Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
19.02.2008, 07:35.15

Gital vs. TandT

Prosím o radu zdali se pro sledování základního balíku bez omezení za oněch ca. 2000,- doporučíte Gital nebo T&T. Díky!
uživatel
Mooonty
19.02.2008, 07:37.51

RE: Gital vs. TandT

není to jedno ?
uživatel
SID
19.02.2008, 07:43.07

to SID: procházel jsem jejich webovky a přišlo mi to taky tak. Jenže třeba někdo bude mít jiné osobní zkušenosti.
uživatel
Mooonty
19.02.2008, 07:47.49

Záleží čo chceš platiť u t&t neni csfilm napríklad Rv
uživatel
Jupi
19.02.2008, 07:51.52

prepáč je tam csfilm teraz som tam bol na ich stránke R^
uživatel
Jupi
19.02.2008, 07:56.57

najdi si stránky www.gital.cz a www.t-t.cz. a porovnej sám.
uživatel
hobza
19.02.2008, 07:59.08

jestli jsi před tím koukal na JOJ,tak ta Ti na gitalkách nepojede.
uživatel
hobza
19.02.2008, 08:33.46

S JOJkou je to pravda, ale i na TaT je jen podmíněně a kdoví, jak to s ní dopadne - osobně bych toto nebral jako rozhodující kritérium (tedy pokud pro uživatele není zrovna JOJka alfou omegou).

Rozhodování nemusí být zase tak těžký - pomineme-li onu JOJku v podivném testu, tak TaT se vyplatí, jestliže chceš mít co nejvíce stanic a jsi ochoten si za ně něco měsíčně zaplatit (pokud by jsi si je jednotlivě všechny předplatil u Gitalu, tak by to vyšlo podstatně dráž).

Gital se vyplatí, jestliže ti stačí onen "základ", ke kterému si možná semtam někdy připlatíš i nějakou tu jednotlivou stanici navíc. Dále také u Gitalu lze předplácet samostatně HBO nebo CS Film, které jsou u TaT pouze jako nadstavba k základnímu balíčku.
Pokud pak bydlíš ve větším městě, kde by neměl být problém sehnat kupóny na Gital a máš přístup na internet (anebo tam máš ochotného prodejce, který ti to rovnou v prodejně sám přes internet nakopne), tak je taky super, že dnes zjistím, že zítra (nebo i dnes odpoledne) něco dávají na třeba Galaxii Sport (či jiné stanici), co bych chtěl vidět a stojí mi to zato si tuto stanici kvůli tomu na nějakou dobu (např. měsíc) předplatit a díky kupónu Gital, pokud ho použiješ přes internet, ti to do deseti minut od odeslání požadavku běží...
uživatel
gespa
19.02.2008, 08:58.23

.. a z celé nabídky je nejlevnější Digi TV :laughing: Kvalita je stejná a Gital & T-T podstatně dražší a menší nabídka programů ;P GITAL:např. Galaxii sport na 1 rok cca 1200,-Kč, u T-T to vychází v přepočtu 341,75 Kč, u Digi v přepočtu 82,10 Kč :bomb:
uživatel
vodnar
19.02.2008, 10:56.57

@gespa

Situacia s Jojkou v T@T:
T@T stale vyjednava s Jojkou. Termin rozhodnutia sa blizi. Ak sa nedohodnu budu musiet Jojku odpojit, ale aby to nebola strata, tak miesto Jojky sa zaradi novy kanal spolocny aj pre SkyLink. Docasnym zaradenim Jojky na karty T@T chcela firma zvysit pocet predanych kariet v CR, po Vianociach boli akciou Gitalu dost oslabeni.
uživatel
black
19.02.2008, 11:00.08

No právě Vodnáři, kvalita stejná NENÍ! CS LINK MÁ ZE VŠECH ČESKÝCH SATELITNÍCH PLATFOREM NEJLEPŠÍ OBRAZ! Ostatně toto byl pro mě důvod ukončit UPC Direkt kvůli Primě, která zde měla jen 1,96 Mbps a přejít na CSlink, kde má tato stanice jednou tak lepší parametry (3,79Mbps) (jsou to průměrné hodnoty za posledních pár dní) Toto je pro mě důvod jít na CSlink. Už začíná doba, kdy lidi nechtějí kvantitu (Digi), ale kvalitu! (Pro lidi s LCD TV samozřejmě) R^
uživatel
Dejf
19.02.2008, 14:59.39

ani bych neřekl že na cs link je nejlepší obraz to je jen hit prodejcu aby nalákali lidi oni totiž mají za to dost vyděláno z Digi tv skoro nic já mám doma Digi tv a plazmu 107 samsung a zkoušel jsem i cs link a obraz dá se říct uplně stejný možná Digi tv lepší já totiž bydlím s rodičema a montoval jsem jim cs link tak jsem měl možnost porovnat a vyzkoušet
uživatel
romča
19.02.2008, 15:03.17

a ještě abych doplnil tak bych poradil asi tt kartu nabídka je lepší podotýkám pro mě
uživatel
romča
19.02.2008, 20:59.28

@romča

No tak to jsou v Digi kouzelníci, když dokáží s třetinovým datovým tokem oproti CS Linku mít dokonce lepší obraz! :laughing:

Jinak já měl nesčetněkrát možnost srovnávat obrazovou kvalitu Digi i CS Linku na mnoha televizních zobrazovačích (a to i zapojených na stejných typech vedle sebe) a to, co jsi tu vyplodil ty, to může napsat akorát slepec anebo duševně chorý jedinec. Anebo agent DigiTV. :zombie:

CS Link má (zatím) pořád jednoznačně nejlepší kvalitu a i provozně je citelně spolehlivější! A je to nejenom subjektivním dojmem, ale i objektivním měřením. :8)
uživatel
gespa
19.02.2008, 21:29.44

No když se díváš na plazmu z 8 metrů tak jde i Digi. ;)
uživatel
blik
20.02.2008, 15:19.16

gespo koukám že slepec a chorý jsi ty nevim na jakých televizí jsi to zkoušel ale co tady vykládáš tak to vypadá že ty jseš agent cs link koukám na plazmu z 4 metru a kdo nevěří at se klidně přijede podívat mám zapojený oboje jak cs link tak Digi tv z urážením jsem nezačal já ale ty
uživatel
romča