| 07.04.2008, 13:57.10 | |
eMtech/Homecast 200CI - limity settingu antényČím jsou, prosím vás, určeny orbitální limity východ/západ při settingu družic v instalaci uvedeného risívru? V nastavení settingu antény jsou u každého satelitu vyřazeny (disable) limity a přesto v polohách 75st.E resp. 45st.W sett. hlásí "out of range". Při východ. délce místa instalace 14,5st. (nula), to představuje rozsah E/W asi 60st./60st. což neumožňuje, byť jen teoreticky, využít celkový inzerovaný rozsah motoru SG2100 tj. 150 stupňů. Nezdá se mi, že by to byla věc instalovaného SW. Motor nemá HW limity a kromě toho situace zůstává stejná při odpojení ant. i motoru. Děkuju za případné vysvětlení mojí chyby. |
![]() knawi |
| 07.04.2008, 14:12.51 | |
RE: eMtech/Homecast 200CI - limity settingu an...Každopádně to lze řešit tak, že si nastavíš u těch nejkrajnějších družic místo USALS na MOTOR a najedeš si na ně po krocích ručně od nejbližší USALS pozice. Potom uložíš změny a bude to bez problémů fungovat. Jedná se mám dojem jenom asi o jeden nebo dva ruský satelity daleko na východě, zbytek nemá absolutně význam a nic tam nevysílá. |
![]() moonword |
| 07.04.2008, 14:23.00 | |
RE: eMtech/Homecast 200CI - limity settingu an...Ano, máš úplně pravdu, je to jenom zbytečná pedanterie. Kombinace nastavení USALS a MOTOR tedy není "nečistá"? Už jsem to taky využil. Děkuju za rychlou odpověď a zdravím tě. |
![]() knawi |
| 07.04.2008, 14:24.23 | |
limit settinguresim to tak dam si usals treba 80e a napise mi to mimo polohu zadam si sat.frekvenci a nastavim si motor a rucne si to doladim az se mi objevi signal |
![]() mefa |
| 07.04.2008, 14:28.41 | |
@mefaNo to máš dobrý, ale ručně v menu je to lepší, ani nemusíš chodit ven a stačí to nastavit jenom jednou :laughing: |
![]() moonword |
| 07.04.2008, 14:31.55 | |
@mefajo, díky, máte oba zřejmě stejnou zkušenost. Jenom si nedovedu vysvětlit rozdíl mezi užitím MOTOR a USALS. Ale už jsem klidnej, díky. |
![]() knawi |