Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
05.04.2008, 20:27.32

HBO2 bez žlutého kola?

Zdá se mi to, nebo HBO2 jede už několik dní bez toho příšernýho žlutýho kola s přístupností?
uživatel
thomsoniv1
05.04.2008, 20:32.59

RE: HBO2 bez žlutého kola?

Tez se divim! Bud dostali rozum a nebo to je chyba! Doufam, ze to je ta prvni moznost a Spektrum bude nasledovat! Jinak ale sem tam to zluty vyblitek naskoci :-( treba dnes rano.
uživatel
faust
05.04.2008, 20:41.43

Uz to tak bezi niekolko dni....
uživatel
michllll
05.04.2008, 22:15.25

To se ti jenom zdá, že ten kolec zmizel. Zatím nezmizel a asi ani nezmizí. Byl tam vždycky jenom někdy. Když ten film nemá omezenou přístupnost, tak není důvod to tam dávat. Když to sleduješ pravidelně, tak ho tam určitě uvidíš.
uživatel
moonword
05.04.2008, 22:52.28

Prave zacal Nezvratny osud 3, film je od 18let takze by tam melo byt cervene kolco jak blazen ale nastesti nic!
Rikam, bud dostali rozum a nebo je nekde chyba....
Ikdyz by me nevadilo, kdyz by tam byla hvezdicka jak u ceskeho HBO.
uživatel
faust
06.04.2008, 07:26.06

že by přece jenom...

Já to napsal proto, že si taky pamatuju (je to asi pár dní zpátky) a někdo to tady psal, že ten kolec je konečně pryč. Já z toho měl takovou radost a vypadalo to, že jako fakt. Ale následující den, jsem si to zapnul... a byl tam. Tak nejásejte zatím, ale možná to končí postupně a na etapy. Teď to vypadá fakt nadějně. Jestli to fakt po těch několika letech zmizí, tahle neuvěřitelná hrůza, tak to bude prostě bomba.
uživatel
moonword
06.04.2008, 08:52.14

Žluté kolečko z HBO2 natrvalo zmizelo teraz je o tom článok R^
uživatel
Jupi
06.04.2008, 08:59.40

Ještě by to chtělo nějak zatlačit na Spektrum, to vysílá také podle české licence.
uživatel
kubisek
06.04.2008, 09:10.55

Super. No to je dost dobrý. Tak konečně po těch 5 letech jim došlo, že na tu třípalcovou, barevnou a vrcholně nevkusnou dopravní značku není nikdo zvědavej. Tak to Spektrum zůstává asi jako poslední.
uživatel
moonword
06.04.2008, 10:35.26

Ale zasjimave, HBO2 bylo pry pod madarskou licenci, ale pokud vim tak bylo vzdy pod ceskou. Dokonce i v materialech RRTV na netu to tam bylo odjakziva. Taktez Spektrum. Tak ja nevim, ci to neni jen vymluva... :-D
Ale hlavne ze to zminelo! A ted uz jen to Spektrum, Animax a sem tam Minimax!!
uživatel
faust