| 10.02.2008, 07:28.34 | |
TechniPort - Editor TechnisatJe zde někdo, kdo používá tento Channel list editor od Technisatu? |
![]() Saxon |
| 10.02.2008, 08:09.41 | |
RE: TechniPort - Editor TechnisatOd Technisatu nebo na Technisatu ??? |
![]() CES |
| 10.02.2008, 08:13.32 | |
RE: TechniPort - Editor Technisatna příjmačích Technisat. |
![]() Saxon |
| 10.02.2008, 08:19.20 | |
RE: TechniPort - Editor TechnisatCo potřebuješ ? |
![]() CES |
| 10.02.2008, 08:31.50 | |
CESpoužívám ho na zálohování setingu,který si připravim v příjmači.Pokud v tomto setingu neudělám v PC žádnou operaci,tak je vše v pořádku.Pokud ovšem udělám v Techniportu jakýkoliv přesun kanálu ve favoritním seznamu či do něj přetáhnu nový z hlavního seznamu nastane problem.Provedu editaci,uložim seting,schodim Techniport,nahodim Techniport,otevřu editvaný seting a koukám jako vůl.Na prvních pozicích ve Fav. jsou stanice,které jsem nikdy nepoužíval,nekopíroval do fav.Stanice jako CT1 atd.,které byli na začátku fav.seznamu jsou vymazány....Rovněž je zmatek v číslování jednotlivých předvoleb.Nerozumim tomu. Používám verzi staženou z webu technisat.de Zatim to provozuji na modelu CCI2 Další prosba se týká kabelové redukce RS232 na datový konektor k novým modelům/DigitS2,STR1/ na webu omko.cz je již několik měsíců nedostupný.Klidně bych si ji vyrobil,ale kde mam ten konektor koupit?Kdybych alespon znal přesné označení toho kulatého konektoru.Dík |
![]() Saxon |
| 10.02.2008, 09:10.41 | |
RE: TechniPort - Editor TechnisatTechnisat mám STR1, má funkci " SFI" a je továrně nastavana pro stanice na 19,2E a možná i 13,OE a ty automaticky naskočí po scanování jak píšeš a vyruší na FAV stanice na 23,5E , a ostatních satech. Potom musíš z Complete listu přetahat např. A3 do FAV listu. To si němci nastavili pro svoje hl. stanice. Redukce a Omko jo, jo , ale nic bych do něj necpal - koukni co se děje s Ferdama !!! Jdu na nákup, potom můžem pokračovat. |
![]() CES |
| 10.02.2008, 09:14.56 | |
@ SaxonTen konektor, je obyč S-Video konektor, zapojení nevím. |
![]() Zip |
| 10.02.2008, 09:19.12 | |
RE: TechniPort - Editor Technisatkámo,děkuji Ti,ale vůbec jsi mě nepochopil.Já mluvim o editoru jako softu v PC.Ty popisuješ tovární nastavení příjímače,SFI,ISIPRO....Chci mít funkční editor,abych nemusel dělat to co píšeš. Já Technisaty montuju a potřebuju nějaký spolehlivý editor,alespon jako vega u Topfielda. Člověk si zvykl na Pobedit a ted si připadá jako na otelený krávě. |
![]() Saxon |
| 10.02.2008, 09:20.40 | |
zipklasický S-Video má 4 piny/jas,zem,barvy,zem/,tenhle má pouze 3 :((( |
![]() Saxon |
| 10.02.2008, 09:22.07 | |
zipa pochopitelně jinak umístěné. |
![]() Saxon |
| 10.02.2008, 09:33.34 | |
konektor asi mámpro případné zajemce - SE-DIO M03 /ges.czvedle je klasický S-video/stejný průměr, pouze 4 piny. Zkusim to objednat,snad to bude ono. |
![]() Saxon |
| 10.02.2008, 10:21.14 | |
RE: TechniPort - Editor TechnisatJo jo Saxone, píšeš že na ten výmaz FAV stanic koukáš jako to stájové zvíře a o SFI nic, tak sory. Už snad ten sat někdy zkusil restartovat a dát tovární nastavení a i tam se dá udělat změna, a přeji Ti úspěch. R^ R^ CES. |
![]() CES |
| 10.02.2008, 12:04.28 | |
Saxone,čoveče co to montuješ za KRÁMY? :laughing: Po obědě se musím mrknout to to zase dělají za zázračné 3pinové konektory. zatím |
![]() poky1 |
| 10.02.2008, 12:58.43 | |
RE: TechniPort - Editor TechnisatTeda kámo, myslím že jsem někde četl že upravenou zálohu musíš poslat dvakrát do STB a změny budou jen ty co jsi udělal sám, ale to si jen myslím, za zkoušku nic nedáš. :(( Taky mi to přišlo jako kravina. :lookaround: |
![]() poky1 |
| 10.02.2008, 15:19.58 | |
CESJá chci korektní PC editor,to je program v počítači,proč do toho montuješ restart příjímače.Z příjmače natáhnu setting do kompu a pokud do něj hrábnu editorem a uložim ho/v PC/ po znovuotevření/v PC/ se mi nalouduje v uplně jiném stavu.Je to pro Tebe alespon trochu pochopitelné?????Já nechci u každého zákazníka ladit celý příjmač komplet,chci využívat PC editor!!!!!!Upravovat tovární nastavení v STB nebudu. |
![]() Saxon |
| 10.02.2008, 15:22.34 | |
pokyKámo, s tím dvojitým loudem do STB to platí u Kaonů. |
![]() Saxon |
| 10.02.2008, 15:46.02 | |
CESJeště na závěr doplním:veškeré problemy co zde uvádim jsou s programem Techniport,což je software pro editaci settingu příjmačů Technisat.Neřešim žádný přenos dat do STB či z něj.To funguje dobře.Pouze editaci a ukládání settingů v PC.Co má funkce SFI asi tak společného s problémem setting editoru v PC...... :ogre: |
![]() Saxon |
| 10.02.2008, 15:50.25 | |
RE: TechniPort - Editor TechnisatNo dobře Saxone, já Tě uznávám a neumím toho tolik jako Ty a ráno jsi mě dost překvapil, ale bacha Ti lidé maj ty saty v záruce a jsou jejich. A to co tam chceš dodstat by mělo jít z PC ale i ze STB do STB. Ahoj R^ R^ PS : poky1 jak to sleduješ. ČAU. |
![]() CES |
| 10.02.2008, 15:57.49 | |
RE: TechniPort - Editor TechnisatTak hochu, ted si mě uplně dorazil....Co to tu furt plácáš za hovadiny.Co to má společného se zárukou??Projdi si pojmy jako je setting,co je oficiální firmware,co je neoficiální firmware,co je SFI! Techniport je editační software, vytvořen a veřejně dodáván firmou Technisat na jejich webu.Žasnu..... :ogre: |
![]() Saxon |
| 10.02.2008, 16:21.33 | |
RE: TechniPort - Editor TechnisatPomiň končím. :bigeyes: |
![]() CES |
| 10.02.2008, 22:50.10 | |
Hm, to že je to do Kaonů mi už vburině nezůstalo. ;) Divný, čím jsem starší tím více si pamatuju kravin a podivností.Podle reakcí soudím, že asi nic jiného spolehlivého nebude, přitom to nemůže být takový problém udělat plně funkční editor. :zombie: |
![]() poky1 |