| 10.02.2008, 22:39.12 | |
Vrácení zbožíZdravím,koupil jsem přez eshop dálkový ovladač, ale nefunguje na danný typ satelitu. A ten dotaz zní: jestli mám právo na vrácení částky jen za zboží ( 300kč) a nebo i za poštovné ( dohromady 400kč jsem platil na dobírku ) a nebo dostanu částku za zboží-300kč-100kč za poštovné, které prodejce platil=200kč mi vrátí ?. Jak to vlastně je podle zákona ( Výrobek stál 300kč, poštovné bylo 100kč). Díky za info |
![]() nori |
| 10.02.2008, 22:56.00 | |
RE: Vrácení zbožíPokud tam byl tvůj model napsán a byl jsi uveden v omyl, měl by jsi zpět obdržet celou částku, jinak jsi měl kontaktovat prodejce s dotazem na kompaktibilitu a bude záležet pouze na firmě jak se k tomu postaví, pokud si teda nepřesáhl zákonem danou lhůtu pro vrácení zboží. asi tak nějak :(( Někde jsou i poplatky přímo uvedeny. |
![]() poky1 |
| 10.02.2008, 23:00.39 | |
RE: Vrácení zbožíZe zákona máš právo pouze na vrácení ceny ovladače (do 14 dnů), nikoliv poštovného. |
![]() kubisek |
| 10.02.2008, 23:42.43 | |
RE: Vrácení zbožíJe ovladač univerzální pro SAT v nabídce?Je specifikovaný typ přijímače v objednávce?Napiš jak jsi dopadl. R^ Řešit vrácení poštovného snad může jen deb..., který si plete prodejce se sociální službou. Rv |
![]() RAFI007 |
| 10.02.2008, 23:51.53 | |
RAFI007Už několikrát jsem využil služeb kurýrů či expresní dopravy a cena není malá, pokud byl model STB uveden v seznamu, také bych trval na vrácení celé částky!Tak nevím kdo je potom (nevhodné slovo)? :8) Už jsem řešil pár záležitostí a slevy či různé jiné náhradní pro mě vždy velmi výhodné řešení se nakonec našlo. Existují různé pádné argumenty. :-/ |
![]() poky1 |
| 11.02.2008, 02:33.26 | |
RE: Vrácení zbožípokud jde o vadu zboží,můžeš požadovat výměnu za bezvadný a náklady na reklamaci hradí prodejce,pokud jsi objednal ten o kterém nevíš ,že bude fungovat a nefunguje,buď rád že ti to vezmou zpět |
![]() pierrepetr |
| 11.02.2008, 06:49.31 | |
pánové, asi moc svá práva neznáte, co?On psal, že to kupoval přes eshop. Podle občanského zákoníku má právo na vrácení zboží bez udání důvodů do 14 dnů od plnění, v případě, že ho eshop neinformoval (uvedení v obchodních podmínkách pro informování bohatě stačí), prodlužuje se lhůta na 3 měsíce. Poskytnutí informací o výrobku, uvedení přijímače na seznamu podporovaných, nálada prodávajícího na to opravdu vliv nemá - je to možnost vrátit BEZ UDÁNÍ DŮVODŮ. Podmínka je jediná - musel to kupovat na sebe, jakožto soukromou osobu (tedy ne na firmu, na IČO) a musí být tento nárok uplatněn do 14 dnů. Vlastně ještě jedna - zboží nesmí jevit známky použití, musí mít originální obal a musí být schopné dalšího prodeje. Ale podíval bych se do obchodních podmínek prodejce, než to začnu řešit tady....."Byla-li smlouva uzavřena při použití prostředků komunikace na dálku, má spotřebitel právo od smlouvy odstoupit do 14 dnů od převzetí plnění. V případě, že dodavatel nepředal spotřebiteli informace, které je povinen předat písemně nebo jiným obdobným způsobem podle ustanovení odstavců 4 a 6, činí tato lhůta pro odstoupení 3 měsíce od převzetí plnění. Jestliže však jsou informace řádně předány v jejím průběhu, dochází k ukončení tříměsíční lhůty a počíná od té doby běžet lhůta čtrnáctidenní." Více viz. http://www.mesec.cz/clanky/na-vraceni-zbozi-mate-narok/ (bez mezer). |
![]() kubisek |
| 11.02.2008, 09:42.21 | |
@ kubišekLenže ten originálny obal je problém. Väčšina takýchto elektr. výrobkov (diaľkové ovládače, USB kľúče, pam. karty...) sú zalisovaná v priehľadných obaloch. A k výrobku sa dostaneš len tak, že zoberieš nožík a ten originálny obal poškodíš. Jak postupovať potom? |
![]() Crescenzio |
| 11.02.2008, 11:23.29 | |
@CrescenzioA to by mě kupodivu taky zajímalo. Dobrý námět a postřeh na reportáž nejen do Černých ovcí. |
![]() meduzka |
| 12.02.2008, 01:24.42 | |
RE: Vrácení zbožíObal není součástí výrobku,reklamuješ výrobek nebo obal?,pokud na tom prodejce trvá,aby byl v obalu,stačí zabalit třeba do krabice od bot,je to obal |
![]() pierrepetr |