Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.01.2008, 20:33.43

open 810

hello..uz som to tu spominal..mam problem pri prepinani na cs linku z V na H polarizaciu.. pri prepnuti napr na novu..co je H mi napise ziadny signal.. bolo to len sporadicke, ale teraz uz je to pri kazdom prepnuti... proste ma problemy pri prechode z V na H..opacne nie.. Kupil som dva ks 810 new..na jednom je fw 5.15 na druhom 5.20.. robi to na oboch..niekedy nabehne signal po paR SEKUNDACH NIEKEDY VOBEC.. pritom ked pripojim moju starsiu 820 tak no problem..moze byt problem, ze nespolupracuju dobre s LNB?? mam inverto monoblock.. robi to aj niekomu inemu? Alebo som chytil nejaku vadnu seriu..openy maju seriove cisla po sebE..ma niekto podobne skusenosti? Je to dovod na reklamaciu??? Dik
uživatel
jdodo
20.01.2008, 17:52.51

RE: open 810

Mne tiez - ked prepnem na Openboxe X-810 /LNB Mascom 0,3db, Diseqc prepinac GoldenInterstar/ - na kanal s frekvenciou 11992 /Nova, NC, Filmbox, F.extra, Viasaty, Public, CSlink/ - trva o par sekund dlhsie, kym naskoci obraz. Ale naskocil mi vzdy. Robi to Open. 810 /STRONG 6355 prepol rychlo/. Ine frekvencie mi naskocia rychlo. Skus vymenit LNB /alebo presnejsie nastavit alebo vacsiu parabolu/. Open. 810 nespolupracuje dobre s LNB Inverto. Skus ine LNB napr. GoldenInterstar 0,2db /lepsie 2 singl LNB/. Niekto tu pisal, ze Open 810 dobre spolupracuje s Diseqc prepinacom Mascom.
uživatel
ahe56
20.01.2008, 19:02.09

To som písal ja.Namontoval jsem jich hodně ani jeden případ poruchy.Používá i Mascom konvertory naprosto bez problému komunikace mezi přij. diseq a konvertory v naprosté pohodě přepínání mezi h-v během 1s
uživatel
ZDK1
20.01.2008, 21:28.54

hello..vyriesene... vymenil som ten monoblock za 3xlnb GI202..+ 2x prepinac emp164.. a vsetko facha.. sranda..lebo s mojou 820 islo to inverto bez problemov..
uživatel
jdodo