| 07.02.2008, 13:52.31 | |
Gital-reaktivaceLze si na gitalku poslat aktivační impulzy? Na jejich stránkách jsem to nenašel. Stále nemohu rozjet program STV2. STV1 a cinema ok. Dík |
![]() Tomik535 |
| 07.02.2008, 15:16.34 | |
RE: Gital-reaktivaceSám bohužel asi ne. JČ je jeden prodejce, který má přístup přímo na server a protože od něj odebírám zboží, tak případné problémy řeším také tam. |
![]() Rudolf |
| 07.02.2008, 15:33.05 | |
RE: Gital-reaktivaceKdyz si to zaplatis tu aktivaci 200,- tak az jim to prijde na ucet tak ti to zapnou ...6.2.2008 jsem toto prave ucinil.. R^ |
![]() kos |
| 07.02.2008, 15:34.37 | |
RE: Gital-reaktivacea toto je jeste jedna informace pro tu aktivaci....Pokud se něco takového stane, je potřeba ponechat sat.přijímač zapnutý nejlépe přes noc na kódovaném programu, aby přijímač mohl impulzy přijmout a na kartu zapsat nebo nám napsat ihned, můžeme na kartu vyslat prioritní impulzy. 3.2 |
![]() kos |
| 07.02.2008, 15:38.00 | |
RE: Gital-reaktivaceAno, jde to ve spolupráci s firmou Gital.Napiš jim základní informace o tvém přijímači, případně oprávnění, které máš na kartě a všechny další důležité informace. Musíš mít na satelitu přepnuto na program ČT1 a nepřepínat! Potom už pouze čekáš, až přijdou zápisy. Pokud máš oficiální modul cryptoworks, tak se zápisem nění problém. V jiných přijímačích to může trvat od pár minut do několika hodin. Poslední možností je vzít kartu ke kamarádovi, který má spolehlivý přijímač, do kterého chodí oprávnění a nechat tam kartu než dojdou nové zápisy. |
![]() colombo |
| 07.02.2008, 23:47.43 | |
re:Chlapi dík za snahu, ale to všechno dávno vím. Je to u kámoše, včera jsem mu kupónem aktivoval ty tři programy a v jeho Ferdovi 7318 mu prostě nezapsaly. Zrovna u sebe doma nemám žádný modul CW, abych mu to v něm rozjel, tak jsem vzal svého opena, ve kterém jsem mu stv1 a cinemu rozjel okamžitě. Nějakou záhadou ale ne stv2. Nechtěl jsem někomu běhat po obýváku a otravovat, tak mě napadlo, že bych mu ji rozjel ve svém openu s touto pomocí na netu. Nic víc jsem nepotřeboval vědět. Ale poradili jste mi fakt krásně:)))4kos U gitalu nic na účet posílat nemusím..aktivace do pár minut(většinou) ;) |
![]() Tomik535 |