Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
07.02.2008, 20:41.24

sat programy v HD

je někde seznam FTA programů v HD rozlišení
uživatel
jona
07.02.2008, 20:56.42

sat programy

flysat ale skoda pozerat
uživatel
lubo540
07.02.2008, 21:08.34

FTA programů v HD

ZATIAL HUDBA DUDUCNOSTI
uživatel
DURAN
07.02.2008, 23:44.29

RE: sat programy v HD

To ale neříkejte nahlas před Antonínem :-)))

Ten by Vám ihned vysvětlil, jak všechno mimo HD není ke koukání :-))))
uživatel
kacenkin
08.02.2008, 07:44.27

pro jona

A od čeho je tady na parabole rubrika Přehledy a v ní Seznam programů HDTV!?
uživatel
Petan
08.02.2008, 09:11.20

Kačenkine, uděláš mnohem lépe, když se budeš věnovat sám svým "myšlenkám" a nebudeš se starat o to, co stejně nejspíše nezvládneš pochopit. Nech proto na pokoji mne i pan Schrodingera.
Asi stokrát jsem napsal, že v FTA není ke koukání v HD nic. Pár nesmyslů, které jsou dobré tak na pětiminutové pokoukání, jak krásný může být technicky obraz. A sem tam něco na Anixe, nebo Sat1 nebo jednom nebo dvou dalších programech. Zřídka - podle mého vkusu, možná jiný tam najde něco častěji.
Pokud teď chcete HD, musíte si opatřit přístup k placeným kanálům. Podle mého názoru je vhodné Premiere a Sky. Ručím za to, že kdo se dívá pravidelně na HD, už nikdy nebude spokojen s koukáním na SD (zejména pat fotbalista - tomu kdyby někdo umožnil odkoukat deset zápasů Premiere League v HD, tak bude s SD doma u patů ámen). To je jediný problém spojený HD. Druhý jsou peníze - není to pro české nemajetné občany, respektive je, ale musí být technicky a organizačně šikovní :-)) a nečekat, až upečený holub přiletí. Příplatek za HD kanály na měsíc stojí stokoruny. (10euro za jeden kanál u Premiere, 10GBP za všechny kanály u SkyHD plus k tomu to předplatné, což není až tak málo peněz.) Ale jak je říkalo, když jsem byl mladý a byla povinná vojenská služba: voják se stará, voják má.

Když zrušili i test NOVA HD, tak to s rozvojem českého HD moc nevypadá. Ty placené programy jsou drahé. Z toho vychází můj tip na HD přijímač: kathrein 910. Ale ten zase není pro každého zprovoznitelný.
Prostě HD je takový trošku exkluzívní klub, kam blboni zatím nemohou. Jak dlouho? Závisí trochu na nich samotných. Pokud si budou vymáhat zrušení testovacích HD kanálů, jako se to stalo v ČR, tak na dlouho. Jejich problém, nemusí každý vědět, jak chutná lanýž nebo humr.
Ovšem pro normálního člověka nemá HD variantu už dnes. Stejně jako splachovací záchod, mobilní telefon nebo přístup k internetu. Můžete mít kadibudku, rotační číselník a pupinované vedení, nebo noviny v poledne, ale nemůžete mne přesvědčit, že je to prima.
uživatel
Antonín
08.02.2008, 16:55.36

Žiadna hudba budúcnosti. Ja ich mám 8.
uživatel
Milan C