| 25.01.2008, 08:52.32 | |
Pixmania - zkušenostMáte někdo zkušenost s www.pixmania.cz? Jde o nákup větší věci ( televize). Vím, že to posílají až z Francie. |
![]() filas1 |
| 25.01.2008, 09:12.17 | |
RE: Pixmania - zkušenostPred Vánoci jsem od nich kupoval monitor a teď LCD TV, bezproblému.Platit musiš dopředu,dodávka přes DPD asi týden. TV mi vyšel o dost méně než jinde. |
![]() lb59 |
| 25.01.2008, 09:58.20 | |
RE: Pixmania - zkušenostnezabudni, ze aj pri reklamacii to budes posielat do francuzska |
![]() matiasko |
| 25.01.2008, 10:33.31 | |
RE: Pixmania - zkušenostvzdy sa da dohodnut s predajcom v tvojom okoli na priblizne takej istej cene, max. trochu si nahodi, ale nemas potom problem s reklamaciou. Aspon u nas to funguje. SK L.MIkulas |
![]() dendo |
| 25.01.2008, 11:26.44 | |
Pixmania lb59Někdo mi říkal že nedávají CZ návody. Je to tak? |
![]() zelenina |
| 25.01.2008, 12:23.06 | |
RE: Pixmania - zkušenostkamaradovi prisel praskly lcd monitor a s reklamaci si uzil. posilal to na vlastni naklady do francie a penize dostal nazpet az po 2 mesicich. Uz o nich nechce ani slyset.moje zkusenost s odstavnovacem je velmi dobra. |
![]() Kona |
| 25.01.2008, 12:24.29 | |
RE: Pixmania - zkušenostKoupil jsem od nich asi před třemi roky videokameru Canon. Byla tehdy asi o 2000 Kč levnější než u nás. Už bych to nikdy neudělal. Přestože je v Praze servis Canon, musel jsem ji na opravu v záruční době poslat do Paříže. Tam posoudily závadu a přístroj poslali k výrobci (asi do Japonska). Bez kamery jsem byl asi dva měsíce a peníze za poštovné (a dělalo to i s pojištěním, které vyžadovali asi 500Kč a musel jsem poslat doklad )jsem dostal za půl roku. Přestože uznali mnou uvedené závady, bylo jich několik, nebyl jsem s opravou spokojen. Mimo jiné byla ulomená aretace dvířek od SD karty. Po dvou otevření se ulomila znovu. Raději jsem to přelepil isolepou, než bych to celé opakoval znovu. U nás bych to vyřešil se servisem obratem.Ve Francii platí jiné reklamační předpisy než u nás. Neplatí tam 3x a dost, zejména po půl roce je těžké přístroj při opakovaných závadách vrátit a když se to podaří tak vám strhnou adekvátní částku, podle stáří přístroje. A to byla jenom malá kamera, nedovedu si představit posílat tam Plasmu. |
![]() F123 |
| 25.01.2008, 13:41.22 | |
RE: Pixmania - zkušenostS českými návody je asi problém, prt. jsem u nich bráchovi objednával minulý rok foťák Panasonic Lumix DMC-FZ8EF a došel mu bez českého návodu. Napsal jsem jim email že podle zákona musí český návod dodat a oni napsali (měl jsem to uložené):Pixmania dodává k výrobkům návody ve více jazycích, které však prozatím nejsou v českém ani slovenském jazyce. Do budoucna chceme české a slovenské návody s výrobky dodávat a nebo nabídnout možnost jejich bezplatného stáhnutí. Naši zákazníci jsou uvědomění o jazycích, které jsou k dispozici u každého výrobku. Tato informace se nachází v technických údajích. Náš zákaznický servis je Vám k dispozici od pondelí do pátku, od 9h do 17h. Mužete nám napsat přes webcall na úvodní stránce v kolonce FAQ, anebo nám zavolat přes callback na naše náklady, klikněte na odkaz zákaznický servis - kliknete zde, vyplnte Vaše telefonní císlo a my Vám zdarma zavoláme zpět. Navody, ktere mame k dispozici najdete primo na nasich strankach v rubrice "stav vasi objednavky". V pripade, ze Vam predstavitel dane znacky nabidne navod k pouziti za uhradu, sdelte nam cenu navodu, abychom Vam mohli potvrdit, zda Vam celou castku budeme moci proplatit. V tomto pripade Vam pak upresnime, jak dale postupovat. Dekujeme za Vase pochopeni. Nakonec jsem ten návod odněkud stáhl a už to s nimi neřešil. |
![]() Standa2 |
| 25.01.2008, 14:07.01 | |
RE: Pixmania - zkušenostJa som odtial objednaval Pioneer DVD prehravač s HDMI výstupom, asi po mesiaci som to vzdal , najprv sa stratil tovar niekde v Nemecku - hladali ho asi dva týždne , druhý krat sa im vratil tovar zpät a nakoniec som to stornoval už so nemal nato nervy neustále tam vyvolávat.Určite plati to čo spomínal DENDO že je kopec internetových obchodov zo Slovenska alebo predajni kde ked im preukažeš že maju inde ten istý tovar lacnejší tak ti spravia cenu. Aj keď ma Pixmania naj ceny problem hlavne nastane pri reklamaciach alebo v doručení tovaru v poriadku a podla mna to za to nestojí. Tak že moja skusenosť s Pixmaniou Rv |
![]() korok |
| 25.01.2008, 14:14.35 | |
RE: Pixmania - zkušenostjá to praktikuju tak,že si vytisknu nejvýhodnější nabídku na netu a jdu s ní do populární českobudějovické prodejny s elektronikou.Ještě se mi nestalo,že by mi to za tu cenu z netu nechtěli prodat.Na tu Pixmanii teda čumim...... |
![]() Saxon |
| 25.01.2008, 18:41.35 | |
pozorPixmania se nemusí držet českých zákonů. Je to francouzská firma, která provozuje svůj web ve více jazycích. Nemá české živnostenské povolení, ale pouze francouzské. |
![]() eukubus |
| 25.01.2008, 21:04.24 | |
RE: Pixmania - zkušenostSaxone ty jsi tedy borec, jak ty to delas nechapu. |
![]() rj45 |
| 26.01.2008, 15:45.22 | |
erjéčkoJá vim,taky to občas nechápu....Mám to tak už od narození a prý se s tím nedá nic dělat. Tak mi to promiň. |
![]() Saxon |