| 21.12.2007, 18:59.24 | |
FirmwarePánové,můžete mi prosím vysvětit(jsem začátečník)proč bych měl nahrávat firmware,kdy,je k tomu nějaký důvod?Mám DigiT MF 4-S CC.Neustále o tom tady čtu.Dík za odpovědi. |
![]() stařík |
| 21.12.2007, 19:16.54 | |
RE: FirmwareTvůj přijímač (dofám že se nepletu) pochází od firmy Technisat a ta nepodporuje neoficiální soft.Většinou je změna firmware proto, aby výrobce odstranil nějaké problémy přijímače nebo něco vylepšil. Druhá možnost je firmware, který ti zpřístupní některé kódované kanály. A toto funguje pouze u některých přijímačů. |
![]() colombo |
| 21.12.2007, 19:17.03 | |
RE: Firmwarefirmware sa nahrava do prijimacu z dovodu, ze si chcu "vylepsit" prijimac nejakymi novinkami, nahratie ceskeho, slovenskeho jazyka (ak od vyroby nemali), nahratie kvoli meniacim sa kodom a druhom kodovania a tito uzivatelia xcu z dovodu studijnym ucelom sledovat niektore programy,...zmenit grafiku resp. dizajn menu, uprava EPG aby spravne sa zobrazovali pismena na liste EPG,....a mnomnomno veci |
![]() t o m k o |
| 21.12.2007, 19:39.07 | |
FirmwareKoupil sis přístroj jak uvádí kolega colombo,který podporuje pouze oficielní sat. příjem,nevím proč se tedy snažíš měnit firmware,protože tento přístroj neoficielní příjem nepodporuje,vlož tedy do čtečky placenou kartu CS link a koukej se,třeba na Galaxie sport,ale nic víc s tím neuděláš/ diablo i přesto,že je tam slot nejde vyzkoušeno/tudíž budeš poslouchat programy buď volné,nebo si kup karty a plať tvrdě za příjem. |
![]() hery |
| 21.12.2007, 20:20.27 | |
RE: FirmwareExistuje i firmware pro tento pristroj,ktere umozni CA slotu vlozit modul DIABLO CAM a ten samozrejme podporuje EMU a tedy prijem nekterych kodovanych programu pro studijni ucely.Oficialni firmware TECHNISAT modul DIABLO nepodporuje. |
![]() hdpe |
| 21.12.2007, 20:21.05 | |
RE: Firmwarehery se vrátil, tak vítej... R^... mimochodem,nestraš chudáka staříka, on už jistě platí, ale doteď nevěděl, že "tvrdě"... :))) :))) :))) |
![]() Roy73 |
| 21.12.2007, 20:30.59 | |
pro Roy7zdravím,tě kolego a přeju pěkné svátky/užij si je/ NECHTĚL JSEM NIKOHO STRAŠIT,VÍŠ ŽE JSEM SOLIDNÍ,ale většinou když něco kupuješ,tak s nějakým záměrem a né,že koupím na slepo a pak od toho požaduji neoprávněně,funkce MERCEDESE. zdravím tě taky a jsem rád,že se můžem opět o sat.příjmech spolu bavit. :) |
![]() hery |
| 21.12.2007, 20:48.44 | |
@herySamozřejmě že vím, to byl jen vtípek... Přeju Ti pěkné svátky, dobrý obraz, čistý zvuk a hodně úlovků na orbitu :8) |
![]() Roy73 |
| 22.12.2007, 06:47.24 | |
firmwarePánové,děkuji za Vaše odpovědi i tzv.strašáky.Vím,že platím něco zbytečně,ale na to přijde postupně každý začátečník.Nejde mi o měnění firmware,pouze jsem se pídil proč měnit.Nejsem až tak zkušený abych se pouštěl do takových věcí.Ještě jednou děkuji za odpovědi,přeji Vám všem příjemné prožití svátků Vánočních u Vašich přístrojů. |
![]() stařík |