| 07.04.2008, 11:22.28 | |
Reklamace - nový starý kusDnes mi přišel reklamovaný Digipower 2100 (neotáčel se na jednu stranu) a ve výdejce je uvedeno výměna za jiný kus. Ale tento "jiný" kus vypadá značně opotřebovaně, je poškrábaný. Je tohle řešení možné? |
![]() Zdenik |
| 07.04.2008, 11:27.37 | |
RE: Reklamace - nový starý kusNe, pokud s tím nebudeš souhlasit.Reklamaci mohou vyřešit opravou, vrácením peněz a úhradou nákladů, výměnou za nový kus. |
![]() Antonín |
| 07.04.2008, 14:31.08 | |
RE: Reklamace - nový starý kusNo mně se právě nikdo neptal, mně prostě z Omka poslali jiný použitý motor... |
![]() Zdenik |
| 07.04.2008, 14:51.29 | |
RE: Reklamace - nový starý kusTřeba omyl.Nejdříve tam zavolej. Pokud ti dali prostě starý motor, místo tvého v záruce, a pokud už uběhla lhůta 30 dnů (reálně 31 dnů), pak jim ten starý vrať a požaduj vrácení peněz, protože nevyřídili reklamaci ve lhůtě. Kup si nový motor jinde. Jednoduché jak facka. Ale nejdříve si zjisti, co a jak. |
![]() Antonín |
| 07.04.2008, 18:09.00 | |
reklamace i jindejo, taky mám jednu krásnou zkušenost jednalo se o nejceny, prvně nabízí skladem (něco co se nakonec ukázalo jako nedostupné), takže jsem hned zaplatil bankovním převodem, email s platebním spojením dorazil hned. Pak měsíc čekáš na vrácení peněz, pak to vrátili dvakrát, co zjistili za další měsíc a já to ani nezaregistroval, to už mě začalo trošku rozčilovat, tak jsem zatlačil a dostal od nich poukázku na bezplatné poštovné. Rv Za půl roku jsem se rozhodl toho využít, emaily s komunikací uschované, vzal jsem 100cm parabolu, najednou se k poštovnému zdarma nechtěli vůbec znát, že to není možné atd., přeposlal jsem jim mejly a změna, parabola prý není skladem, to mě dojalo ještě víc, abych to uzavřel, nakonec parabola dorazila, šrouby nekompletní, zabalené jen ve fólii, takže poškrábané, to jsou teprve šmejdi!!! Rv |
![]() poky1 |
| 07.04.2008, 18:55.22 | |
RE: Reklamace - nový starý kusPoslali mi prostě starý motor místo mého v záruce, bez oznamu.. No budu se tam muset poptat. Díky za odpovědi a reakce |
![]() Zdenik |
| 07.04.2008, 19:37.12 | |
RE: Reklamace - nový starý kusJá mám podobné zkušenosti s hlavním dodavatelem Openboxů. Majitel slíbil cenu, kterou nedodržel, když jsem cenu reklamoval (jsme lidi, omyl je možný), slíbil mi u další objednávky, že to dají do pořádku. Vyřešili to tak, že dali polovinu dohodnuté slevy na původní objednavce a tu novou objednávku navýšili o slevu z minulé objednávky. Prostě ŠKODA MLUVIT. O TÉTO FA SI MYSLÍM SVOJE. ;PZlatá Impexa (berte to jako pochvalu, né reklamu). R^ R^ |
![]() Zip |
| 07.04.2008, 20:35.13 | |
@Zipemůžu Tě ubezpečit, že stále stejní lidé si to opět přeberou po svém. :-/ |
![]() poky1 |