Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
01.02.2008, 22:10.41

DivX, Xvid a MPEG4

Prosím nekamenujte mě, pokud není libo raději neodpovídejte, nicméně kdo ví ať odpoví. Přátelé si přejí pořídit nějaké to šuntítko na přehrávání DVD, ale i DivX. Chtějí, aby to bylo malé (rozměry) a použití pro LCD 37 cm. Někdo jim poradil HYUNDAI DV-2-X 202, který má všemožné DivX a Xvid formáty. Já jsem ale viděl nějakého Hyundaye v Makru se stejnou cenou, navíc USB vstupem, ale deklarováno má MPEG4. Typ si bohužel nepamatuji. Vím, že tyhle formáty jsou si velice blízké, ale je možné to nějak porovnat (kromě vyzkoušení)? Dík.
uživatel
gaston
01.02.2008, 22:21.58

RE: DivX, Xvid a MPEG4

ja tiez shanam nejake sumitko z DivX+USB ale asi si zadovazim Model od pioneeru DV-400V-K,,,snad to bude dobra kupa :))
uživatel
markes
01.02.2008, 22:55.11

Philips

5960,nebo 5980.
uživatel
spyko
01.02.2008, 23:06.25

playstation 3 a mate na 10-15 let vystarano.

pokud nekdo nekde deklaruje mpeg4 tak by asi mel napsat jak hodla ten mpeg4 prehrat kdyz bude mit treba HD rozliseni. asi nebudu daleko od pravdy kdyz reknu ze to takovej mpe4 neumi. a urcite to nebude umet dalsi veci. mel sem takovejhle super uzasnej strojek v ruce a divx z usbflashe se trhal. jestli to bylo velkou kompresi nebo pomalosti usb1.1 portu nevim a zkoumat to nehodlam. pokud se nehodlate obtezovat demenci tohodle tamdletoho tak berte nekompromisni reseni PS3 a mate na xx let vystarano, mate super prehravac a xx dalsich veci co ta krabka umi.
uživatel
bublajs
02.02.2008, 00:06.08

KISS

Tohle jsou ty nejlepsi sumitka na veskerou podporu MPG4+sub, kouknout po bazarech na nekterej strsi typ s USB.
PS3 je mimo misu pac ten zdroj zere tolik ze si k tomu muze koupit rovnou nejkej poc s linuxem :) neze by v PS3 linux nebyl, ale vyjde to podstatne levneji, to same plati o XBOXu 360 mozna kouknout po Xboxu prvni generece, ten mel dleko vic moznosti a min zral rozhodne !
uživatel
linuxik
02.02.2008, 02:11.12

No...jeden KISS bych i prodal,akorát nemám podporu USB,ale zase HDD a wifi..KISS 1504
uživatel
petr47
02.02.2008, 09:37.02

linuxik: tak to mi teda vazne ukaz za tech 12 co stoji ps3 nejakej komp s takovym vykonem a takovym vybavenim :) navic ta zravost je takova jen kdyz celej system poradne zaprahnes :) kupovat novej kiss pri cene ps3 je zoufalstvi. v soucastny situaci by lidi nemeli blbnout s nejakejma demencema ktery nemaj zadnou budoucnost. tedka si koupej neco na mpeg4 za pul roku neco na HDfilmy pac ten mpeg4 nebude umet tohle tamto, pak neco na net pak na tamhleto a nakonec za to daj vic nez za ps3 tedka :( ps3 ma zlevnit, pockejte a kupujte to.
uživatel
bublajs
02.02.2008, 11:08.35

Jako za 12 jsem ti dnesk schopnej postavit 4-jadro, jediny co to nebude mit je asi BR :) Ale zas to bude mit 500 diska a tam se toho vleze dost! Dalsi vec proc si jeste PS3 nekoupit je absence ehmm "chipu" proto je pro mne PS3 zatim mimo. Dalsi vec je pokud PS3 nebo Xbox360 pripojis na watmetr tak i mimo zatez uvidis spotrebu kolem 80W kdyz si vezmes treba nejakej levnej DVD tak si an 1/3 spotreby. Jinak cena PS3 je dana tim ze Sony jako obvykle konzole dotuje a vydelava na hrach :)
uživatel
linuxik