03.01.2008, 22:39.54 | |
Digi tvZdravim, chtel bych se na neco zeptat...Kdyz jsem volal na infolinku Digi tv, vse mi odkyvali jako je to na jejich www.Ale, potkal jsem chlapka co montuje Digi TV a ne jen ze slibovana montaz za 0,- vys vyjde na 2.000,- , ale je tam jeste spousta peknejch vychcanosti.Takze jsem napsal na ceskou narodni inspeci mail, at se na ne mrknou.Doufam ze se o to budou zajimat.Takze muj dotaz zni: opravdu je to s tou montazi, takove??? Opravdu si nevim rady .Uz sposta mych znamych si to obednala a ted se nevi.Predem dik za odpoved... |
![]() Bousis |
03.01.2008, 22:44.00 | |
RE: Digi tvNechlastej tolik ;P |
![]() technikTKR |
03.01.2008, 22:45.06 | |
RE: Digi tvza dva litry by ho měli uškrtit!!!! Ne, platí se třeba držák a dualbox 660Kč. |
![]() poky1 |
03.01.2008, 22:52.24 | |
RE: Digi tvmno byla to nahoda...vedle do bitovky prijel prave ten chlapek montovat antenu a zapojoval lidem i dekodery na Digital a bavil se venku o Digi s nekym.My jsme se ho sli zeptat jeste spolu s mym znamym a presne to co jsem uvedl vyse nam rikal a nevypadal tak, ze si dela srandu... |
![]() Bousis |
03.01.2008, 22:54.48 | |
když na to někdopřistoupí a má to bez čekání, tak chce chlapec něco trhnout. |
![]() poky1 |
03.01.2008, 22:57.30 | |
RE: Digi tvjasny, to nam taky rikal, ze kdyz nekdo prihodi, tak za nim jede driv...ale tohle se tykalo vseobecny veci...rikal to ve smyslu: Ano na telefonu vam reknou vsechno tak jak to je v nabidce, ale nereknou ty okolnosti...nvm nerekl, za co si pocitaj penize... |
![]() Bousis |
03.01.2008, 22:58.52 | |
RE: Digi tvNěkteří opravdu takto praktikují,nechtějí čekat na proplacení faktur Digi Tv a kasírují zákazníky přímo do kapsy...Potom si ještě počkají na fakturku a mají vyděláno.Pokud někdo nechce čekat,tak musí zaplatit na ruku od 500do 2000kč.Pokud nechceš platit,tak čekáš ve frontě třeba 4-6 měsíců a někteří se nedočkali ani po delší době.prostě je to takový novodobý český kšeft a vychcanost s rumunským hardware.... |
![]() Fero Ch |
03.01.2008, 23:06.37 | |
RE: Digi tvTaké bych to nějak takhle okomentoval. U nás byla čekací doba asi 3 měsíce a znám i hňupa, co čekal asi 1 rok. Takže znám i dva, co takhle viděli montéra montovat přes ulici. Sami od sebe, upozorňuji znovu, že sami a dobrovolně a ne, že on něco jim. Se k němu přitočili. Šoupli mu bez řečí dva litry do kapsy. A za hodinu to měli namontovaný. Takže je to zřejmě dost běžné. Když se mu tohle stane 2x, 3x počítám, že příště, už si řekne sám, jen se někdo zeptá. |
![]() Smith |
03.01.2008, 23:57.34 | |
RE: Digi tvTo bych rad vedel jak by se tvaril kdybych mu rek ze si to namontuju sam :laughing: |
![]() Beavis |
04.01.2008, 00:47.40 | |
RE: Digi tvTak aby neznikali nake zmatky porad tak by to melo bejt takle. 1 montaz je zdarma tim se mysli cela instalace pokut netrva dele naz 1 hodinu! 2 mysli se tim pouze Digi pokut nekdo chce treba jeste dalsi druzice (rozsirenio treba motor atd .)tak uz se plati .. co se tice instalace samostatna jako ze si ucastnik Digi nainstaluje sam je totake mozne ale riziko. tim se mysli kdyz se neco poskodi hradite plnou castku. priklad kdyz vam padne nazem pristroj a rozbije se zaplatite ho nelze uplatnit zaruku nebo po dvou dnech odejde neco v pristroji tak to same zaplatite to. tak nazaver bych doporucil montazikum neprehanejte castky od lidi delate firme spatnou reklamu a kdyz se na to prijde zbitecne prijdete o ksefty... samozrejme jen pro vasi informaci Digitv instalace plati a to se pohibuje od 800 do 1500 za jednoho zakaznika!!! |
