| 30.12.2007, 12:45.15 | |
Digi TV - bezdrátový přenosNemáte někdo zkušenost s bezdrátovým přenosem na druhou TV včetně dálkového ovládání? Mám nainstalované Digi TV na 2 TV a na druhou TV to potřebuju dostat bezdrátově. Tahat kabely by bylo v tomoto případě peklo. |
![]() Slim |
| 30.12.2007, 12:52.58 | |
Bezdrôtové DigiTo by nemal byť problém,tieto prevádzače signálu prenášajú aj impulzy z dialkového ovládača.Treba to len vyskúšať, ak tam nie sú nejaké vačšie prekážky.Cez stenu to prelezie. |
![]() romannitra |
| 30.12.2007, 13:05.19 | |
RE: Digi TV - bezdrátový přenosDíky za odpověď. Je to přes dvě stěny. Spíš jsem se chtěl poradit, který model koupit, abych nevyhodil cca 1500,- Kč oknem. Jestli už někdo nemá s tímto zkušenost a taky jak zapojit to dálkové ovládání u Digi. |
![]() Slim |
| 30.12.2007, 13:09.53 | |
JAKY KABEL?JAKY KABEL POTREBUJI NA PROPOJENI PC S SAT. ILLUSION PRO NAHRAVANI NOVY VECTRI.DEKUJI |
![]() STEAUA |
| 30.12.2007, 13:13.02 | |
Digi TV - bezdrátový přenosZkušenosti s přenosem obrazu a zvuku nemám. Výstup z druhého tuneru jsem zapojil do rozvodu antén v domě. Mám ale dobré zkušenosti s přenosem ir ovládání - zařízení za cca 1.000,- Kč, chodím po domě jen s ovladačem a dívám se, kde chci. Naprosto pohodové. |
![]() Petbox |
| 30.12.2007, 13:56.00 | |
RE: Digi TV - bezdrátový přenosJa uz tri roky pouzivam VideoSender on firmy Strong.Prenasa audio, video smerom k prijimacu a az tri nezavisle kanaly IR ovladacov spat. Takze ovladam tvp, video rekorder a satelitny prijimac. Vzdialenost: cca 8 m, cez jednu betonovu stenu 15 cm. Slabe miesta: Videosignal zmizne, ked sa niekto postavi cca 1 m pred vysielac. Videosignal zmizne, ked sa v kuchyni zapne mikrovolnna rura (a to nie je ziadny nekvalitne tieneny smejd!). Videosignal je ruseny, ked sused pod nami zapne mikrovlnnu ruru. To je dosledok velmi nizkej urovne vyzarovania vysielaca - aby osoby v miestnosti neboli poskodzovane mikrovlnnym ziarenim. Koniec-koncov, dnes sa da urcite kupit novy, lepsi model. Tento stal v tom case 2.500 Sk. |
![]() reno |
| 30.12.2007, 14:05.10 | |
Mam PhillipsJa mam nejaky Phillips, mikrovlnka to rusi ako pise kolega nado mnou. Kedze je to ale vysielane v pasme 2,4Ghz tak to rusia hlavne WiFi siete. Sender ma moznost volby zo 4 kanalov, ani jeden ale nie je uplne cisty. Cez obraz behaju take pruhy. Takze ak si v mieste silno zarusenom WiFi sietami, tak si daj pozor. |
![]() jeeff |
| 30.12.2007, 14:49.23 | |
RE: Digi TV - bezdrátový přenosMěl jsem u jednoho zákazníka výpadky,vyřešil jsem to tak,že jsem na vysílací anténu(drátek asi 10cm),napojil lanko 0,15 izolované a to dotáhl až do druhé místnosti,to lanko se schová kamkoliv. |
![]() pierrepetr |
| 30.12.2007, 15:42.18 | |
RE: Digi TV - bezdrátový přenospro:STEAUA ...BUCAREST...to tisedi :laughing: :laughing: :laughing: :fuming: :zombie: |
![]() kos |
| 30.12.2007, 18:40.48 | |
RE: Digi TV - bezdrátový přenosAk máš záujem mám jeden komplet ktorý nepoužívam zn.TRUST-dámTi ho za polovicu. gefra@zoznam.sk |
![]() dziki |