| 05.04.2008, 14:04.48 | |
Wavefrontier - nový nákupPánové,kdo jste v poslední době kupovali toroidku Wf 90.V týdnu mi přišla zásilka s anténou,která je čistě bílá/bez loga "Wavefrontier" na hlavním reflektoru/,povrchová úprava je ledabyle provedená/občas prosvítá základová barva/ i ostatní mechanismus je jakýsi nedomrdlý.Na obalu je sice firemní logo,ale nápisy "made in Taiwan" a "design in Korea".Mám mít pocit,že mi přišla nějaká šikmooká kopie? |
![]() Saxon |
| 05.04.2008, 14:13.51 | |
RE: Wavefrontier - nový nákupTaké veci sa kupujú direct!!!!Potom sa Ti nemože stat to čo sa Ti stalo!!! |
![]() Omega |
| 05.04.2008, 14:22.18 | |
OMEGATo jsem potřeboval slyšet....Beru od dvou stálých dodavatelů,platím zboží převodem,nejbližší schopný dodavatel je 250KM od mého bydliště...Dík za "radu". |
![]() Saxon |
| 05.04.2008, 15:00.25 | |
RE: Wavefrontier - nový nákupKdyž jsem se o ni zajímal asi před pěti,šesti lety, natrefil jsem na ni na blízkém východě/Dubai/, tam o to nebyl vůbec zájem, tak to vyprodávali. V každém případě se to nedalo srovnat s tím, co se tady ofic. prodávalo, popř. prodává. Takže určitě se dělají i někde "jinde". |
![]() tukan |
| 05.04.2008, 15:01.59 | |
RE: Wavefrontier - nový nákupJeště dodávám, že vycházela na 900 kč..., a to ti chudáci obchodníci taky z něčeho musí žít. |
![]() tukan |
| 05.04.2008, 15:34.31 | |
@SaxonNo tak to je pěkný! :scared:A to jsem jí chtěl taky. Co teď?! Vietnamce se mi kupavat fakt nechce :laughing: |
![]() skyi |
| 05.04.2008, 15:46.46 | |
RE: Wavefrontier - nový nákupVčera jsem ji kupoval v německu a originál jako vždy.žádný šlendrián..Ale že by dělali už i Toroidky falzifikáty? |
![]() pat |
| 05.04.2008, 18:00.15 | |
RE: Wavefrontier - nový nákupSaxon, prozraď kde jsi ji koupil, ať víme kde nenakupovat. |
![]() Jira |
| 05.04.2008, 18:54.43 | |
RE: Wavefrontier - nový nákupNechci dělat nějaké ukvapené závěry.Zrovna jsem ji zkompletoval,není to zádná tragedie,všechno sedí jak má,jde mi především o princip...Určitě je rozdíl,jestli máte čínskou kopii nějakého přijímače,nebo anténu.V nabídce mého dvorního dodavatele je jasně uvedena antena Wavefrontier,minimálně si s nimi o tom popovídam.Rozhodně nebudu řešit nějaké právní kroky,za to mi to nestojí.Kupoval jsem jí v České Lípě,bohužel jsem tam už jednou posílal zpátky i deset kusů Openbox x800 "made in Hočimin"... Berte to jako info,že se něco takového existuje. |
![]() Saxon |
| 05.04.2008, 19:22.28 | |
RE: Wavefrontier - nový nákupv nemecku se prodavaji taky padelky, cetl jsem, ze vzhledem k ochrane znacky se nazev Wavefrontier nesmi pouzivat u druhe generace teto anteny, ty co maji ten napis tak jsou 1.generace. To jsem se docetl na nem.internet.strankach. Toho asi zrejme vyuzivaji i padelatele. Rv |
![]() docdoutnik |
| 05.04.2008, 19:28.37 | |
RE: Wavefrontier - nový nákupUvidim až ji nainstaluji.Pokud to bude pálit ze všech pozic jak potřebuji,pak budu spokojen.Zatim jsem trochu nasrán... |
