Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
30.12.2007, 12:45.15

Digi TV - bezdrátový přenos

Nemáte někdo zkušenost s bezdrátovým přenosem na druhou TV včetně dálkového ovládání? Mám nainstalované Digi TV na 2 TV a na druhou TV to potřebuju dostat bezdrátově. Tahat kabely by bylo v tomoto případě peklo.
uživatel
Slim
30.12.2007, 12:52.58

Bezdrôtové Digi

To by nemal byť problém,tieto prevádzače signálu prenášajú aj impulzy z dialkového ovládača.Treba to len vyskúšať, ak tam nie sú nejaké vačšie prekážky.Cez stenu to prelezie.
uživatel
romannitra
30.12.2007, 13:05.19

RE: Digi TV - bezdrátový přenos

Díky za odpověď. Je to přes dvě stěny. Spíš jsem se chtěl poradit, který model koupit, abych nevyhodil cca 1500,- Kč oknem. Jestli už někdo nemá s tímto zkušenost a taky jak zapojit to dálkové ovládání u Digi.
uživatel
Slim
30.12.2007, 13:09.53

JAKY KABEL?

JAKY KABEL POTREBUJI NA PROPOJENI PC S SAT. ILLUSION PRO NAHRAVANI NOVY VECTRI.DEKUJI
uživatel
STEAUA
30.12.2007, 13:13.02

Digi TV - bezdrátový přenos

Zkušenosti s přenosem obrazu a zvuku nemám. Výstup z druhého tuneru jsem zapojil do rozvodu antén v domě. Mám ale dobré zkušenosti s přenosem ir ovládání - zařízení za cca 1.000,- Kč, chodím po domě jen s ovladačem a dívám se, kde chci. Naprosto pohodové.
uživatel
Petbox
30.12.2007, 13:56.00

Ja uz tri roky pouzivam VideoSender on firmy Strong.
Prenasa audio, video smerom k prijimacu a az tri nezavisle kanaly IR ovladacov spat.
Takze ovladam tvp, video rekorder a satelitny prijimac.
Vzdialenost: cca 8 m, cez jednu betonovu stenu 15 cm.
Slabe miesta:
Videosignal zmizne, ked sa niekto postavi cca 1 m pred vysielac.
Videosignal zmizne, ked sa v kuchyni zapne mikrovolnna rura (a to nie je ziadny nekvalitne tieneny smejd!).
Videosignal je ruseny, ked sused pod nami zapne mikrovlnnu ruru.
To je dosledok velmi nizkej urovne vyzarovania vysielaca - aby osoby v miestnosti neboli poskodzovane mikrovlnnym ziarenim.
Koniec-koncov, dnes sa da urcite kupit novy, lepsi model.
Tento stal v tom case 2.500 Sk.
uživatel
reno
30.12.2007, 14:05.10

Mam Phillips

Ja mam nejaky Phillips, mikrovlnka to rusi ako pise kolega nado mnou. Kedze je to ale vysielane v pasme 2,4Ghz tak to rusia hlavne WiFi siete. Sender ma moznost volby zo 4 kanalov, ani jeden ale nie je uplne cisty. Cez obraz behaju take pruhy. Takze ak si v mieste silno zarusenom WiFi sietami, tak si daj pozor.
uživatel
jeeff
30.12.2007, 14:49.23

Měl jsem u jednoho zákazníka výpadky,vyřešil jsem to tak,že jsem na vysílací anténu(drátek asi 10cm),napojil lanko 0,15 izolované a to dotáhl až do druhé místnosti,to lanko se schová kamkoliv.
uživatel
pierrepetr
30.12.2007, 15:42.18

pro:STEAUA ...BUCAREST...to tisedi :laughing: :laughing: :laughing: :fuming: :zombie:
uživatel
kos
30.12.2007, 18:40.48

Ak máš záujem mám jeden komplet ktorý nepoužívam zn.TRUST-dám
Ti ho za polovicu. gefra@zoznam.sk
uživatel
dziki