Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
21.12.2007, 14:11.03

Všem uživatelům

Na tomto fóru už si připadám jako v Kocourkově. Vlákna poptávající "nové keys" rostou stále jak houby po dešti a to, k čemu by toto fórum mělo sloužit je jaksi v pozadí. Je přeci spousta stránek, kde se dají bez problémů aktuální klíče okamžitě stáhnout, tak proč těmito dotazy fórum "zasírat"? Snad každý kdo sem přispívá umí s internetem pracovat. Navrhuji dozaty ohledně key ignotovat popř. tazateli poslat odkaz na nějakou vhodnou page (pokud je tak neschopný a neumí hledat), ale vlákno dále nerozšiřovat a klíče neuvádět. Můj příspěvek berte jako inspiraci do Nového roku a všem opravdovým satelitním fandům přeji hezké Vánoce a Happy New Year.
uživatel
cz136215
21.12.2007, 14:33.23

RE: Všem uživatelům

taky bych uvital zvlast sekci je toho tu mrte ale aby se tu pak vubec neco probiralo? :)
uživatel
tompr
21.12.2007, 14:36.05

prostě letošní top-ten jsou klíče na ..tv :zombie: nikdo ani neschání kapra jenom ty klíče :razz:
uživatel
Karlos1
21.12.2007, 15:20.52

Ré všem uživatelům

Přeji hezké vánoce a nebudte na sebe tak zlý každý něja začínal i když jsou tu tací kteří si nepřečtou forum a zakládají nové vlákno.Časem na to přijdou sami. Hodně trpělivosti do nového roku.
uživatel
kapr
21.12.2007, 16:34.35

cz1 36215

Máš pravdu, ale ulož se opět k zimnímu spánku to, už tady 10x bylo, přečti si svoji závorku !!! Přeji příjemné Vánoce.
uživatel
CES
21.12.2007, 17:34.07

STAČILO BY PŘIDAT SEKCI JENOM PRO KEYS A JE TO :bomb:
uživatel
pit178
21.12.2007, 17:37.29

Ty klice se nejak musi resit, vydrzte! S novou sekci "Keys" nepocitejte, jsem proti tomu. V prvni fazi se pocita s oficialnim zakazem (v pravidlech) psani klicu pro domaci platformy. Ostatni jsou zatim otazkou, musime to dukladne zvazit.
uživatel
007
21.12.2007, 19:37.59

RE:Všem uživatelům

Každé řešení má své pro i proti.Když neuděláte sekci key bude zde stejný bordel.A vzniknou další dotazy typu:kde seženu key na TO a Tamto a forum se zaneřádí znovu.Proto se přimlovám za sekci key.

@007 Teď už Víš proč jsem se zmínil o Chocholouškovi? Je to dilema,ale všem se nezavděčíš.
uživatel
zizi
21.12.2007, 19:45.30

Keys tu némají

co dělat,jejich uvádění je přinejlepším na hraně zákona.Osobně mi to je jedno,už jsem si zvykl a prostě je nečtu.HOWG.
uživatel
spyko
21.12.2007, 20:59.44

To mě strašně baví, takovéto vlákna zakládají poslední dni jedinci, od kterých jsem zde nečetl nikdy nic! Nikdy nikomu jste neporadil, tak to nečtěte a hotovo. Ke keysmánii jsem se už vyjadřoval a bude stále hůř. Rv
uživatel
poky1
21.12.2007, 22:12.26

Podľa mňa toto fórum "nezasierajú" ani tak žiadatelia o keys, ale prispievatelia, ktorí na to reagujú, tak podobne ako ja teraz reagujem na tento príspevok. Najlepšie by bolo nereagovať a možno by ich to prešlo. Myslím si, že 80 % týchto príspevkov je napísaných ako provokácia a niekto sa na tých Vašich reakciách náramne zabáva, veď aj ja, aj keď viem, že je to o ničom, si tieto vlákna otváram a usmievam sa pri raekciách typu "nezasieraj to tu!, nevieš googlovať?, prečítaj si o 2 témy nižšie!..."
uživatel
xaxar1
22.12.2007, 06:20.37

zakažte zveřejňování keys úplně a basta....

Bez keys to bude opravdu fórum jen o satelitní technice...
Jen bych zdůraznil, že návštěvnost webu klesne o 50% a to může být pro reklamu docela zásadní číslo :dead: :dead: :dead: :dead: :dead:
uživatel
kacenkin