| 02.01.2008, 09:14.10 | |
kód do universálního DOAhoj potřeboval by jsem 3místný kód na přístroje AB-COM a Kaon, na internetu je nemůžu nikde najít |
![]() eukubus |
| 02.01.2008, 09:22.13 | |
RE: kód do universálního DOuniverzalne DO sa daju naladit aj bez kodu. precitaj si k nemu navod. |
![]() nerew |
| 02.01.2008, 10:31.37 | |
RE: kód do universálního DOTak hledat kod ručně to je nejlepší. Je to jen 999 kombinací ale ne každý univerzální ovladač umí ovládat všechny funkce přístroje, hlavně se to týká Menu apod.(nebo v jiném pořadí tl. na ovladači). Každýmu proto říkám: nerozbíjejte si ovladač. Nejlepší je originál a když ten není tak se dá koupit i stoprocentně ekvivalentní. |
![]() Standa2 |
| 02.01.2008, 10:44.56 | |
neni potreba stresovat !!Uni ovladace lepsi tridy (nebudu delat reklamu) v cene 500 - 1000 kc s LCD displejem umi funkci UCENI !!! takze se nauci vsechny povely, ktery si priradite jakymu tlacitku chcete ... ovladani je pak jeste pohodlnejsi nez predtim s originalem :) |
![]() orbitfan |
| 02.01.2008, 10:47.56 | |
RE: kód do universálního DOTen kód je každopádně jiný pro každý univerzální ovladač.2Standa2: Nedovedu si představit, jak bych existoval bez univerzálního ovladače. Měl bych jich na stole pět? TV, Receiver, Sat, DVD, kamera? Není důvodu, proč by neměly fungovat všechny funkce i na DO. Jenom to asi nebude stát 200 Kč... |
![]() Antonín |
| 02.01.2008, 10:54.59 | |
RE: kód do universálního DOSouhlasím s Antonínem. Bez univerzálu bych se už dneska neobešel (byl sice docela drahý, ale zase na něm nastavím všechno, včetně maker).Co se týká kódu, ten je třeba najít u konkrétního dálkového ovládání, ale jak bylo psáno výše, i v případě, že kódy nemám, nemusím prohledávat 999 kombinací - každý univerzál má postup, kdy si ovladač správný kód vyhledá sám - jen je nutné si to najít v manuálu, protože ty postupy se liší (většinou se ve stavu vyhledávání musí držet tlačítko na vypnutí tak dlouho, dokud se přístroj nevypne). |
![]() Libor10 |
| 02.01.2008, 13:41.50 | |
RE: kód do universálního DOzkousel sem Autohledani kodu, nejdriv se mi vypla TV a SAT proste nereaguje na uni ovladač |
![]() eukubus |
| 02.01.2008, 14:04.34 | |
RE: kód do universálního DOKoupil jsem teď univerzální ovladač pro 10 zařízení s displejem, umí i učení kódů a makra a stál pouhých 249,- v Lidlu. |
![]() filas1 |
| 02.01.2008, 15:48.14 | |
RE: kód do universálního DOPokud nefunguje autohledání kódu, tak je to problém. Možná koupit UNI DO s možností učení kódu (z původní dálky se postupně mačkáním naučí jednotlivé funkce) - viz příspěvek od Filase - za takovou cenu asi není co řešit. |
![]() Libor10 |
| 02.01.2008, 19:59.31 | |
RE: kód do universálního DOja nevím proč brečíte, pořádný univerzální ovladač něco stojí a nemyslím 100 Kč, na druhou stranu opravdu funguje. Před 10 lety by špičkou MARANTZ dnes jsem přešel k Logitech , ale to je jedno je fakt, že nastavení bylo časově náročnější, ale dnes bych neměnil nemůžete čekat, že od krámu za 100Kč docílíte totéž co od 6000Kč. Je na každém co si koupí, ale podle toho musí očekávat výsledek |
![]() markriz |
| 02.01.2008, 20:16.37 | |
RE: kód do universálního DONěkteré univerzály ani neumí ovládat přístroje některých značek. Před dvěma lety jsem si koupil univerz. ovládač a v přiložené knížečce jsem vůbec nenašel značky: Nokia, Finlux, Mascom (mám tv MASCOM). Prošel jsem všechny kódy jeden po druhém a na danou televizi žádný nefungoval. A na videa PANASONIC a JVC mi fungovaly úplně jiné kódy než dle přiložené knížečky. A to ještě funkce nesedí na správná tlačítka.Takže nedoporučuju kupovat neznačkové neučícíse typy. |
![]() Alion |