| 22.12.2007, 09:30.51 | |
LCD ...potřebuju pomocZdravim, chci si na Vanoce poridit LCD televizi, ale vůbec se v tom nevyznam, tak jestli mi muzete napsat nejake hodnoty kterych s eridit, aby ta televize byla uz na dobre urovni....dekuji |
![]() Kuul NICK |
| 22.12.2007, 10:07.53 | |
RE: LCD ...potřebuju pomocJá bych hlavně než parametrama se řídil co do tý...,,krásný LCD! budeš pouštet za signál/data...Pokud nemáš nic kvalitního na skladě mohlo by se Ti udělat nevolno nejen z vánočního přejedění ale i z kvality obrazu.. Ani ta nejlepší ,,LCD" to nezachrání když nebudeš mít to správný krmení. Přeju hlavně ostrý obraz.. R^ |
![]() pat |
| 22.12.2007, 10:14.32 | |
co tahle?plsky co rikate na tuhle?? http://www.videoplaneta.cz/d/samsung-le32r86bd/ SAMSUNG LE32R86BD |
![]() Kuul NICK |
| 22.12.2007, 10:26.49 | |
RE: LCD ...potřebuju pomocdokolecka dokola, zvedni svoji linou sedlinku a nech si tuto a dalsi tv predvest ve specialce. Co se ti bude libit to si kup. A hlavne nezapomen pozadovat predvedeni analog. prijmu tv signalu, pripadne dvb-t a satelit pres Scart. Mozna pak pomazes z kramu jak namydlenej blesk a nikdo te nepresvedci k nakupu do doby nez tu tv bude cim krmit.Muzes na ni zatim parit PS3 nebi Xbox-360. S primhourenym okem i DVD.Nejlepsim tehcnickym parametrem jsou tvoje oci, mizernej signal nezachrani ani nevylepsi sebelepsi technologie. |
![]() meduzka |
| 22.12.2007, 10:37.28 | |
RE: LCD ...potřebuju pomocHlavně nic neuspěchej vánoce jsou pozítří a jsou to svátky KLIDU a míru :)))Nebo se chceš zeptat rychle na webu a utíkat mezi pološíleny lidi honem něco koupit?? To co se děje v Praze v nákupních centrech,na silnicích,poštách a lékárnách my připadne že bude konec světa... Nekupuješ to LCD na 3 dny..počkej po svátcích a pak se v klidu vyraž sám podívat jak to hraje..uvidíš ;P |
![]() pat |
| 22.12.2007, 10:44.09 | |
RE: LCD ...potřebuju pomocKupovat malou plochou televizi je blbost, která nikam nevede. 32" si můžeš za třetinu peněz koupit CRT, která pro většinu signálů dostupných tzv. normálním lidem jako je třeba pat, rozhodně poslouží lépe.Hledět na analogový PAL signál na LCD televizi velikosti 32" je prostě kravina a škoda peněz. Smysl plochých televizí začíná na minimálně 42", a dostatku Digitálních signálů aspoň v SD PAL (720x576), tj mít dostatek DVD (rozhodně NEmít nic jako je DVD rekordér, který nedělá DVD), mít příjem aspoň CSlinku, mít zájem koukat na lepší SD programy (Premiere, ZDF apod.) a mít možnost jejich příjmu, předkládat brzký přestup na HDTV jak na satelitu, tak při přehrávání. Mít přístroje, které mají propojení HDMI. Kupovat si televizi bez těchto předpokladů valného smyslu nemá. |
![]() Antonín |
| 22.12.2007, 10:58.10 | |
RE: LCD ...potřebuju pomocHehee napsal jsem to vyloženě schválně jestli se nadčlověk Antonín chytí..a on to netrvalo ani moc dlouho :))) jak slepice po flusu. my tzv.normální lidi jsme tu pořád.To si představ Antoníne že my na Vánoce lehla moje CRT smula :)) a hádej co koupím ??? když to uhádneš dostaneš bonbonek. Jedinej problem že kvalitní novou CRT už neseženu uff no nevím jak to pořeším. jinač CRT koupím nikoliv s finačních duvodu jak si myslíš /ted sem si koupil pod stromeček krásný starožitny hodiny/za cenu slušný plazmy... Ale proto že mám zdravý oči a nechi si to pokazit |