![]() Saxon |
| 05.04.2008, 23:31.08 | |
no tak to je mazec,že by Ivo??? Mě poser, už fakt kopčí všechno. Rv |
![]() poky1 |
| 05.04.2008, 23:35.33 | |
jinak v pátekmi přišel balík pár scartů a přepěťových ochran, belkin a na všem: made in china :fuming: |
![]() poky1 |
| 06.04.2008, 00:19.03 | |
RE: Wavefrontier - nový nákupprotoze o teto antene taky uvazuji, tak jsem se jeste dival v internetu. Napisy jsou i u 2.Generace, na nekterych jsou a na nekt. ne. Ale pred temi padelky varuji, takze zrejme jsou. Nebo je to zase obchodni trik. :))) |
![]() docdoutnik |
| 06.04.2008, 08:44.10 | |
RE: Wavefrontier - nový nákupTaky jsem si koupil v České Lípě tuto parabolu.Byla proti jiným prodejcům laciná,ale skládal jsem ji dva dny(neseděly díry),byla to fuška. |
![]() jm57 |
| 06.04.2008, 12:00.03 | |
RE: Wavefrontier - nový nákupJsem také z České lípy a chystám se tu parabolu koupit. Můžete jen naznačit kde jste ji kupovali, abych si dal bacha, díky moc. |
![]() lubomirc |
| 06.04.2008, 12:11.38 | |
RE: Wavefrontier - nový nákupKluci neblázněte,ta anténa sice nemá na sobě nápis Wavefrontier,je celá bílá,ale není to žádnej průserovej krám.Zkompletovat šla uplně normálně.Dneska se všechno vyrábí v Asii,tomu už neuniknem.Koupil jsem to v IVO,jediné co udělam,bude telefonát s žádostí o vysvětlení.Nic jiného stejně nedosáhnu,v ceníku je sice uvedena antena Wavefrontier,ale nikdo tam neslibuje americký originál.Bohužel žijem v době, kterou si tvoříme sami.... |
![]() Saxon |
| 06.04.2008, 13:07.53 | |
RE: Wavefrontier - nový nákupUvažuji take o ni ,nevite dodavá AB COM originály má ji za 2950 kč,mají je od nich,k prodejci to mám 30 km takže osobní odběr ale jsou pouze na objednávku.KRNOV. |
![]() habr |
| 06.04.2008, 13:16.11 | |
@habrje to těžké,chtělo by se říci,že AB COM dodává originály,ale co je dnes vlastně originál...Podstatné je, aby ty antény fungovali jak mají,pak ať je vyrábí třeba Fidel Castro!Jediné co je třeba trochu doladit je štelovací mechanismus,jinak to je slušné.Jen pro info,bez LNB to celé váží 14.9KG! |
![]() Saxon |
| 07.04.2008, 12:29.35 | |
vyjádření k anténě Wave" dobrý denobvolal jsem co jsem mohl a výsledek. Můj dodavatel prohlašuje, že antény jsou z německa od velkého dovozce, který dováží originály přímo od výrobce. Jde tedy prý zaručeně o originály. Navíc mi sdělil, že on ( můj dodavatel) je zároveň i dodavatelem Omka. To jsem se u Omka ověřil přímo se šéfem panem, Kosíkem a vedoucím VO p. Pospíšel. Ti mi tuto zkutečnost i potvrdili. Z tohoto plyne, že i Omko by Vám dodalo tu samou anténu co my. Fotky má Omko na webu již 2 roky staré. Jo inovace. není tedy co řešit. zdraví IZ " |
![]() Saxon |
| 07.04.2008, 12:35.26 | |
RE: Wavefrontier - nový nákup...co dodat,kdo chce originál s nápisem a dobrým pocitem,ať si jede na Strážné,Rozvadov,Folmava a tak dále. :)Takže američané mají design centrum v Korei a lisovnu v Taiwanu.Kam se ten svět řítí....do řiti. :bomb: |
![]() Saxon |