| 06.02.2008, 08:46.22 | |
Clubland-najlepšia tanečná hudba na satAk máte radi dance a trance veľmi odporúčam naladiť si stanicu Clubland. Hrajú skvelé tanečné skladby, ktoré iné stanice obchádzajú. Čo vy hovoríte na túto stanicu? Vysiela na 28 stupňoch,11222,H,27500,2/3. Okrem Clublandu je celkom fajn ešte ukrajinská stanica Star TV na Siriuse 11766,H,27500,3/4. |
![]() palo |
| 06.02.2008, 09:00.22 | |
RE: Clubland-najlepšia tanečná hudba na satZvuk oproti NRJ, nebo City je trochu nevýrazný, jinak dobrý... |
![]() tukan |
| 06.02.2008, 10:47.16 | |
TukanNa začiatku (keď boli v teste) mali dosť zlý zvuk, to máš pravdu, ale teraz je to už OK. City tiež nemá až taký dobrý zvuk. |
![]() palo |
| 06.02.2008, 11:22.07 | |
RE: Clubland-najlepšia tanečná hudba na satclubland nehrá celý den tento štýl,ale pobede a podvečer,čo ju sledujem,tak je to proste absolútna jednotka u mna,čo sa hudobných kanálov týka.Hrajú skvelé veci.Niekedy mam pocit,že sledujem tv VIVA z roku cca 1998-99 :) |
![]() s@t@n |
| 06.02.2008, 11:23.23 | |
Program Clublandu-do 11.00 Wake up - tanečná všehochuť11.00 - 14.00 Am2Pm - prevažne rnb 14.00 - 20.00 Clubland - prevažne trance 20.00 - 22.00 Dance Mania v sobotu Top 30 22.00 Clubland Classix - staré ale dobré |
![]() palo |
| 06.02.2008, 11:26.01 | |
SatanMáš absolútnu pravdu. Presne ako keď bola stará dobrá Club Rotation s Daisy Dee. |
![]() palo |
| 06.02.2008, 11:41.27 | |
v pohoděje to stanice na které strávim nejvíc času |
![]() cb21 |
| 06.02.2008, 11:48.45 | |
RE: Clubland-najlepšia tanečná hudba na sat:crying: ...sakra a já jí nemám na laděnou bych musel koupit asi ještě jednu parabolu.Jenže to vidím než se já ktomu dokopu tak třeba už přestane vysílat což by byla asi škoda co tady o tom píšete! Ale jestli říkáte že tam hrajou tavé pecky tak jdu dotoho asi hned! ;) Dejte někdo aspoň malou ochutnávku pro ty co nemájí možnost naladění někam na net. Díky. :) |
![]() skyi |
| 06.02.2008, 11:59.22 | |
to paloAch club rotation, připoměl jsi mi staré časy...Dik |
![]() tukan |
| 06.02.2008, 12:35.56 | |
RE: Clubland-najlepšia tanečná hudba na satpalo,tukan: no veru,clubrotation to boli časy...a nielen to-či viva wecker,chartsurfer a podobne...stále hrali výborné veci-nebolo to nič zvláštne ked hrali výbornú tanečnú hudbu...a teraz zahraju taku pesničku raz za týžden?a to iba ak alex christensen....no dufam,že clubland vydrží čo najdlhšie ;) |
![]() s@t@n |
| 06.02.2008, 12:49.58 | |
supertak jsem naladil a fakt super.diky za tip R^ |
![]() radarov |
| 06.02.2008, 13:07.06 | |
RE: Clubland-najlepšia tanečná hudba na satPřidávám se ke chvále, Clubland je výborná TV.Jen je škoda, že ACID vyšuměl a zmizel.... |
![]() kacenkin |
| 06.02.2008, 13:25.49 | |
