| 28.12.2007, 08:49.39 | |
Tak už je to tadyJak vidno přece se tedy rozhodla i společnost Digitv celkem brzy jít do výměny karet N3 což se mě zdálo vzhledem k teprve nedávnému zavedení nemožné a výměnou karet se jim projekt dále ještě více prodraží ,prý mají velké ztráty což se mě moc nechce věřit žeby převážná část majitelů sat přijmu měla přijímače umožnující nelegální příjem a ještě k tomu tomu rozuměla jak na to.https://www.parabola.cz/zpravicky/6984/Digi-tv-planuje-prechod-na-nagravision-3/ |
![]() DVB |
| 28.12.2007, 08:52.23 | |
RE: Tak už je to tadyTo je jedno Digitv je slabá spoločnosť pre slovenský trch. Rv |
![]() Jupi |
| 28.12.2007, 08:56.36 | |
DVBty taky skočíš na každou pitomost :laughing: |
![]() digifajn |
| 28.12.2007, 09:01.40 | |
To?DigifajnNo obvykle neskočím ale v tom případě to znamená že si z nás jakoby dělala redakce paraboly.cz srandu což se mě moc nechce věřit,Je fakt že když se něco sebem,enšího šustne o zabránění nelegílního příjmu už je to plno zpráv ale když se něco prolomí tak skoro vůbec nic,kdysi dříve tomu bylo jinak ,to že je něco prolomeno a napíše se o tom přece není trestné když to má pouze informační charakter. |
![]() DVB |
| 28.12.2007, 09:04.28 | |
Téma: Tak už je to tadyI tak si myslím že to je od Digi TV dobrý tah i když asi nechtěný ale co vím tak minimálně 60 procent lidí koukajících na EMU Digi si po přechodu hodlá pořídit jejich přijímače s předplatným. |
![]() Modřina |
| 28.12.2007, 09:11.44 | |
To:Modřinasdílím tentýž názor |
![]() DVB |
| 28.12.2007, 09:27.14 | |
RE: Tak už je to tadyZatím to jede, tak koukejme, co bude dál, ukáže čas. |
![]() lopro |
| 28.12.2007, 09:34.33 | |
RE:Ale pochopitelně,jen jsem chtěl zavčas informovat jinak nejde o život stejně to půjde min. rok a to je víc jak dost kromě toho se mě zdá že to opět bude jeden z chybných tahů Digitv protože už ted se šušká že N3 Cabo má být prolomeno do té doby se to mine účinku akorát budou mít navíc výdaje za nové karty ,proto asi do toho ani Premiere nejde. |
![]() DVB |
| 28.12.2007, 09:35.29 | |
RE:loproAle pochopitelně,jen jsem chtěl zavčas informovat jinak nejde o život stejně to půjde min. rok a to je víc jak dost kromě toho se mě zdá že to opět bude jeden z chybných tahů Digitv protože už ted se šušká že N3 Cabo má být prolomeno do té doby se to mine účinku akorát budou mít navíc výdaje za nové karty ,proto asi do toho ani Premiere nejde. |
![]() DVB |
| 28.12.2007, 09:45.29 | |
RE: Tak už je to tadyStále předpokládáte, že na druhé straně jsou úplní trotli, hloupější, než čtenáři paraboly.cz. |
![]() Antonín |
| 28.12.2007, 09:59.18 | |
RE: Tak už je to tadynemuzete se divit kdyz se najdou lidi ktere porad kacaji o tom jak to funguje atd technici i vedeni cte take clanky co se psou a kdyz to porad dokola omivate tak si to nenechaji liit to je jasne .....nechapu to nejste radi ze vam to de ale porad brblate tak se potom nedivte.(trotli urcite nejsou to se jen myslis....jen si zpomente na UPC nastvali se a je po srande uz to nikdo neotevrel.... |
![]() astra1d |
| 28.12.2007, 10:20.25 | |
RE: Tak už je to tadyJedině trotl by čekal se svou činností na to, co se dočte na parabola.cz. Oni nejsou trotli a ví, že nedává smysl sledovat tlupu, co neumí nic, leda si s největším vypětím všech sil nakopírovat jakýsi klíč, o jehož smyslu a způsobu získání nemá ani tucha. Sledují situaci jinde. Neboj se. Tady můžeš psát co chceš, aniž by to mělo na cokoliv vliv.Ad UPC: jaký je rozdíl mezi už to nikdo neotevřel a už to nikdo nezveřejnil? |
![]() Antonín |
| 28.12.2007, 10:39.34 | |
@AntoninZdravím Tě! Přesně jak říkáš.On Bios 5.0 již není tak bezpečný,jako verze 6.0 ale nechme to "koňovi"... :laughing: |
![]() jamess96 |
| 28.12.2007, 10:49.45 | |
