volavka. Chceš být první český případ? Zahraniční už by byly.
Sdílení s cizími lidmi je podobné jako pálení slivovice v domácím kotli s cedulkou na dveřích a otevřeným oknem, určitě to nebude pět let natrvdo, ala stejně určitě to dříve nebo později skončí průserem.
uživatel
Antonín
03.06.2007, 09:18.28

Sdielanie

No volavka urcite nie som ,som len sat fanda ktory chcel nieco skusit,prave preto som chcel komunikovat cez mail pripadne mobil,aj tak vdaka.
uživatel
mesky
03.06.2007, 11:55.19

Sdielanie

Mohol by niekto aspon na mail napisat ako nato:
rafinacia@post.sk
uživatel
mesky
03.06.2007, 12:05.43

Bože braťja čo stvárátě - na to sů profesionálové.
uživatel
CES
03.06.2007, 20:30.01

Ako na čo?
Máš kartu, kterou chceš s někým sdílet?
Lokálně ti funguje v konfigurace newcs a mgcamd?
Pak je to lehoučké. Stačí jenom tam, co máš na klientovi localhost nebo 127.0.0.1 napsat v tom remote ip adresu serveru. Zbytek je jenom o sítích (aby to mělo veřejnou ip atp.).
Pokud kartu nemáš a myslíš, že takto nějakou opatříš, pak opakuju to, co jsem ti napsal. S cizími lidmi sdílí jenom šílenci, kteří docela dobře mohou přivést do neštěstí sebe i tebe.
uživatel
Antonín
04.06.2007, 21:17.21

Sdielanie

Kartu na sdielanie nemam islo mi iba o vyskusanie sdielania
nic viac,nejde mi o nasich providerov Digi mam zaplatene cely balik takze by to vyznam nemalo,ale islo mi o zahranicne platformy napr.Orbit,Art atd... ,ale aj tak vdaka.
uživatel
mesky