| 05.02.2008, 07:55.15 | |
DM7020 - =program odstranen=Vcera jsem editoval seting v PC a po jeho nahrani zpet doDreamboxu se u nekterych programu objevilo "program odstranen", ale kdyz na tento "odstraneny" program prepnu, hraje normalne jako driv. Pripada mi to, ze se nekam ztratila informace o jeho nazvu, respektive, ze neni prirazen k providerovi. Nevite nekdo, jak by se to dalo opravit, aby se k programu vratil jeho puvodni nazev? |
![]() BORIK |
| 05.02.2008, 08:17.43 | |
RE: DM7020 - =program odstranen=Dej vyhledat programy a znovu se Ti tam objeví. |
![]() Jurin |
| 05.02.2008, 16:14.59 | |
RE: DM7020 - =program odstranen=Tohle se stane třeba když přestane vysílat nějaký program např. třeba v UPC Jim Jam a na jeho místě začne HBO Comedy (nevím jestli to tak bylo ale je to jedno-je to jen příklad). Stačilo jen opět -: na ten "program odstraněn" a automaticky se objevilo na té předvolbě HBO Comedy - i se přepsal ten název. Tak mi to udělá na AB IPBoxu - stejný jak DB. Nemusí se nic skenovat-zřejmě pokud sedí minulé APIDy, VPidy a pod. - možná ani sedět nemusí-nevím. |
![]() Standa2 |
| 05.02.2008, 17:52.26 | |
to Jurinneobjevi... ale porad hraje to same jako kdyz tam byl puvodne, akorat ze nema nazev ani providera... |
![]() BORIK |