Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
30.12.2007, 21:49.06

dreambox

chcem sa opytat lebo sa nevyznam, teraz som kupil illusion m3, ale mam možnosť kupit dreamboxa 550, dokažem na nom ovela viac ako na illusione, slape na nom via2, seca2,irdeto2.
za odpovede dakujem
uživatel
NORBERTOO
30.12.2007, 21:54.36

RE: dreambox

Nemyslím si, že na tom chytíš, čo sa týka EMU viac než na Illusione. Len sú tam aj iné možnosti ;)
uživatel
padavan3
30.12.2007, 21:56.17

Položil si si otázku a aj si si na nu odpovedal!
Nechápem čo chceš!
uživatel
PopoDag
30.12.2007, 22:04.13

kup si dream illusion je smejd zbav sa ho
uživatel
rudo281
30.12.2007, 22:11.10

Nuž len keď ho kúpi aby aj neľutoval, že sa šmejda-Illusiona zbavil. Totiž nič v zlom, ale podľa jeho otázok-príspevkov usudzujem, že nemá ani predstavu do čoho by išiel, ak by zamenil Illusiona za Dreama. :)
uživatel
padavan3
30.12.2007, 22:16.01

no ked chce dreama musi na sebe popracovat
uživatel
rudo281
30.12.2007, 22:18.41

To NORBERTOO

Pripomínaš mi môjho syna, ktorý keď bol malý, tak chcel s kolobežky presedlať hneď na motorku. Odporúčam ti najskôr riadne si otestovať ten šmejd, čo si si teraz kúpil a neskôr, ak budeš v sat. prijíme trochu zabehnutý, tak sa daj aj na Dreama.
uživatel
padavan3
30.12.2007, 22:35.48

To NORBERTO

Než si něco kamárade koupíš,tak si zmapuj jaký ty přístroje mají softwerovou podporu.Trabanty nekupuj.Jestli máš na to finanční podporu tak,vždy ber AZBOX,OPENBOX,nebo PREMIUM.X7200,nebo 7100 PGU,k tomu si pořiď jako solidní rezervu diablo a momentálně co je vše rozkodováno budeš poslouchat.Všimni si tady na parabole kdy jsou problémy s těmi přijímači výše uvedenými.Zatím s těmi ostatními je stále a pořád mi to nejde mám poslední soft,chyba u mě nebo co???? ano chyba u těch kteří používají šrot a chtějí z toho mercedes./zde se nevyplatí šetřit/
uživatel
hery
30.12.2007, 23:08.15

myslite ze mi bude robit drem velke problemy ale jedno uznavam musim vela studovat
uživatel
NORBERTOO
30.12.2007, 23:17.34

dreabox

Žádný přijimač ti problemy nebude dělat,ale musíš vědět co chceš poslouchat,a jaké jsou jeho možnosti.Dreabox není špatný přijímač,ale musíš k němu přirůst,věnovat se jeho podpoře,aktualizovat jí a snad potom máš vyhráno.Vše záleží pouze na tobě jak se k tomu všemu postavíš.
uživatel
hery
30.12.2007, 23:21.48

pardon,přeťuk dreambox

pro ty,kteří hledají mouchy v překlepu.
uživatel
hery
30.12.2007, 23:23.06

Neblázněte, vždyť není schopen napsat souvislou větu. Myslíte, že se naučí všechno okolo dreamboxu, aby si to nastavil a sestavil? Zdá se mi, že bude rád pokud dohromady smontuje vůbec nějaký přijímač. Dreambox není pro laiky. Kdo nedosáhne na termíny jako je IP, gateway, křížený kabel, telnet, ftp, tak nemá ždáný smysl aby se do toho pouštěl.
uživatel
Antonín
30.12.2007, 23:24.06

vela mojich znamich ma dreamboxa, vedeli by mi s tým helfnut,ale asi uz bude lepsie kupit dreama s podporou mpge4
uživatel
NORBERTOO
30.12.2007, 23:30.43

To Antonín

Podľa mojích odpovedí si myslím, že som mu nič iné ani nenaznačoval, len to čo aj ty. Len Ty si mu to trošku viac priblížil. ;)
uživatel
padavan3
30.12.2007, 23:44.35

Pro Antonína

Souhlasím uplně s tebou kolego,ale naučili se to lidi co znám,jako instateři,majitelésstavebních firem,jenom musí chtít a velice se učit.mohu ti dát přes skype příklady.
uživatel
hery
31.12.2007, 00:06.51

po tom vsetkom co som zazil , tak dreambox nastavi ktokolvek :-D
uživatel
razor123
31.12.2007, 08:26.18