![]() pat |
| 22.12.2007, 11:16.11 | |
RE: LCD ...potřebuju pomocDobrý názor od pat!Mám rok doma CRT Philips 32PW9551 a opravdu si nemohu stěžovat,jedině a pouze na malou uhlopříčku.Sat připojený přes HDMI,kanály HD a obraz nemá chybu.Díval jsem se na LCD,Plasmy a přistroje s takovým obrazem se pohybovali cenově hodně vysoko.Bohužel tohle TV se nedá sehnat.Bohužel v obchodem na LCD pouštějí proma z Blue-Ray přehrávače a lidé si myslí,že stejný obraz budou mít doma na kabelovce ;) Jaké je pak jejich procitnutí za drahé peníze,když tam pak tu kabelovku pustí :bigeyes:Hezký den a hlavně ostrý obraz |
![]() jirc |
| 22.12.2007, 11:18.22 | |
jen malý dodatekjen malý dodatek k Antonínovi.CS link už bohužel není co býval a kvalitativní rozdíl některých programů v CS linku, proti Digi TV již prakticky neexistuje.A souhlasim s Premiere,ale především s veřejnoprávními programy SRN/ARD,ZDF/.A to ještě budou od ledna navyšovat datové toky.Kdyby si tak vzal někdo příklad.... |
![]() Saxon |
| 22.12.2007, 11:22.21 | |
RE: LCD ...potřebuju pomocByt tebou tak smeruji svuj dotaz sem: http://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php?f=41 |
![]() Ulicnik |
| 22.12.2007, 11:43.55 | |
RE: LCD ...potřebuju pomocKašli na LCD,to je najhoršia kombinacia ANALOG a LCD,ja mam CRT panasonic tx-29ps12 a sat.prijem a nic ineho nechcem,LCD budu dobre ked nabehne vysielanie v HD,teraz je to akurat dobre na ps3,alebo blu-ray prehravace...ja by som pockal R^ R^ |
![]() X711 |
| 22.12.2007, 11:44.01 | |
RE: LCD ...potřebuju pomocTi to napíšu asi takhle - rodičům se před týdnem podělala poprvé po asi 12 letech jejich stará TV (55cm GoldStar). Chtěli si koupit novou TV a že hned nějakou plochou. Rozjímali jsme nad tím a nakonec koupili z druhý ruky CRT Grundiga s 84cm úhlopříčkou za 4 tisíce a musím říct, že to má lepší vobraz jak 90 % všech LCD a CRT, co jsou v současné době v prodeji. Akorát to není 16:9 a je to bedna jak howado, za ty prachy super. |
![]() kubisek |
| 22.12.2007, 11:58.56 | |
pateže se ti vůbec chce místního vůdce provokovat ;) :sly: |
![]() kacenkin |
| 22.12.2007, 12:03.28 | |
@kubisekStarej poctivej GRUNDIG je určitě dobrá volba a na to co v jaký kvalitě se vysíla udělá ještě hodně parády.bohužel Antonín si neuvědomuje že každej člověk má jíny priority a hodnoty.Ale nemuže psát že ten kdo nemá Plazmu 155cm a blueray a HDTV mašinu je jen ,,normalni obyčejny" člověk.... Já taky nikomu nevyčítám že je obyčejnej člověk když mu na stěně vysí hodiny za 200kč na tužkové baterky.je to jeho věc a hlavně že se mu to líbí ale určitě to není u mě tím pádem nikdo podřadnej... |
![]() pat |
| 22.12.2007, 12:05.44 | |
@kacenkinMaš pravdu...Běda všem kdo nesdílí stejný názor jako ANTONIN :))) :))) |
![]() pat |
| 22.12.2007, 12:09.59 | |
