| 18.02.2008, 08:17.36 | |
problem s dreamboxomzdravim pani,mam taky problem, ze mam zdielanie na dremboxe 500 vsetko slape OK, ale ked tam nahodim kody navyse (softcam a pod.) tak idu mi len tie dalsie programy a zdielanie mi nejde.Ale pritom vsetky subory co su v prijimaci na zdielanie nemenim... vopred dik |
![]() mico_palo |
| 18.02.2008, 10:53.49 | |
RE: problem s dreamboxomPod kterým emu sdílíš?Softcam a pod. - tady bude hodně důležité, co znamená to "a pod." Vypiš tu všechny soubory, které při změně klíčů přepisuješ. |
![]() D2MAC |
| 18.02.2008, 11:27.21 | |
RE: problem s dreamboxompouzij jiny softcam mozna by to mohlo pomoci,to je asi nejsnadnejsi cesta.... |
![]() gsmobil |
| 18.02.2008, 12:00.57 | |
RE: problem s dreamboxomPořadí toho, co se má brát dříve a co potom (server, klíče)lze u některých emu ovlivnit, například u mgcamd v priority.list. Co by to přesně dělalo, kdybys měl pro stejné CaID i klíče i kartu v serveru, to nevím, kam se koukne dříve. Tipnul bych si, že na klíče, ale taky zrovna může být jinak u každého emu softu. |
![]() Antonín |
| 18.02.2008, 13:49.17 | |
RE: problem s dreamboxomMě to dělá s mgcamd u MTV. Mám přes newcamd přístup ke sdílené kartě a když mám softcamu neplatné klíče na MTV tak mám černo. Pak je stačí ze softcamu umazat a zase jedu na sdílení na newcamd. |
![]() goofy |
| 18.02.2008, 19:00.01 | |
re:D2MAC: pouzivam MG ver. 1.24, prepisujem vsetky subory kde sa nachadza UPC teda softcam, a constant cw atd...a ako sa nastavuje ta priorita pre emu? |
![]() mico_palo |
| 18.02.2008, 19:31.45 | |
RE: problem s dreamboxomaj aj tak to bude tezky |
![]() rj45 |
| 18.02.2008, 19:54.55 | |
RE: problem s dreamboxom1) stáhni si nový mgcamd, aktuální je verze 1.29a2) až budeš příště přepisovat klíče, přepisuj jen a pouze softcam.key (vyjímečně autoroll.key) 3)mgcamd ve var/keys používá jen a pouze tyto soubory: klíče: softcam.key, autoroll.key, tps.au - vytváří a přepisuje jej sám konfigurace: mg_cfg sdílení: newcamd.list, peer.cfg, popř. radegast.cfg ve var/etc dodatečná nastavení: ignore.list, priority.list a replace.list Pokud máš ve var/keys ještě nějaké jiné soubory, můžeš je s klidem smazat, jsou ti k ničemu 4) UPC se nachází tak maximálně ve tvém sdílení, na klíče nejde, výjimečně, pokud jde pár programů v DCW, pak se přepisuje soubor softcam.key, ale to je zbytečné, pokud jej sdílíš... Priorita EMU: mgcamd se jako první dívá do klíčů (softcam), pokud je nenajde nebo najde špatné a nefunkční klíče, potom posílá požadavky o CW na příslušný CW server (sdílení), který máš nadefinován pravděpodobně v souboru newcamd.list Z důvodu rychlejšího dekódování je nanejvýš vhodné vymazat špatné, nesmyslné a neplatné klíče z souboru softcam.key a CaID, který sdílíš, pravděpodobně 0D02 napsat do priority.listu na první místo |
![]() D2MAC |
| 18.02.2008, 22:03.42 | |
poďakovanie pre D2MCpomohlo to.dal som si MG 1.27(najnovšia v ponuke na stiahnutie priamo z prijímača), hodil som len softcam.key, autoroll.key, tps.au (mg_cfg som samozrejme nechal) a všetko šlape ako má R^díki moc |
![]() mico_palo |
| 19.02.2008, 08:46.57 | |
RE: problem s dreamboxomUrčitě ovšem existuje možnost, že špatné neplatné klíče zastaví mgcamd (tedy do 1.28) od hledání dalších možností na serveru.Pro úplnost: při nových instalacích se povětšinou nemění jenom samotná binárka (závisí na tom, jak se na to jde), a v daném příúpadě si dovedu představit, že problém odstranil jiný priority.list v 1.29a. (je dost pravděpodobné, že si ho micopalo stáhnul, aniž by věděl, aže číslo odvozuje jenom od nabídky v menu (tam by mohl mít naspané třeba 999 nebo 007, ale reálně má už v přijímači 1.29.) Mám takový nejasný dojem, že se u 1.29 změnilo pořadí kanálů pro Premiere v priority.list. Neověřoval jsem to ale. Priority.list rozhodně změní pořadí toho, kde se co hledá. Karty pro Premiere jsou nejběžnější pro CaID 1702, 1722. Kdežto emulace pro 0501 a 0503. |
![]() Antonín |