Myslím si že trh pro Digi je již nasycenMyslím si že trh pro Digi je již nasycen a že nějaký další nárust prodeje nelze očekávat , a pochybuji že by si někdo odhlašoval Digi proto že to jde v EMU .... Jde jenom o strašení bu-bu-bu , N3 dle fór je zlomená a přechod na ni by nic nezměnil ..... Tzn: Ti co se chtějí na Digi dívat tak si koupí předplatné , Ti co se dívaj pro zábavu v EMU tak si ji určitě nekoupí a cca 10-20 % v případě výpadku EMU by asi přešlo na DiDi ale náklady spojené s výměnou karet by se jim asi nevrátily ...... |
![]() lubos3nec |
| 28.12.2007, 11:05.45 | |
RE: Tak už je to tadyKaždopádne si myslím a už to tu bolo niekoľkokrát písané,že keby tie ich karty nemuseli byť spárované tak by mali prinajmenšom 30 percent viac ako doteraz. |
![]() robina2 |
| 28.12.2007, 11:06.56 | |
Myslím si že trh pro Digi je již nasycen?Asi nevíš že čekací doby na instalaci Digi je několik měsíců,a každá změna klíčů znamená několik stovek přihlášek navíc,protože je to přestane bavit hledat a zadávat nové klíče. |
![]() Lapid |
| 28.12.2007, 11:09.44 | |
RE: Tak už je to tadyJa bych si Digi neobednal kvuli te desne kvalite...Je fakt ze mesicni predplatne neni drahe, ale za ten obraz bych nedal ani to. Pres emu se mrknu sem tam na nejaky dokument, jinak me Digi v podstate nezajima. Pokud nevylepsi obrazovou kvalitu s nastupem novych televizoru, asi si zakazniky dlouho neudrzi a budou se hromadit stiznosti na kvalitu obrazu. |
![]() hmmm |
| 28.12.2007, 11:41.53 | |
RE: Tak už je to tadyObraz promítám přes projektor a nevídím rozdíl mezi cslink a Digi, obojí mám, není to zas tak špatné, hlavně filmy nové jsou vcelku přes ten projektor pěkné. Obraz velikosti 1,9xpřes 2metry. |
![]() Satmen |
| 28.12.2007, 11:42.18 | |
RE: Tak už je to tadyneviem co tu stele frflete o kvalite ja mam plazmu samsung 107 CM a keby stale nepisete o tej kvalite tak si ani nevsimnem ze to je o nieco horsie ako mapr. premiere |
![]() hohoho |
| 28.12.2007, 12:28.07 | |
RE: Tak už je to tadytaky nevim tez mam plazmu 107cm a nezda se mi ze by to bylo horsi nez treba premiere. |
![]() marksony |
| 28.12.2007, 15:13.05 | |
RE: Tak už je to tadyJa vidim ze Digi ma vetsinu programu mazlou. Obraz je neostry,hnusny, zvuk u nekterych kanalu jde hlasite, u nekterych potichu. Prepnu na Animal a neni nic slyset. Nevim proc s tim neco neudelaji. Par programu na Digi je divatelnych, ale vetsina kvalitou nestoji za nic. Kdyz si pretocim na 19.2E a prepnu na ORF nebo ZDF, to je aspon pekny obraz. Tohle je pekny SHIT. Obraz ze satu by mel byt ve kvalite jak origos DVD, tohle ma k tomu sakra daleko... Rv |
![]() hmmm |
| 28.12.2007, 15:17.14 | |
rozmaznanítakto charkterizujem tých, čo stále melú o kvalite. V časoch komunistických sme boli radi, že sme mali ako taký obraz, ba dokoca keď SPUSTILI RUSOV. U nás sa robili antény ako o život. Radšej buďte radi, že máte čo pozerať! Nemám pravdu pamätníci? |
![]() jklajban |
| 28.12.2007, 15:25.30 | |
hmmmSeřiď si TV!!! :))) :))) :))) |
![]() zzaner |
| 28.12.2007, 15:34.45 | |
zzanerTo je pre tích, čo pochopili |
![]() jklajban |
| 28.12.2007, 15:49.11 | |
RE: Tak už je to tadyzzaner- neni treba nic serizovat! Napriklad nedavno jsem si nahral na HDD film Dreamem 7020 jednoho filmu co sel na Digi v domeni, ze si s nej udelam DVD. Kdyz jsem to pretahl do PC a videl tu hruzu, tak misto DVD to skoncilo v kosi, a stahl jsem si ten film s Rapidu v origos kvalite DVD, tak asi. |
![]() hmmm |
| 28.12.2007, 22:35.54 | |
RE: Tak už je to tadyhodně lidí se stydí zajít na oční,běžte včas,bude se plati za návštěvu |
![]() pierrepetr |
| 31.12.2007, 00:33.27 | |
RE: Tak už je to tadyTo jste opravdu kak slepi Digi to je betamax pred 30 lety. To astra D S. lin. Slo. lin to je jina kvalita. a multivision na na 13 stup. to je to maximum co lze z palu ziskat. |
![]() burinka |