| 21.12.2007, 14:11.03 | |
Všem uživatelůmNa tomto fóru už si připadám jako v Kocourkově. Vlákna poptávající "nové keys" rostou stále jak houby po dešti a to, k čemu by toto fórum mělo sloužit je jaksi v pozadí. Je přeci spousta stránek, kde se dají bez problémů aktuální klíče okamžitě stáhnout, tak proč těmito dotazy fórum "zasírat"? Snad každý kdo sem přispívá umí s internetem pracovat. Navrhuji dozaty ohledně key ignotovat popř. tazateli poslat odkaz na nějakou vhodnou page (pokud je tak neschopný a neumí hledat), ale vlákno dále nerozšiřovat a klíče neuvádět. Můj příspěvek berte jako inspiraci do Nového roku a všem opravdovým satelitním fandům přeji hezké Vánoce a Happy New Year. |
![]() cz136215 |
| 21.12.2007, 14:33.23 | |
RE: Všem uživatelůmtaky bych uvital zvlast sekci je toho tu mrte ale aby se tu pak vubec neco probiralo? :) |
![]() tompr |
| 21.12.2007, 14:36.05 | |
RE: Všem uživatelůmprostě letošní top-ten jsou klíče na ..tv :zombie: nikdo ani neschání kapra jenom ty klíče :razz: |
![]() Karlos1 |
| 21.12.2007, 15:20.52 | |
Ré všem uživatelůmPřeji hezké vánoce a nebudte na sebe tak zlý každý něja začínal i když jsou tu tací kteří si nepřečtou forum a zakládají nové vlákno.Časem na to přijdou sami. Hodně trpělivosti do nového roku. |
![]() kapr |
| 21.12.2007, 16:34.35 | |
cz1 36215Máš pravdu, ale ulož se opět k zimnímu spánku to, už tady 10x bylo, přečti si svoji závorku !!! Přeji příjemné Vánoce. |
![]() CES |
| 21.12.2007, 17:34.07 | |
RE: Všem uživatelůmSTAČILO BY PŘIDAT SEKCI JENOM PRO KEYS A JE TO :bomb: |
![]() pit178 |
| 21.12.2007, 17:37.29 | |
RE: Všem uživatelůmTy klice se nejak musi resit, vydrzte! S novou sekci "Keys" nepocitejte, jsem proti tomu. V prvni fazi se pocita s oficialnim zakazem (v pravidlech) psani klicu pro domaci platformy. Ostatni jsou zatim otazkou, musime to dukladne zvazit. |
![]() 007 |
| 21.12.2007, 19:37.59 | |
RE:Všem uživatelůmKaždé řešení má své pro i proti.Když neuděláte sekci key bude zde stejný bordel.A vzniknou další dotazy typu:kde seženu key na TO a Tamto a forum se zaneřádí znovu.Proto se přimlovám za sekci key.@007 Teď už Víš proč jsem se zmínil o Chocholouškovi? Je to dilema,ale všem se nezavděčíš. |
![]() zizi |
| 21.12.2007, 19:45.30 | |
Keys tu némajíco dělat,jejich uvádění je přinejlepším na hraně zákona.Osobně mi to je jedno,už jsem si zvykl a prostě je nečtu.HOWG. |
![]() spyko |
| 21.12.2007, 20:59.44 | |
RE: Všem uživatelůmTo mě strašně baví, takovéto vlákna zakládají poslední dni jedinci, od kterých jsem zde nečetl nikdy nic! Nikdy nikomu jste neporadil, tak to nečtěte a hotovo. Ke keysmánii jsem se už vyjadřoval a bude stále hůř. Rv |
![]() poky1 |
| 21.12.2007, 22:12.26 | |
RE: Všem uživatelůmPodľa mňa toto fórum "nezasierajú" ani tak žiadatelia o keys, ale prispievatelia, ktorí na to reagujú, tak podobne ako ja teraz reagujem na tento príspevok. Najlepšie by bolo nereagovať a možno by ich to prešlo. Myslím si, že 80 % týchto príspevkov je napísaných ako provokácia a niekto sa na tých Vašich reakciách náramne zabáva, veď aj ja, aj keď viem, že je to o ničom, si tieto vlákna otváram a usmievam sa pri raekciách typu "nezasieraj to tu!, nevieš googlovať?, prečítaj si o 2 témy nižšie!..." |
![]() xaxar1 |
| 22.12.2007, 06:20.37 | |
zakažte zveřejňování keys úplně a basta....Bez keys to bude opravdu fórum jen o satelitní technice...Jen bych zdůraznil, že návštěvnost webu klesne o 50% a to může být pro reklamu docela zásadní číslo :dead: :dead: :dead: :dead: :dead: |
![]() kacenkin |