Nech žije ClublandRadarov - teraz dávajú reláciu Am2Pm, ale uvidíš aké super piesne dávajú po 14.-tej. Včera napríklad dali starý Dj. Qucksilver,mňammm. Alebo z novších ULTRABEAT-feelin fine, to je úžasná skladba ;) .Satan, Tukan - presne tak, predtým sa na Vive nehanbili zahrať aj niečo melodické a rytmické. Dnes hrajú nanajvýš Scooter a Alex C a nechutného Davida Guettu :zombie: . Club Rotation síce stále beží (charts)z piatka na sobotu, ale je to oničom. Príliš veľa elektra a to ja nemusím. Zrejme sa už ani tak netočia trance klipy. Alebo sa nejakým zvláštnym spôsobom strácajú pri distribúcii do telky, alebo posty v hudobných staniciach sú obsadené ľudmi, čo nevedia čo je dobré. Veď dnešné hudobné stanice sú si tak podobné ako vajce vajcu. |
![]() palo |
| 06.02.2008, 13:31.35 | |
@palono,že VIVA dava ešte niečo ako club rotation,som nevedel...viem,že poľská VIVA ju dáva...na clublande som videl posledne aj napr. special D.,ferry corsten,system F,BBE,sylver,milk inc...jáj paráda.No a to,že VIVA takto vyzerá,je dielo VIACOMu,ktorý ju kupil ešte v roku 2002 asi a odvtedy ju premenil na odpadkový kôš,ako je MTVgermany a podobne...a dôsledkom toho je aj to,že DJi ako blank@jones a podobne už ani netočia asi videoklipy,lebo im to nikto nezahrá...posledne sa ešte daju vidiet takéto novinky ako napr. lexy@k-paul na jambe,alebo yavido clips...a ešte na 28E hrá vcelku dobre FLAUNT-maju programy,kde hraju staršie veci-hraju podobne ako clubland |
![]() s@t@n |
| 06.02.2008, 13:32.04 | |
RE: Clubland-najlepšia tanečná hudba na satzdravim-do tetka jsem si myslel ze to je nej stanice,ale ted jsem naladil CLUB TV na 31,5°W Intelsat 801 11,493/V 7500 5/6 a to slape jeste vic nez clubland,stary i novy flaky bez reklamy-jen tuc tuc tuc :) ale ma to jeden hacek,kvalita obrazu nic moc,ale ta hudba to vynahradi |
![]() dhtone |
| 06.02.2008, 13:36.44 | |
už brzo FUN 1 TV (cz) na satelituŘekl bych vám více,ale nechte se překvapit. Jen se čeká na podepsání smlouvy. Jo a vypadá to na Astru 23,5 E a jiný formát vysílání;) |
![]() skyi |
| 06.02.2008, 13:42.41 | |
SatanFlaunt dáva veľa elektra. Máš Star TV zo Síriusu? Tam hrajú aj také ako Kai Tracid, Milk Inc či Rank1. Star je lepší ako Flaunt, ale nemá na Clubland. Vieš kedy to celé asi padlo? Keď na MTV2 prestali dávať ODC 40. Dovtedy sa toho točilo celkom dosť aj z trancu. |
![]() palo |
| 06.02.2008, 13:47.30 | |
Fun 1 TVO Fun1cz sa už písalo pred rokom a stále nič. Ale myslel som si skôr, že to má byť rádio a nie TV. Len aby nakoniec nebola Fun1Cz zakódovaná!!!!, lebo bude po radosti.Dhtone - no to je škoda, že je to až na 31 stupňov west, príliš nízko nad horizontom aby som to chytil. U nás najviac do 24 stupňov west. |
![]() palo |
| 06.02.2008, 14:11.39 | |
RE: Clubland-najlepšia tanečná hudba na satstar tv?pozeral som v prehladoch-pišu tam,že zábava-rumunsky...to je ono?tak to pozremčo sa týka club tv na 31,5W tak tam netočím teraz,lebo mam nejako zle koaxiál káble uchytené z motora a pri otočení na krajné pozicie mi ich zachytáva :((( ked bude teplejšie,idem to prerobiť.... |
![]() s@t@n |
| 06.02.2008, 14:53.50 | |
