Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
07.04.2008, 11:22.28

Reklamace - nový starý kus

Dnes mi přišel reklamovaný Digipower 2100 (neotáčel se na jednu stranu) a ve výdejce je uvedeno výměna za jiný kus. Ale tento "jiný" kus vypadá značně opotřebovaně, je poškrábaný. Je tohle řešení možné?
uživatel
Zdenik
07.04.2008, 11:27.37

RE: Reklamace - nový starý kus

Ne, pokud s tím nebudeš souhlasit.
Reklamaci mohou vyřešit opravou, vrácením peněz a úhradou nákladů, výměnou za nový kus.
uživatel
Antonín
07.04.2008, 14:31.08

No mně se právě nikdo neptal, mně prostě z Omka poslali jiný použitý motor...
uživatel
Zdenik
07.04.2008, 14:51.29

Třeba omyl.
Nejdříve tam zavolej.
Pokud ti dali prostě starý motor, místo tvého v záruce, a pokud už uběhla lhůta 30 dnů (reálně 31 dnů), pak jim ten starý vrať a požaduj vrácení peněz, protože nevyřídili reklamaci ve lhůtě. Kup si nový motor jinde. Jednoduché jak facka.
Ale nejdříve si zjisti, co a jak.
uživatel
Antonín
07.04.2008, 18:09.00

reklamace i jinde

jo, taky mám jednu krásnou zkušenost jednalo se o nejceny, prvně nabízí skladem (něco co se nakonec ukázalo jako nedostupné), takže jsem hned zaplatil bankovním převodem, email s platebním spojením dorazil hned. Pak měsíc čekáš na vrácení peněz, pak to vrátili dvakrát, co zjistili za další měsíc a já to ani nezaregistroval, to už mě začalo trošku rozčilovat, tak jsem zatlačil a dostal od nich poukázku na bezplatné poštovné. Rv Za půl roku jsem se rozhodl toho využít, emaily s komunikací uschované, vzal jsem 100cm parabolu, najednou se k poštovnému zdarma nechtěli vůbec znát, že to není možné atd., přeposlal jsem jim mejly a změna, parabola prý není skladem, to mě dojalo ještě víc, abych to uzavřel, nakonec parabola dorazila, šrouby nekompletní, zabalené jen ve fólii, takže poškrábané, to jsou teprve šmejdi!!! Rv
uživatel
poky1
07.04.2008, 18:55.22

Poslali mi prostě starý motor místo mého v záruce, bez oznamu.. No budu se tam muset poptat. Díky za odpovědi a reakce
uživatel
Zdenik
07.04.2008, 19:37.12

Já mám podobné zkušenosti s hlavním dodavatelem Openboxů. Majitel slíbil cenu, kterou nedodržel, když jsem cenu reklamoval (jsme lidi, omyl je možný), slíbil mi u další objednávky, že to dají do pořádku. Vyřešili to tak, že dali polovinu dohodnuté slevy na původní objednavce a tu novou objednávku navýšili o slevu z minulé objednávky. Prostě ŠKODA MLUVIT. O TÉTO FA SI MYSLÍM SVOJE. ;P
Zlatá Impexa (berte to jako pochvalu, né reklamu). R^ R^
uživatel
Zip
07.04.2008, 20:35.13

@Zipe

můžu Tě ubezpečit, že stále stejní lidé si to opět přeberou po svém. :-/
uživatel
poky1