Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.04.2008, 10:47.35

MTV Unlimited

Mate zkusenosti s zakoupenim a aktivaci tohoto paketu? Divam se totiz jen na hudebni stanice a docela rad bych prijimal hlavne MTV hits a Dance, a za 1500 na rok to neni moc. Ted ty stanice prijimam pres UPC ale asi to zrusim bo na nic jineho nez na ty hudebni stanice se nedivam. Jake stanice tam tedy jsou? pry tam jede i MTV music ktera v upc neni. Dost me to laka jen se obavam jestli je u nas bezproblemova aktivace teto karty.
uživatel
AliG
05.04.2008, 10:51.27

MTV unlimited

Ja už mam takto MTV druhym rokem a jsem stím naprosto spokojen aktivace ja jednoduchá a rychlá mužu vřele doporučit. R^ R^ R^ R^ R^
uživatel
kdoporadi
05.04.2008, 11:17.20

Mtv Unlimited

Taky mohu doporučit, aktivace po internetu proběhla bez problémů a naskočilo to téměř okamžitě. A co se týká Mtv music, to v tomto paketu, takže to je výhoda oproti Upc, ale pokud vím, Upc ná Mtv Euro, které v Mtv unlimited není
uživatel
libor129
05.04.2008, 11:21.05

RE:MTV Unlimited

jen skoda ze mtv dalo pryc mtv base a zaplo pro celou evropu mtv dance ktera je uplne zbytecna casy jeji slavy jsou davno pryc kdyz hrala v dvb-t v praze asi pred 5-ti lety tak to bylo o necem jinem
uživatel
skohy
05.04.2008, 11:28.00

Jeste dotaz k MTV Unlimited

Prosim jeste o informaci z praxe zda MTV Unlimited bezi na TECHNISAT MF4-S CC a zda je k aktivaci (krome kuponu UNLIMITED) mozno pouzit i kartu CONAX,ktera se dodavala (va) v krabicich s pristroji TECHNISAT (napr.DigiT S2 i MF4-SCC) ,nebo je tato karta primo sparovana pro dany pristroj v krabici,pripadne jinak.Dekuji
uživatel
hdpe
05.04.2008, 12:14.53

@hdpe

fungovat bude bezproblemu jak ta co se dodava ted i ta co se dodavala predtim (je na ni trochu vetsi parika) a bylo na ni napsano CX
uživatel
skohy
05.04.2008, 12:16.53

RE: MTV Unlimited

Ano, ta CONAX karta je pouzitelna. Jede to ve vsech Technisatech, co jste vyjmenoval. Minuly tyden jsem ji prave jednomu zakaznikovi aktivoval na MTV Unlimited.
uživatel
J a
05.04.2008, 12:20.10

Také doporučuji, jede to bez problémů. MTV Dance je bomba stanice, je možné, že časy její slávy jsou pryč, ale celkově sláva celé dance music je pryč, takže asi tak :8)
uživatel
trip 87
05.04.2008, 13:18.42

to já jo,já bych to chtěl jen kuli vh1classic ale 1500 za jednu stanici?:-(
uživatel
cb21
05.04.2008, 13:28.10

@cb21

Tak když je těch peněz líto,tak to si fakt divný! Za 1rok mít tohle a ofiko,nen žádná hrůza,ba naopak! VH1 Classic je jedna z "NEJL" music stanic které právě vysílají!!!!
uživatel
jamess96
05.04.2008, 16:01.05

MTV unlimited

Ja to mám tiež len kvoli vh1classic.Výnimočne pozriem aj VH1, keď tam občas dajú nejaké staršie veci.Rozmýšlal som nad upc, keď to u nás ponúkali za 333 mesačne na 2roky, ale v tom čase som "mal" Digi a zistil som, že na pozeranie Digi nemám absolútne čas.
uživatel
romannitra
05.04.2008, 16:03.14

MTV unlimited

A zabudol som napísať, že karta Conax bez problémov šlape aj na Matrix reborn 312.Zápisy chodia na kartu bez problémov, ale v tomto module Ti neukáže, dokedy je karta platná, to si musíš zapísať.
uživatel
romannitra
05.04.2008, 17:08.12

romannitra: Taky jsem kvůli času uvažoval, že neprodloužím UPC a nechám si jen HBO od Gitalu a vezmu extra paket MTV. Ale teď mne UPC nahlodalo s tou nabídkou za 500 měsíčně včetně HBO. Protože jestli platit 300 měsíčně za HBO + MTV, nebo o dvě kilča víc za plnou palbu ... to mne ty dvě stovky nezabijou a na nějaký ten dokument občas mrknu. Ale HBO + MTV by ke spokojenosti stačilo. Extra MTV má výhodu v programu MTV, ale zase nemá MTV Europe, které je na UPC. A říká se, že za to MTV se bude muset časem platit extra, ale kdy to bude, jestli to bude a co je na tom pravdy nevím. MTV Dance užiju určitě víc, než Base a neřekl bych, že je taneční hudba mrtvá. Jasně, doby, kdy tím žil každý a v Berlíně se scházelo přes milion technařů jsou asi pryč. Ono obecně před nějakými patnácti lety bylo MTV jiná liga než dnes, ale třeba si to uvědomí a vznikne MTV Nostalgia. :-) :-)
uživatel
eduard
05.04.2008, 18:11.55

jam96

..ale možná to pořídim....na KD23.5budou končit koncem roku čili opět konec dvb-s2 a myslim,že emu VH1classic jen tak nepujde....music já rád takže asi ano

ps: pokud je tu někdo ,kdo nevyužije technisat kartu,prosím napište dik
uživatel
cb21
05.04.2008, 18:56.56

@cb21

jedna by byla...
uživatel
Saxon
05.04.2008, 19:28.20

toto to :-) Saxon:-)

jedna adresa na meila bud cb21@seznam.cz nebo vh1classic@seznam.cz :))) ta druhá vážně platí:-))))))))))))v počtě se domluvíme díky moc Ruda
uživatel
cb21
05.04.2008, 21:09.08

Mno ja to chci provozovat na Illusionu M3, na tom by to jit melo ne, kdyz to ma univerzalni ctecku karet. A prave myslim ze MTV base nahradili tou dance hlavne kvuli tomu ze u nas uz moc hip hop nejede to spis ta tanecni hudba. Ale mohli tam nechat oboji, to je fakt. A co se tyce te MTV music tak jednu dobu to jelo nekodovane, tak jsem to mel moznost videt, a je to nic moc, sice zadne reklamy ale videoklipy se furt dookola opakuji ty same skoro, jestli se ted polepsili to nevim. Te MTV europe je docela skoda ze tam neni, ta je docela zajimava
uživatel
AliG
06.04.2008, 16:32.58

Ale MTV Europe má snad výhledově skončit a nahradí jí národní mutace, v našem případě nějaká středoevropsko-balkánská, ale je to bez záruky.
uživatel
eduard