06.06.2007, 14:12.57 | |
humax CRCI 5500 - radenie kanalovZdravim,mam otazku na starsi prijimac Humax CRCI 5500. Je mozne na nom zoradit kanaly aj podla druzic/satelitov? Vsimol som si niekolko poloziek, ked stlacim OK na dialkovom ovladaci: napr. Vsetky, Oblubene, Abecedne, Zaner a pod.. Podla druzic som tam ale nic nenasiel. Zatial mam naladeny len Hotbird, ale pri motore a rozsahu niekolkych druzic by to mohlo byt velmi neprehladne, pokial by tam nebola takato moznost. Ake s tym mate skusenosti? Je mozne ist po druziciach alebo len sa to vsetko snazit zoradit do kategorie Vsetky a tam radit druzice za sebou ciselne? To by ale bolo velmi pracne. Nemam na to setting, navyse si to ladim rucne podla kanalov, ktore ma zaujimaju a ktore viac preferujem. Inak by som tomuto prijimacu nic nevycital, je celkom spolahlivy a slusne vybaveny, aj ked nema EMU. Vdaka za vsetky informacie. |
![]() kolle |
06.06.2007, 14:26.23 | |
RE: humax CRCI 5500 - radenie kanalovda sa to ...vlastne ono to aj tak bude,pokial si to ty nepoprehadzujes |
![]() jsivak |
06.06.2007, 14:34.05 | |
RE: humax CRCI 5500 - radenie kanalovTo je velmi dobra informacia. A ako to docielim?Alebo to pride samo/automaticky pri ladeni dalsej druzice, ze sa mi to niekde objavi? |
![]() kolle |
06.06.2007, 14:36.51 | |
RE: humax CRCI 5500 - radenie kanalovhumax 5500 CRCI starší černá verze nemá třídění podle satelitu, ale na netu se dají stáhnout settingy, které obsakutí vždy na začátku nalazené družice fiktivní(nehrající) program s názvem družice, samozřejmě po nalazení nového TP se programy zařadí nakonec ne k dané družici. |
![]() P-U-M-A |