06.04.2008, 22:07.14 | |
Levný HDTV PACE DS810XEMáte někdo prosím zkušenosti s tímhle přijímačem? To jméno má dobrej zvuk ještě z dob analogu. Ta cena, která začíná asi někde na 3600 je dost zajímavá, vzhledem k tomu, že se jedná o HDTV přístroj. Zatím jsem se dozvěděl asi tolik, že je to už starší model, vlastně jeden z prvních HDTV receiverů vůbec, jsou tam velký problémy s některýma modulama (Diablo) - ale to mě stejnak nezajímá, spíš by mě zajímalo, jestli tam bude fungovat klasickej AlphaCrypt CW modul (konkrétně EasyTV dual). Pak na zahraničních fórech někdo psal, že při propojení přes SCART je obraz mírně do zelena, ale přes HDMI je prý všechno v pohodě a na co SCART v dnešní době. Taky by mě zajímalo, jestli to spolupracuje dobře s motorem a prostě celkově stabilita, jestli to vydrží dlouho zapnutý bez nějakejch problémů. Tak jestli to náhodou někdo znáte... |
![]() moonword |
06.04.2008, 22:59.00 | |
RE: Levný HDTV PACE DS810XENa to že je jeden z prvních umí prý HD mpeg4 (jak jsem se dočetl z návodu na netu) ale co HD mpeg4 S2 ? |
![]() Standa2 |
06.04.2008, 23:12.04 | |
RE: Levný HDTV PACE DS810XEMěl by umět vlastně úplně všechno, co běžně umí i ostatní. Upscaling taky, takže obraz by měl být teoreticky u klasickejch SD stanic subjektivně trošku lepší, než na SD přijímačích. Jde o to, jestli je to aspoň trochu spolehlivý. Aby to nebylo jak nová verze Windows od Microsoftu. :laughing: |
![]() moonword |
07.04.2008, 17:36.11 | |
levný hdtv Pace ds 810Už se to tu kdysi probíralo máš smůlu, tento přijímač neumí MPEG4 proto je tak levný! |
![]() MONY |
07.04.2008, 18:09.23 | |
RE: Levný HDTV PACE DS810XEUpscaling rozhodně obraz na televizní obrazovce nijak nevylepší, to je pověra a principiální nesmysl. Smysl by to mělo jedině tehdy, kdybys měl zobrazovač, který by neuměl upscale sám od sebe (nějaký monitor), nebo ho dělal blbě (nějaký šmejd). Pak ano. |
![]() Antonín |