no koľko ľudí toľko chutíale tie mená čo ste popísali ma teda nijako neoslovili. A neviem, či tým, že sa zaradia do škatule dance sa tej škatuli príliš neublíži. Neberte to v zlom, ale moja definícia spomínanej skupiny interpretov je žiaľ takáto - "kolotočársky kolovrátok pre pubertálne deti". :-(. Ale je pravda, že novú muziku a troška viac mimo mainstream nie je v dnešných časoch až také jednoduché nájsť v "štandardných" médiách. O vďaka za net! |
![]() anonym2 |
| 06.02.2008, 16:44.42 | |
RE: Clubland-najlepšia tanečná hudba na satNo nic ve zlém každýmu se líbí něco jinýho ale když tu byla taková chvála tak sem si to na celý odpoledne pustil ale bohužel jsme si myslel že jsem na Matějský pouti.Pořád dokola na jedno brdo ještě ře tu nemám CENTRIFUUUUUGU..Ale chápu že těm mladším se to líbí Zlatý Classic TV.... |
![]() pat |
| 06.02.2008, 18:28.48 | |
RE: Clubland-najlepšia tanečná hudba na sat-OmylNRJ je lepši.Taky SCUZZ je suprovni.Ale když se člověk zamysli všechny Music TV jsou super ,protože jsou. A každy divak si najde tu ktera mu sedi bud stylem,grafikou, jazykem atd.Takže budme radi že je mame. Ja bych položil puvodni otazku jinak - Kolik chytate Music TV celkem .Ja jich chytam na 13LNB cca 58 a Vy???? :) |
![]() Hetfild |
| 06.02.2008, 22:33.55 | |
RE: Clubland-najlepšia tanečná hudba na satjá na jedno LNB |
![]() pierrepetr |
| 07.02.2008, 08:31.11 | |
Pre SatanaStar TV Sirius 5 stupňov 11766 H,27500,3/4, zábava, ale nie rumunsky ale ukrajinsky. Už si naladil? Čo na tú stanicu hovoríš? |
![]() palo |
| 07.02.2008, 08:39.08 | |
Pre Anonyma 2A čo Ti považuješ za dance? Hádam nie Rihannu, Timberlakea či 50Cent, veď to je práve pre puberťákov a od dance to má na míle ďaleko. To sú interpreti ktorých nám nasilu pchajú médiá. :zombie: |
![]() palo |
| 07.02.2008, 08:44.40 | |
RE: Clubland-najlepšia tanečná hudba na satnejlepší taneční hudbu pouští občas ORF 2.Klasické tyrolské jodlovačky,to je hudba pěkně od podlahy.Také Česká Muzika v teleshopu neni k zahození,co říkáte..... :) |
![]() Saxon |
| 07.02.2008, 11:42.22 | |
@ palokeďže som písal, že ma zaujíma hlavne všetko mimo mainstream - tak sú to skôr veci z podškatuliek s nápismi napr. techno, elektro, drum-n-bass či dubstep, ale aj nu jazz či house alebo minimal. Ale samozrejme nie všetko čo spĺňa podmienky na zaradenie do jednotlivých podškatuliek je dobré. A hodnotenie je veľmi individuálne. Jednoducho tá skladba ma musí vyzývať k tomu aby som sa hýbal v rytme... Prevažná väčšina tu spomínaných mien ma však núti hýbať sa skôr smerom k toalete :-(Keď už bola spomínaná Viva, tak určite hodnotnejšia relácia s tanečnými skladbami oproti Club Rotation s afektovanou Daisy Dee bola Electronic Beats s Ill Young Kimom... |
![]() anonym2 |
| 07.02.2008, 11:51.01 | |
AnonymMainstream je hlavný prúd, ak to tak môžem nazvať, hej? Tak ja si myslím, že mainstream je hlavne house, techno a elektro, pretože ho počuť v rádiách oveľa skôr ako iné tanečné smery.Vieš každému sa páči niečo iné. Ja by som zase nevydržal počúvať elektra alebo house, lebo mi to pripadá príliš monotónne, jednotvárne a nudné. |
![]() palo |