![]() astra1d |
04.01.2008, 03:29.58 | |
RE: Digi tvtři lidi čekají na taxíka,jeden mu dá 500 dopředu a jede,ostatní dva čekají dál a mrznou,nabídka a poptávka,takto jsme to chtěli 17.listopadu,tak se nerozčilujte,je to bordel,taky se mi to nelíbí,ale tak to funguje,je to na každém z nás co si objedná za službu a jakou firmu |
![]() pierrepetr |
04.01.2008, 07:21.41 | |
RE: Digi tvU nás si taky jeden montér za to bral prašule,ale už pro ně nedělá! Když někdo zavolal na jejich linku a zeptal se proč chtěl peníze,když je montáž zadara, tak rozvázali s ním smlouvu! když za den stihl deset lidí vydělal si do kapsy 10 000 Kč. :fuming: |
![]() Kapka6 |
04.01.2008, 07:45.18 | |
to BousisTo je pekná kravina, neměl bys nás tady krmit.. Za instalaci jsem nezaplatil ani pětník, teda padesátník a mám to v poho. Taky jsem vůbec nečekal, v neděli jsem se rozmyslel, že chci Digi a druhý den v po už to hrálo. Prostě asi dobrá náhoda.. Nebo to tak asi má být nicht?! R. |
![]() rysavy3 |
04.01.2008, 08:02.53 | |
montážNo než někomu šoupat dvojku, tak bych si snad radši koupil celý set a namontoval sám. Vždyť to zase není tak těžké. Nevím teda jaké jsou v tomto případě čekací doby na doručení setu od Digi. |
![]() JardaM |
04.01.2008, 08:25.11 | |
RE: Digi tvNezabúdajte čo obsahuje montáž zdarma30m koax. - keď treba viac hradí sa montážnikovi 10m upt.kábel - keď treba viac hradí sa montážnikovi konzola a montáž na stenu - zdarma nečakajte od nikoho že vám to dá na stožiar alebo na strechu zadarmo !!! Tiež nesúhlasím s tým že niektorý uprednostnia niekoho za 2000 sk. Ale nech nikto nečaká že sa spravý montáž zo strechy do jednéj izby a potom cez celý dom do druhéj izby úplne zadarmo. To sa proste nedá. Zdravým všetkých poctivých montážnikov. |
![]() dobi |
04.01.2008, 10:19.33 | |
RE: Digi tvDigi TV pro tuto platformu-firmu nemontuji,nicmene mi to dealerska firma nabizela,ze to pro ni muzu delat za 500,- Kc.Za tuto castku se mi nevyplati priprava veci,nabiti meraku a vyjeti s autem.Proto,pokud to zakaznik chce a ja se s nim predem domluvim (vysvetlim mu co se deje) a zkratka bud zaplati ,nebo si hleda jinou firmu.Mam na svem konte uz 2 montaze :O .Jeste tam dodam svoji parabolu (EMME-ESSE 85 cm Al) a LNB SMART TITANIUM 0,2 dB.Takze aspon uz nemam zadne zakazky.Pro za 5,5 bez DPH se neda delat. |
![]() hdpe |
04.01.2008, 13:54.12 | |
RE: Digi tvU dualu si muze klido rict prachy ktery se zapisou do smlouvy a nasledne budou zdaneny neni to nikterak omezeny ptz montovat Dualy za 500,- je nerealnost |
![]() Killercek |
04.01.2008, 15:06.05 | |
RE: Digi tvjasnezadarmo, zadarmo každej chce zadarmo, ach jo |
![]() pepiino |
04.01.2008, 23:26.01 | |
RE: Digi tvmno takze za1.nevim proc bych si vymyslel.Proste o to mam zajem a snazim se o tom dozvedet co nejvic a prezentuju informace tak, jak je dostavam od druhych.Od toho snad toto forum je ne, aby se tu lidi bavili o takovychto problematikach. clovek kterej rekne lzes a napise sem ze 1 den zavola a 2 den mu to montujou hmmmm. Uz jen po telefonu 5-6 tydnu cekaci lhuta.To jsi mu musel dat aspon bura do kapsy... 2.ano chapu to co psal dobi, ale proc to jednoduse nenapisou na stranky, nebo nereknou do telefonu.ano hradime 30m kabelu, ale vic si platite jednoduchy a seriozni. 3.s tou spatnou reklamou firme souhlasim 4. zadarmo, zadarmo!!! proc taky ne???? Na co bych platil 500 a vic za UPC, kdyz muzu platit 260 a ty programy mi uplne stacej.Jen me stve, ze se od lidi, ktery nemaj s Digi nic spolecnyho, dozvidam takovyhle veci... |
![]() Bousis |