Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
04.04.2008, 19:13.47

UPC Direct

Dobrý večer. Chtěl bych se zeptat, jestli nemá náhodou někdo nějaké nové informace ohledně té věci, kdy už konečně podělaná firma UPC zruší svůj podělaný satelitní balík PLUS a aktivuje aspoň podělaný dva Viasaty všem svým pár zbývajícím abonentům, oprávněně rozdrážděným zvláště teď po zrušení podělané BBC Prime a podělaného Óčka... nebo aspoň ať nechá těch podělaných keců o srovnávání cen s podělanou konkurencí Digi TV. Děkuji za informace.
uživatel
moonword
04.04.2008, 19:15.18

RE: UPC Direct

Spokojený zákazník ,ale zde pláčeš na nesprávném hrobě :laughing:
uživatel
Karlos1
04.04.2008, 19:53.36

moonword

pro moonword : netvrdim že firma UPC je zrovna tou nejlepší ale nechápu proč tady pláčeš... Vždyť tě UPC direct nikdo nenutí, a pokud UPC direct máš tak jen pro to že jsi sám chtěl. Pokud se chceš dívat na Viasaty tak si je prostě připlať a víc to neřeš (jak známe tak zadarmo ani to kuře nehrabe :) )

A co se týká očka tak očko na této družici bylo z vlastní vůle a nikoliv kvuli UPC... Takže v tomhle UPC také neni namočené
uživatel
marf1
04.04.2008, 20:01.28

No jo, jenomže já sem prostě nevěděl, že začnou vyhazovat programy jako BBC Prime... já myslel, že první na řadě bude logicky TV Budapešť. Na to by ani maďar nevydržel koukat dlouho. Nebo "filmový KANÁL" film+.
uživatel
moonword
04.04.2008, 20:18.29

Re: UPC Direct

Oba tebou zmiňované kanály byly zrušeny rozhodnutím dodavatele programu , ne rozhodnutím UPC...
A co se týče programových balíků, žádná změna se nechystá
:( (dneska mi volali z jejich podpory, cosi jsem od nich chtěl... už před 14 dny :(( )
uživatel
King
04.04.2008, 20:35.14

Asi takhle: "BBC Prime v neúplné české verzi (cca třetina programů s českými titulky) pak po několika letech končí své působení v Česku."
To se dá chápat různě. Já si myslím, že to rozhodně vykopli Malina a spol., jelikož to nebylo komplet česky. To i odpovídá tý citovaný větě. Jinak pochybuju, že by BBC trvala na "okamžitym odstranění" toho programu z nabídky.
uživatel
moonword
05.04.2008, 06:01.47

Pan Malina za to nemůže, ani české UPC - o všem se rozhoduje v Maďarsku - pokud to vyhodili, tak ne proto že to nebylo komplet česky, ale proto že to nebylo komplet maďarsky.
uživatel
KLunacek
05.04.2008, 11:47.24

no oni maj totiž maďaři 1 200 000 předlatitelú, slovensko 20 000 a v čechách ???? myslíš, že to bude milión ? Ono je to jenom o penězích !!! Ale je pravda, že se UPC dalo na špatnou cestu.
uživatel
pepiino
05.04.2008, 11:48.52

a ještě chctěj / asi / změnit distribuční satelit na 23,5 a nebo a to asi více Thor5.
uživatel
pepiino