Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
20.12.2007, 23:07.18

Phoenix

Prosím o radu , koupil jsem si Phoenixe a kartu Gital . Nedaří se mi rozchodit CWCamEmu 0.1.3.aby komunikoval se čtečkou. Díky za radu.
uživatel
meda
20.12.2007, 23:54.39

RE: Phoenix

K Phoenix-interface musíš mít program, který ti zprostředkuje komunikaci a nastaví čtečku do správného režimu a na správnou frekvenci.

Pak musíš vědět ke kterýmu portu je čtečka připojená (COM nebo USB). Při USB musí existovat virtuální COM-port.

Zkoušel jsem to kdysi a jelo to. Takže to musí fungovat i tobě.
Zkoušej a napiš více podrobností.
uživatel
colombo
21.12.2007, 14:32.59

RE: Phoenix

1. Rozchoď si program cwreader. Najdeš ho na mnoha místech na webu a ověříš, že vše funguje - a ověříš i číslo COM portu. Uvisíš, jestli máš vůbec zápisy oprávnění apod.
2. cwcamemu.dll dáš jako pluginu a pustíš. Nastavuje se jenom .ini soubor, kde musí odpovídat příslušná ECM čísla kartě a programu, který chceš přijímat. To najdeš a vybereš v Channel Property a musí to odpovídat tomu co dáš do toho .ini.
3. Pokud nemáš na kartě zapsaná oprávnění, tak to nejde přes cwcamemu dělat. Existuje cesta lognout si cwcamemu celý stream EMM, vybrat a udělat z něho instrukce a ty pak pomocí crypto2002 nebo blekitny nebo winexploreru poslat do karty, ale to je docela potřeba něco vědět, a to byses asi neptal na cwcamemu. Pak jedině strčit kartu někde do origo příjímače. V prodejně, u kamaráda, někde.
4. Druhá cesta jak pracopvat s kartou je dvojice newcs.exe a winCSC. newcs je server, který oblsouží kartu ve phoenixu prakticky automaticky (vzorové newcs.xml je potřeba jen minimálně upravit). Wincsc je plugina pro DVB soft - jakoby místo cwcamemu. Newcs samozřejmě musí běžet a na server se pak odkazuješ jako na na localhost. Taky to ale neumí obsloužit EMM. Bohužel.
uživatel
Antonín