Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.04.2008, 15:46.53

zamrznutí

Někdy se stane, že na orazovce zamrzne obraz ale zvuk jde dál.Přitom signál je okolo 90%.V čem je chyba?
uživatel
Míra1
05.04.2008, 15:48.20

RE: zamrznutí

v tom, že si nenapsal nic blyžšího. satelit? přijímač, program ?
uživatel
pepiino
05.04.2008, 15:56.09

Některý přijímače to dělaj. Neznám příčinu a nevím jestli na všech programech, ale na většině určitě. Zamrzne to ale takhle na zlomek vteřiny jenom velice zřídka a občas. Tak asi jednou za dvě hodiny? Zvuk běží nerušeně dál a shoduje se pak normálně s obrazem. Vůbec bych si toho nevšímal. Je to jako přechod v půlce filmu na dvouvrstvém originálním DVD. Není problém.
uživatel
moonword
05.04.2008, 16:19.06

Ale jestli ti to vadí, tak můžeš trochu experimentovat. Nepamatuju si přesně, jestli mi tohle dělá při sledování MBC z NILESATU (slabší signál) ale myslím, že ne. Na Astře to občas pozoruju. Zkusil bych trochu schválně nepřesně nastavit parabolu. Tady v návodu k mýmu přijímači se píše:
Příznak: Žádný nebo ŠPATNÝ signál
Příčina: Příliš silný signál
Náprava: Připojte útlumový článek
Tak nevím, třeba to pomůže. Výměna softu na to (aspoň u mě) tuším nemá vliv.
uživatel
moonword
05.04.2008, 18:15.49

zamrznuti

to mas jeste dobre mne na 80e se stalo ze se mi prijmac nejak zablokoval mam mascom a vzdy musim odpojit ze site a znova zapojit to se mi stalo nekolikrat take nevim cem to je dela to je tento satelit jine jsou v pohode
uživatel
mefa
05.04.2008, 18:41.55

Na 80E jo? To se ti asi zablokoval spíš motor, ne? :))) Jinak pro opravdový fajnšmekry, co si hrajou celej den s motorem, tak doporučuju Digi Humax nebo Strong. Super zábava. Můj Mascom 1010 teda otáčí vždycky na první pokus a vždycky dojede až na cíl.
uživatel
moonword
05.04.2008, 19:11.41

zamrznuti

nevim jestli je to motorem ale stalo se to znovu a vsechny satelity se smazali tak mam co nasta vovat
uživatel
mefa