Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.02.2008, 08:22.15

Digi tv

Dobrý den mám dotaz,zda je možné na přijímač hyundai od Digi tv připojit přes diseqc přepínač ještě jednu družici?
Dekuji za odpovědi.
uživatel
oktavorys
05.02.2008, 08:29.08

to je

ale dost široký pojem,co vlastně chceš neb nevim jestli máš motor nebo jestli máš dvě LNB nebo co vlastně máš... :lookaround:
uživatel
cb21
05.02.2008, 08:35.20

RE: Digi tv

Ano, v pohode, a klidne i tri v pripade diseqc prepinace pro ctyri LNB.
uživatel
elde
05.02.2008, 08:38.08

Digi tv

mám 2 paraboly,a chtel bych k Digi ještě přijímat Astru 1,kterou jsem doted prijimal z analogu.
uživatel
oktavorys
05.02.2008, 08:45.44

oktavorys: jak pisu, uplne v pohode, ja mam takto pripojenou astru 28.2, 23.5, a sirius, a beha to uplne v pohode. Pri vetsim poctu bys musel vice investovat, protoze Hyundai ma jen diseqc 1.0
Dej si pozor jedine na LNB na stare parabole, zda to neni nejakej prastarej typ, urcenej jen pro analog.
uživatel
elde
05.02.2008, 08:48.41

To elde

Moc díky za Tvé info
uživatel
oktavorys
05.02.2008, 08:58.14

mne to nejde

keď dám na disec 1 Intelsat (programy Digi)
a na 2 Astru, idú chvílu oba. Po vynutí a zapnutí už len
Astra.Intelsat hlási bez signálu.
Astru mám bez motoru, na pevno. Okrem tho po naskenovaní programov, mi dovtedy uložené rozhádže.
Ak máte nejaké rady o disec v hyundai, dajte vedieť.
uživatel
janoZV
05.02.2008, 09:13.16

janoZV: me zkusenosti jsou s hyundaiem pro dve tv. Tam mi to normalne chodi, ale je pravda, ze pokud jsem delal nejake prenastaveni ohledne druzic a pod., tak diseqc se v menu vypnul. Pri normalnim provozu to nedela. Prehazovani programu po skenu je na prd, ale proti tomu radu nemam, vim jen, ze to delaji i dalsi platformy, napr. pri razeni programu z astry 28.2 mi to obcas hodilo nekterej nechtenej program na jednu z prednich pozic.
uživatel
elde
05.02.2008, 10:35.27

pro elde

tiež mám Hyun pre 2TV. ty máš motor ak som to dobre pochopil. podla čoho si ukladáš programy nájdené napr.na 28E ? ak majú rovnaké parametre ako na inej pozícii.
pri ladení najprv nastavíš možnosť z ponuky ? je tam hotbird,thor a potom mi ponúklo user3.
môžeš mi opísať postup ukladania programov z rôznych satelitov ?
uživatel
janoZV
05.02.2008, 18:22.34

pro janoZV

Nemam motor, mam switch pro ctyri LNB. Jinak to "user3" znamena vlastne uloyeni dalsi druzice, nastavis, ulozis, pripadne i prejmenujes napr. na "astra" a muzes zadavat dalsi (user4,...). Pak jdes do nastaveni transponderu a pro danou druzici vlozis frekvenci TP, das prohledat, muzes pak dat dalsi frekvence, ci dat sken celeho satelitu a pak pripadne dodat nenalezene automaticky.
uživatel
elde
05.02.2008, 18:23.37

doplnek

Frekvence si najdes v prehledech tady na parabole.
uživatel
elde
07.02.2008, 08:31.06

dik

len mi stále nejde do hlavy že ti ide disec a mne nie.
ako som písal, ten disec mi ide len keď v nastavení družíc
potvrdím ktorá je kde.exitom idem von z instalace, zapnem a funguje.Po vypnutí a znovu zapnutí prijímača , už disec nefunguje
aj keď v nastavení ostal.
asi tam nahodím mechanický prepínač.
uživatel
janoZV