| 21.12.2007, 18:37.14 | |
gitalky akcekdo mi poradí jak se spojit s firmou gital jinak než přes toho jejich pos... robota který jenom neustále ukazuje oprávnění na kartě a po aktivaci se nic nestalo jak v odkodovaní tak ani nějaké sdělení nebo tak něco.Máte někdo další skušenost.Už bychom měli asi týden mít možnost sledovat CS Film pro děti a dnes jsem si aktivoval CS Film hl.kanál a už je to 2 hod.a nic se neděje ale robot mi ukazuje že mám oprávnění na tyto dva produkty naštěstí jsem to zatím zkusil jen na týden |
![]() kaliv |
| 21.12.2007, 18:42.38 | |
RE: gitalky akcepro děti to jede dopoledne...někdy od března to bude na CS filmu nonstop. |
![]() fido1 |
| 21.12.2007, 18:46.56 | |
RE: gitalky akceV poslední době jsem aktivoval několik nových Gitalek a všechno bylo OKCS FILM na rok STV1a2+NCINEMA ,,neomezeně,, Spektrum do konce roku HBO a Galaxie v rámci ochutnávky Jestli běží i CSFILM dětem - to nevím. |
![]() mirasat |
| 21.12.2007, 18:49.28 | |
RE: gitalky akcemám na mysli nonstop jako kanál...ne program pro děti. |
![]() fido1 |
| 21.12.2007, 18:52.52 | |
kalivfungujou aktivace bez problému.Asi jsi při aktivaci nazapnul na sat.přístroji program který sis předplatil.Je třeba na chvilku po aktivaci zapnou požadovaný program a čekat až se objeví obraz,popřípadě vypnout a zapnout.Do 5 min.to hraje.Jestli jsi toto neudělal a předplatné bylo jen na týden a po týdnu ti nehraje,možná ti už skončilo předplatné na tento kanál(i když jsi ho vůbec nesledoval. |
![]() bean |
| 21.12.2007, 18:58.15 | |
RE: gitalky akceU gitalky mi také nonstop nehraje,když mám aktivováno emu.Po vypnutí běží vše jak má. |
![]() toto |
| 21.12.2007, 19:12.54 | |
To: kalivAktivace u gitalu probíhají celkem okamžitě. Hledej závadu u tebe doma.Jaký máš satelitní přijímač? Má přijímač čtečku karet s certifikací pro cryptoworks? Nebo máš CI-modul cryptoworks? Nebo máš univerzální čtečku a v ní vloženou kartu? Jak jsi aktivoval kartu poprvé? Měl jsi kartu aktivovanou v obchodě a nebo doma (ve stejné sestavě jako nyní)? Jak dlouho máš kartu? Přišly ti už nějaké zápisy na kartu (jakékoliv). Máš možnost přečíst informace z karty (dobu platnosti, která je na kartě u jednotlivých kanálů)? Je to mnoho otázek, ale je to proto že existuje mnoho odpovědí. |
![]() colombo |
| 21.12.2007, 20:15.14 | |
Nejaky problemtam bude aktivoval som gitalku cez net zapis i na CSF ale na karte nie -skusane na Homecaste aj v ofiko CW module.Vse ostatne nabehlo ale CSF ani po 4 hod nie. Tak som kartu vratil zakaznikovi nech skusa on. Po sviatoch to skontrolujem osobne. |
![]() Ylva |
| 21.12.2007, 20:25.21 | |
STV2Taky jsem aktivoval STV1a2+NCinema neomezeně.STV1aNCinemu aktivovali,ale na STV2 nějak zapomněli. |
![]() alum |
| 21.12.2007, 20:26.38 | |
gitalky akceBěhem Snowbordáků se to rozjelo na to že toje film který šel nedávno(co se týče technologie Digitální) ale to je asi kvalitou distribuce v tomto paketu tak se omlouvám za planý poplach ale ten dětský taky nemůžu taky vyloženě tvrdit jestli jde dopoledne,protože nemám tento program ve favoritní skupině ale musím ho pouštět ze seznamu provozovatelů tudíž je jakoby skryt ale jsem přesvědčen že se mi prakticky rozběhl až s aktivací hl.kanálu.No a ještě ohledně čtečky tak ta je v naprostém pořádku protože to jde přes Technisat s orig. Cryptoworksem. |
![]() kaliv |