Antonine

koho vlastně považuješ za chytřejšího nežli jsi Ty??Já myslim,že kdyby někdo chtěl,tak i skladník se může dost vyšplhat.Ale většina lidí zde jsou "uživatelé"a někteří chtějí něco vědět víc.Právě Norbert je tomu příkladem a i ten může umět jednou to co Ty ba i víc.To záleží na něm,ale taky na ostatních.Je ale pravdou,že Ty alespon urážíš minimálně.U některých by si hledal sociální výchovu jen těžko.Nebudu uvádět.To nedělám. R^
uživatel
cb21
31.12.2007, 08:42.50

S Antonínem nesouhlasím ve všem....

ale teď má absolutní pravdu....
Přečtěte si všechny příspěvky od NORBERTOO a pochopíte, že pokud si koupí Dreama, tak se z jeho příspěvků zblázníme....
uživatel
kacenkin
31.12.2007, 08:53.22

kac

pravdu diž,nicméně asi mám každý jinou povahu.On je trochu zbrklejší,ale to bude v poho R^
uživatel
cb21
31.12.2007, 09:18.52

Mně je jedno, kdo si co koupí, nejsou to moje prachy.
Je to ale totéž, jako by si absolvent autoškoly koupil závodní auto. Buď se vůbec nerozjede, protože mu to chcípne, nebo se ve třetí zatáčce zabije. S dreamboxem je to totéž.
Bude-li takovému člověkovi radit, aby si takové auto koupil, budu já říkat: to nedává žádný smysl. Utratíš prachy a vozit se tak jako tak nebudeš.

K ostatní věcem, které mi vkládáte do pera, aniž bych je byl napsal:
Schopnost se naučit a pochopit věci vůbec nesouvisí s dosaženým vzděláním, nebo aktuálně vykonávanou prací. Souvisí s mozkovými schopnostmi. Je jedno, jestli jde o dreambox, nebo o diferenciální rovnice. Trvám na tom, že kdo neovládne a nepochopí výše uvedené pojmy, tak dreambox nepotřebuje. To, že se někdo naučí zmáčknout čtyři tlačítka, aby si updatoval klíče, neznamená, že potřebuje dreamboxe. Stejné funkce dosáhne přijímačem za třetinu ceny a vynaložení třetiny úsilí.
P.S. Toho skladníka bych chtěl vidět, jak to zvládne bez pomocné ruky (hlavy). Pokud zvládne, tak je jasné, že skladníka dělá nikoliv proto, že by nemohl dělat něco jiného. Třeba se mu nechce. A pokud tu pomocnou hlavu má, udělá nejlíp, když si koupí stejný stroj jako má hlava a nebude se dotazovat tady na fóru na neexistující přijímač. Ledaže norbertoo někdo poslal pro dvě kila semtele.
uživatel
Antonín
31.12.2007, 10:22.32

Ono to je spíš takhle: kdo chce vědět tak se naučí, kdo nechce vědět je línej se to učit a tím pádem blbej. Jeden příklad: přes icq musím známému poslat všechny soubory vplug (a furt se ptá: kam to mám dát? do Av0?), prt. ani podle návodu
http://www.ss2.webz.cz/instalace_vplug.htm
je asi hodně blbej aby se naučil instalovat vplug.exe
Není vůbec schopnej si najít nějaký key ačkoliv jsem mu dal odkaz
http://www.dvbsoft.eu/
a řekl mu dej si to do oblíbených (asi to neumí).
O jeho neschopnosti nainstalovat SS2 už ani nemluvím, když změnil nějaký program tr. tak neumí ani proskenovat AltDVB a na otázku jakto že tam má teda ty programy mi řekl: to mi přinesl známý na CDčku ze svého AltDVB a dal mi to tam.
uživatel
Standa2
31.12.2007, 14:02.08

NORBERTOO, nič si nerob z týchto duchaplných reakcii(čeť výnimkám). Kúpil som pred mesiacom DM 7020. "Dovolil" som si tu jedenkrát žiadať radu a veľa som čítal. Všetko mi šľape OK.
uživatel
jurkstan
31.12.2007, 16:58.42

Dovolím se vsadit, že úplně všechno, co ti šlape OK, by ti šlapalo i s přijímačem za 3000 Kč a méně. A ne za měsíc, ale za dvě nebo tři hodiny. To je právě ta věc, že ono to všetko znamená u každého něco jiného.
Ale jak už jsem psal, je to každého věc. Pohoda.
uživatel
Antonín