| 10.06.2007, 21:12.46 | |
OPENBOXmajitelia openboxov poradte ktorý kúpiť 810 alebo 820?810 má síce dve čítačky a blind scan ale je na trhu krátko a tak neviem aká je spolahlivosť. 820 je spolahlivá ale ma len jednu čítačku díky za rady |
![]() fox |
| 10.06.2007, 21:44.59 | |
RE: OPENBOXPokud Ti jde o spolehlivost, tak si ho kup v několika málo kamených prodejnách. Rozbalte 15 krabic postupně ze všemi přijímači pořádně zatřeste. Pak je postupně zapojujte a zkoušejte kompletní funkčnost. Zaměřujte se na detajly - vyber kus který se bude nejvíce přibližovat funkčnímu.Pokud s sebou neopomeneš přinést láhev dobrého pití a sličnou přítelkyni , co umí koulet očima , je velká šance , že případné další reklamace proběhnou rychle. Pokud natrefíš náhodou na dobrý kus , je v celku jedno jestli si vezmeš 820 , či 810. 810 zvládá lépe nižší SR a při zoomu obazu se on nechvěje , neumí ale zase regulovat hlasitost na RF výstupu a také může nastat oslepnutí BlindScanu na některých transpondérech při použití určitých LNB. Dále by měla mít 810 lepší obraz a ,,horší,, tuner , než 820. Openboxy jsou poslední dobou výrobně trochu odfláknuté a také celkově Hardwarově již dávno nestačí (přepočítávání NTSC na PAL , Počet programů na úkor paměti teletextu atd.). Ale jako řešení na rok a půl je mohu snad doporučit. |
![]() mirasat |
| 10.06.2007, 21:56.08 | |
RE: OPENBOXDoporucim ti head SD2500 dve uni ctecky, podpora dobra ,a kvalita rovnez |
![]() rj45 |
| 10.06.2007, 23:38.35 | |
RE: Mirasat !!!Píšeš : a také celkově Hardwarově již dávno nestačí _(přepočítávání NTSC na PAL .Původní HW a s/w byl na něco postaveno , dá se to přirovnat k PC,jak ho zahltíš softvérem tak v určité konfiguraci pak už pojede na hranici 100procent a více . Co mají říkat chudáci vlastníci přeflešovaných Rediónů apod XXXX srojů na Openbox s/w kde na procesoru není ani chladič ... To jako zvládnou bez újmy ? |
![]() Ferdek001 |
| 11.06.2007, 08:16.22 | |
mirasatTy ale davaš rady! prosim Ta nerad a nespamuj! |
![]() TELEFONIST |
| 11.06.2007, 08:50.08 | |
pro MirasatChtěl jsem se zeptat, jak jsi dopadl s tou 810.Jestli ji vyměnili , nebo opravili.Já jsem před časem začal mít s tou mojí 810 také problémi.Na CS Linku se mi asi po hodině začne kousat. RTL a ty ostatní prog. .... tma .Tak teď pěkně zabalit a reklamovat.Je šance , že bude po opravě OK ? |
![]() Mildas |
| 11.06.2007, 12:46.36 | |
RE: OPENBOXfox odkial si??????? napis na 01perer011 |
![]() palo11 |
| 11.06.2007, 12:47.14 | |
RE: OPENBOXfox opravujem 01peter011@azet.sk |
![]() palo11 |
| 11.06.2007, 14:52.32 | |
RE: OPENBOXOdpověd byla naprosto vyvážená.Nevzhlížejte k Openboxům jako k nějakým modlám. Stabilní zázraky se nedějí ani za dva tisíce , ani za čtyři. Ano, tehdy mi tu 810 vyměnily, spoupráce s některými LNB byla lepší, ale žádný velký zázrak. Žádné kousání obrazu jsem nezaznamenal. HW těchto Openboxú je sotva poplatný době, kdy byly uvedeny na trh (řádově roky). Jsou to jen fakta a zábavnou formou podané doporučení, projít si reklamační podmínky a pověst prodejce. Pokud se dostanete ke kusu, kde se potká dobré pájení s nějakou tou kusově povedenější součástkou mohu napsat, že to je dobrý stroj (sám mám X820 rok a zatím funguje perfektně) a běžně znalému uživateli na dobu záruky s něvětší pravděpodobností dobře poslouží. Ještě bych dodal, že se na Openboxech opravdu dobře pracuje s laděním stanic , velmi slušně se šteluje parabola a konvertor podle pruhů signálu a hlavně přístroj rychle načítá po napojení do sítě a taktéž zapnutí je rychlé. Prostě realita z různých pohledů... |
![]() mirasat |