Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
01.02.2008, 17:40.02

TechniSat Multytenne 45 .. skušenosti

Má někdo skušenosti s touto anténou šel bych do ní ale zdá se mi její průměr malí , jak kvalitní je přijem přes tuto hračičku
uživatel
tomcz
01.02.2008, 17:59.13

Re:TechnisatMulty 45.

Ja tuto antenu nemam,ale ma ji kamarad,byl jsem prekvapen,ze opravdu funguje.Zda se mi,ze je se svymi moznostmi na hranici.Dobre pocasi a silnejsi transpondery ze vsech druzic jsou v poradku,slabsi jsou uz zavislejsi na pocasi a presne justazi a citlivosti tuneru v sat prijimaci.Kdo ma vyhled na jih a zajem prijimat programy z Astry 19,23,18 a Hot Birdu 13 st,toho nezklame.O neco lepsi a levnejsi varianta je motor.Napriklad SG 2100.
uživatel
pivnik
01.02.2008, 22:03.42

RE: TechniSat Multytenne 45 .. skušenosti

testoval som ju, ale pre moju lokalitu nevhodna.piestany sk. a1, hb, a2, ide na satlooku cca priblizne na 50%, ale problem je s doladenim a3. ak doladim a3 tiez na 50%, ide velmi zle a2 a a1. hb ok. vraj je to navrhnute na nemecko. skylink bol o poznanie slabsi ako cslink. v plzni by to uz asi aj islo.
uživatel
satan
01.02.2008, 22:06.24

Montoval jsem tuto antény u syna. Koupil si byt v novém družstevním domě a z estetického hlediska jsme neměli odvahu namontovat na balkon 80 parabolu. Dlouho jsme přemýšleli nad touto anténou, až jsme ji koupili. Vzhledem k celkovému diseinu vypadá na balkoně velice dobře, ale co je nejdůležitější skutečně poskytuje dostatečně silný signál ze všech 4 družic a to i za zhoršených podmínek. Nejhorší den, který u nás (JM) pro příjem byl, byl na sv. Martina v listopadu, kde i zde na tomto foru psalo spoustu přispívatlů, že měli chvílama tmu.Jelikož jsem byl zvšdavý, jak se ta anténa zachová, sledovali jsme ji se synem po celý den i za toho nejhustšího sněžení. I když samozřejmě došlo k poklesu síly signálu, nedošlo na žádné družici k výpadku.
Klady této antény: 1. Nepůsobí na fasádě tak rušivě.
2. Velice snadná montáž. Vše potřebné je součást balení i s asi 20m koaxu.
3. Velmi snadné ladění. Po nastavení jedné družice jsou přesně naladěny i ostatní 3.
4. Při hustém sněžení pravě na Martina se na parabole a ani konventoru nezachytával sníh takže nebylo potřeba ho odmetat jako z mé paraboly 85 cm se čtyčmi LNB.
Nevýhoda: Příliš vysoká cena proti parabole s multifokusem.
Toto jsou mé prakticé zkušenosti,je možné, že někdo má jiné.
uživatel
F123
02.02.2008, 12:31.55

to F123

Prosím o uvedení Vašeho města nebo obce, nebo (nejlépe) zeměpisnou délku GPS. Děkuji!
uživatel
samorost
03.02.2008, 01:01.24

Na jihozapadnim okraji Prahy uz vice nez rok naprosto bez problemu.
uživatel
Libor73
26.02.2008, 12:53.15

Mám ji a vřele doporučuji.Praha a okolí viz můj příspěvek.
uživatel
kunitz