RE: LCD ...potřebuju pomocAntonín prostě preferuje největší obrazovky s dobrým upscale sw když na to nejvíc sleduje 720x576. A největší obrazovky (nad 82cm) se CRT prostě nedělají no, viz jeho: Raději větší úhlopříčka HDready, než menší s FullHD (pro moje data, která jsou převážně 720x576). |
![]() Standa2 |
| 22.12.2007, 12:34.23 | |
RE: LCD ...potřebuju pomocJá mám Toshibu 16:9 LCD 100Hz viditelná úhlopříčka 78cm.Tedy žádná extra velikost ... a můžu potvrdit, že když koukám na ARD a ZDF a pak přepnu na ČT1 (UPC na Astře19,2)...tak se nemohu ubránit pocitu, že na ČT1 je nějaká porucha obrazu - tak velký je rozdíl v kvalitě uvedených stanic. Jde samozřejmě o pocit subjektivní, nicméně si nedovedu představit uvedené stanice sledovat na něčem větším. Toshiba má totiž zoomování obrazu a tak si umím představit, jak by taková "kvalita" vypadala na větší TV. Shrnuto: určitě si ujasni, na co na té TV chceš koukat: UPC? DVD? analogové vysílání? HDTV? hrát hry z PS? ... až si odpovíš, podle toho si vyber přístroj. |
![]() Holly |
| 22.12.2007, 12:35.24 | |
HollyPardon ...moje televize je klasická CRT ...omlouvám se za překlep |
![]() Holly |
| 22.12.2007, 12:45.45 | |
RE: LCD ...potřebuju pomocja mam tuhle a je super,zlata stredni cesta!http://www.kasa.cz/audio-video-technika/koupit/336839/samsung/samsung-le37m87bd/ |
![]() viaces |
| 22.12.2007, 12:49.26 | |
RE: LCD ...potřebuju pomocAntonín,to je takovej klon Jaivana, alias Jana Mana, atd.......... Ale tentokrát bych s ním souhlasil,že kupovat LCD a ještě k tomu malou, je nesmysl. Teď je ideální doba koupit za babku dobrý CRTčko. Za rok už možná bude pozdě a budou nám nutit ty levný, nedívatelný LCD krámy. |
![]() kuba |
| 22.12.2007, 13:07.27 | |
jirc:Nějak se nemužu ubránit pocitu,že obraz při připojení HD vysílání přes HDMI bude kvalitnější na trošku lepší LCD,než na tom CRT,byt kvalitním.Vždyt co muže zobrazit CRT víc než PAL? |
![]() hobo |
| 22.12.2007, 13:39.59 | |
checheAsi budu ukamenovaný, ale LCD si kup. Je to tvoje věc a znám dost lidí co ho mají včetně mě a jsou maximálně spokojeni. Nejsou slepí, mají furt stejné dioptrie, obraz se jim líbí a skoro každé LCD je hezké na rozdíl od hnusné CRT bedny, kde potřebuješ ještě metr dozadu. Jinak mi ta debata připomíná mého souseda, který měl ještě cca v roce 2000 černobílou tv, protože mu nějaký odborník z elektra řekl, že barevné televize nemají ještě vychytané všechny mouchy. |
![]() jarys |
| 22.12.2007, 15:18.58 | |
RE: LCD ...potřebuju pomocAno, vypnuté LCD je pěkné, ale po zapnutí většinou mazanice... |
![]() drobeček |
| 22.12.2007, 15:25.38 | |
@jarysTo máš pravdu.Ja mám suseda,ktorý má starú Škoda 1O5 L a nechce nové / i keď na to má/ lebo na novom si nevie do toho šáhnut a opravovať. |
![]() Milan C |
| 22.12.2007, 17:26.48 | |
Milan CProdal bych mu Favorita s karburátorovým motorem :) |
![]() kubisek |
| 22.12.2007, 18:07.19 | |
cheche 2Jo a ještě jste mu zapomněli poradit, že je dobrá koupě i takové video. Možná sežene někde i Betamax, ty prý byly kvalitnější než VHS. Jsou teď levné, určitě někde v Kauflandunebo Lídlu budou. Kolem budou nastavěné ty CRTy a kazetové magneťáky. |
![]() jarys |