Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
28.12.2007, 09:11.00

termin přechodu provideru na N3 ?

vi nekdo presne terminy prechodu na Nagra 3 u

Premiere?
Polsat?
DigiTV - jak jiz bylo psano konec kvetna
uživatel
orbitfan
28.12.2007, 09:19.22

RE: termin přechodu provideru na N3 ?

tdtd poplach poplach asi někde hoří :bigeyes:
uživatel
zori
28.12.2007, 10:59.51

Digi tv prejde na nagru3 uz o pulnoci z 11.ledna na 12.ledna

mam to ze spolehlivyho zdroje - teta zete tchynina bratrance dela uklizecku na centrale v bukuresti a za dlouhych zimnich veceru se namisto skladani puzzle (ktery jsou tam silene drahy)se bavi skladanim prouzku z reditelovo skartovacky
uživatel
peterkon
28.12.2007, 11:04.27

a koňou brat a jeho syn cez jeho sesternicu počas toho ako jeho vnučka dala psovi jednoznačne to bude 12.1 na 13.1.2010 :bigeyes:
uživatel
assassin1
28.12.2007, 11:07.43

re:

Nad smutným tématem se člověk aspoň ze srdce rozesměje
uživatel
Tomik535
28.12.2007, 12:07.58

Prestaňte tu konečne tárať. jedna pani povedala že ... To je tu každý deň. Najprv musia vymeniť karty , a to je v nedohľadne. Digi tv ete nemá porozdávané ani sať. prijímače ktore sú s kartou pre N2. to môže byť aj koniec roka. Neplačte , káva sa nepije taká horúca ako sa uvarí. Bože daj im rozum do nového roka. Ďakujem.
uživatel
oneeeee
28.12.2007, 12:35.36

ak by si vedel aj termíny čo ti to pomůže,je to téma o ničom ak sa zmení situácia potom sa to bude riešiť.
uživatel
ddd
28.12.2007, 13:28.58

Přečtěte si tohle https://www.parabola.cz/zpravicky/6984/Digi-tv-planuje-prechod-na-nagravision-3/ Úplnej konec Digi v emu bude asi tak v květnu 2008.
uživatel
manitou
28.12.2007, 13:29.17

1. Téměř určitě musí vyměnit karty, aby se něco stalo se zlepšení ochrany. Nějaká změna firmware asi stačit nebude, to už se asi ukázalo. Stačí ovšem postupovat tak jako u cryptoworksu - zabránit vyčtení klíčů z nové karty a změnit způsob jejich přenosu - pak se nebude muset měnit přijímač.
2. Výměnu karet je možné zvládnout velmi rychle. Objednat, přivézt kamiónem, vytisknout z databáze adresové štítky, zabalit a rozeslat. Týden, nebo dva? Karta nebude stát majlant, protože licenci nagravison už stejně platí, takže víceméně jenom transakční náklady. O ty se možná navíc podělí s Kudelskim - protože je to přece jeho blbost, že současné karty moc nevydržely. Takž emožná karty navalí Kudelski zadarmiko, a oni je jenom rozešlou, a to už se vyplatá, ne?
Ale nač spěchat - zatím je to dobrý marketing, takový ochutnávkový systém - ukážou lidem, co všechno mohou vidět, že to není horší, než kabel apod. Kdybych byl oni, utnul bych to někdy před vánoci 2008 - ale tak aby se to dalo stihnout. Karty rozeslat někdy v září, v říjnu utínat programy, v listopadu a prosinci prodávat předplatné zdivočelým zoufalcům. Ještě bych zavedl (být jimi) prioritní poplatek cca 500-1000 Kč za expresní montáž do týdne, který by zůstal celý montážníkům, abych je nějak motivoval.
Dělali byste to na jejich místě nějak jinak?
Něco možná jo, kdyby člověk znal celková čísla a záměry.
uživatel
Antonín
28.12.2007, 14:02.47

@Antonín

Trocha odbočím.
Vím, že jsi někde někdy psal, že si platíš D+.
Jak jsi to vyřešil po přechodu na 1810?
Máš novou kartu v jejich origo receiveru (Popř. nevíš, jaké jsou nyní možnosti provozu nových D+ nagra karet + newcs ver.1.30 a výše?) a nebo máš seca D+ kartu?
uživatel
D2MAC
28.12.2007, 14:12.08

Antoníne a potom jsi se probudil s rukou v nočníku, že? Tyto duševní úchylky mám rád, pobaví ale neurazí!
uživatel
kuba
28.12.2007, 14:16.18

Platím.
Mám seca D+ kartu.
Čímž se věci dost zjednodušují, doufám, že mi vydrží do té doby, než newcs bude schopný pracovat i s 1810...jinak jsem v dupě glupě. Neb budu mít stoh přijímačů a komplikace s LNB. Nicméně mne zajímá z nabídky D+ výrazně jenom GOLF+, takže bych zase tak moc neplakal a vrátil to. Ostatek (španělskou fotbalovou ligu) bych jaksi oželel, zásadní věci jsou i na Premiere a Sky nebo i na našich sportovních kanálech. Golf+ není nikde jinde, tak platím a platí i za věci na které nekoukám. Nebo jenom občas pro trénink mojí velmi chabé španělštiny. Ale to můžu udělat i jinak a lépe.
uživatel
Antonín
28.12.2007, 14:41.42

Díky za vyčerpávající odpověď, je fakt, že GOLF+ nemá k sobě žádnou pořádnou konkurenční stanici, snad až na SETANTA GOLF na Sky.
uživatel
D2MAC
28.12.2007, 15:05.43

Antoníne

tentokrát mi hovoříš z duše.Kudelski to bude muset cvaknout,neb Digi má určitě exkluzívní doložku o neprolomitelnosti.Takže při dobré konstalaci to odhaduji na měsíc max. dva!
uživatel
spyko
28.12.2007, 15:07.08

Z technických důvodů (v pracovně mám jenom A1) se mi hodí to D+. Taky na jih jezdím častěji (a raději). Ale Setanta vysílá prakticky totéž. I když takové Mistrovstí Španělska žen z Palma de Mallorca srdce opravdového labužníka nadchne. Posledně myslím hrály na Bendinatu a tolik obyčejné lidskosti jsem ještě v golfovém přenosu snad neviděl.
Jestli jsi úplně vyčerpaný, je třeba se zajít posilnit :-) o tom žádná, ne?
uživatel
Antonín
29.12.2007, 11:08.34

nevím

ale golf jako takový mi připadá nudný sport...Podle mne je to sport pro bohaté co se nudí....nic proti !!Ale je to jen muj pohled....pink do míčku a jet autíčkem či pěšky k němu...:-) to už fakt spíš "to běhání za kulatym nesmyslem" fotbal :-/
uživatel
cb21
29.12.2007, 15:03.48

Je to jenom jedna z dalších věcí, kterým vůbec nerozumíš.
uživatel
Antonín
29.12.2007, 15:29.09

Bajtik

Nagra3 je jiz prolomena, ale informace se drzi kvuli prechodu ostatnich provideru jako je D+, Cabo,nasledne Digi TV, PREMIERE atd.... Po te co dojde k plosne vymene karet Kudelskimu ukazou takovy narez ze si pujde hodit masly. Takze vydrzat a bude se koukat dal. Hezky den. :8)
uživatel
bajtik