Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
11.02.2008, 00:27.08

mimo tema:BIOS

Ahoj vsetkym,obycajne sa venujem SAT technike,ale mam prosbu,,na dobrych skusenych majstrou BIOSU,,
Zohnal som si starsy zachovaly notbook (Gateway SOLO 9300 Intel-700MHz),, ale ma problem,,ma zaheslovany BIOS a aj System,,teda vobec nic nebootuje a ked sa zapne ma len dva moznosti,,:F1 alebo F2,,a obydve pri stlaceni pytaju Pasword,,,skusal som uz vela veci (vybratie baterie,univerzalne hesla, CMOS jumper som ani na doske nenasiel a ani cip s biosom,kde ho treba vyskratovat,,preistotu som skratoval vsetky pravdepodobne vyzerajuce cipyBIOSU na doske,aj akysy postup KEY-resetovania cez RS232,aj flopy disketove vseliake bootovacie-mazacie programiky),,,,co som sa docital na Nete ale nic nejde , uz som zufaly,,,vsetci radia -daj do servisu,lenze servis na vymenu Biosu je vraj drahy,, urcite budu chciet najmenej 5 Litre,,a ja mam notbook Free,

tak chcel by som vas poprosit nejake rady,namety,navrhy aj odbornikou aj amaterou co mate nejake skusenosti ako to sproste heslo (password) zresetovat-vymazat alebo dostat sa dnu do BIOSU, lebo uz neviem si rady co dal...

hlavne ze vsade pisu ze Bios Paswors je lahko prelomitelny,,,no mne sa uz 3 tyzdne nedary,,

zatim cauko,,,, cakam na rady,,,
Vopred Diky,,
s pozdravom Markes a prajem Super-Signal Vsem !!!
uživatel
markes
11.02.2008, 00:32.50

dodatok

info mozte pisat aj na moj Email: (djmarek@pobox.sk)
uživatel
markes
11.02.2008, 09:14.30

RE: mimo tema:BIOS

http://technet.idnes.cz/ziskejte-zpet-zapomenute-uzivatelske-heslo-pro-vstup-do-windows-xp-1ir-/software.asp?c=A080102_162334_software_dvr
Skus toto.Stiahni, vypal bootovacie CD a malo by ti to najst heslo do OS. Precitaj si cely clanok.(v odkaze vymaz medzery.)
uživatel
IVIL
11.02.2008, 09:56.49

Není ten free notebook náhodou kradený? Že k němu nemáš heslo a nemůžeš se zeptat toho, co tam to heslo dal? Něčemu podobnému bych velmi nerad pomáhal. A nestačí mi rozhodně, že napíšeš, že kradený není. Běž s tím do servisu - pokud to není kradené šmé, tak to rozhodně nebude stát 5000 Kč. Mezi loupežníky možná ovšem ano a jestli je to kradeníé, tak v servisu mohou znát SN.
uživatel
Antonín
11.02.2008, 19:17.22

To: IVIL----dakujem,,pozriem na to,,

TO: Antonin---Tak nebudem ta presviedcat ze ako to je,,,
ale toto som necakal,,ale nehnevam sa,,mimochodom,,,ja Uz mam vlastny "KUPENY" notbuk
Od: HP-Pavilion DV2000-IntelCoreDuo2 T5500 Procik,,
a ohladom toho starsieho-Gateway co som vymakol,,,,
--momentalne zijem a pracujem vUK a nemam problem si kupit aj dalsi novy notbook!!
ale -- ten Gateway som Kupil na Carboote pre moju priatelku,(lebo jej taky Vraj uplne staci) za smiesnych 10 Lybry,
--(Ten Carboot to je ak by si nevedel taky nedelnajsi Trh tuna v Anglicku gde ludia predavaju pouzite veci,za smiesne prachy,,takze nemam ti to ako dosvedcit ale som seriozny a ferovy clovek a kradez tiez neznasam,,mimochodom mam aj SKYPE,,a ak by si neveril ukazem ti to online cez kameru z notbooku,,

no a to blbe heslo,,,tak vies kolko takych blbych anglanou poznam co predavaju Notbooky bo zabudli heslo,vlastne polovicu elektroniky co mame doma sme len nasly,a chyby boly minimalne ako napr. poistka zly kabel a podobne ,,
takze ver si comu chces,nemusis mi s tym pomahat
,maj sa krasne s pozdravom Markes"

A este dodatok,, servis je tu taky drahy-- ze to si radsej anglani kupia novy Notbook
uživatel
markes
11.02.2008, 21:07.43

to;IVIL

pozral som na tu stranku,,no to CD mi asi nepomoze,ale skusim,,,,
ja sa s tym Notbookom totiz nedostanem ani do Biosu ani do systemu,,

skratka kym nezadam spravne PASWORD heslo ci uz pod
F1:do Systemu alebo pod
F2:do BIOSU,,
tak notbook ani dalej Nebootuje,skratka,nic

zapne sa,,hodi info o zostave notbooku a bios-softwaru a caka na Password,,no smola
uživatel
markes
11.02.2008, 22:13.20

To CD je bootovacie tak ti nezostav nic, len dufat ze v BIOS-e je nastavene First boot device na CD Rom, ak ano urcite ti nabootuje z toho CD a nasledne by malo zacet hladat heslo do OS.Daj vediet ako si pochodil na kastor@centrum .sk
uživatel
IVIL