| 07.04.2008, 19:04.28 | |
Co moje oči vyděli.U nás v Rychnově nad Kněžnou dnes pan vedoucí a jeho přisluhovači elektro náklad.na firemní skříňový náklaďák plazmu LG a odváželi zákazníkoj!!!! Jedu kolem domů a pozoruji : Tak jí v krabici na stojačku dali na tu hydraulickou plošinu u náklaďku, potom jí skáceli na bok a zatáhli do boudy !!!!! Že jsem toho zákazníka trochu znal, tak jsem zastavil a upozornil, " že plazma se memá převážet na placato". Vedoucí ani necekl a přísluhovačičuměli, no a důležitý nový majitel TV prohlásil, " pan vedoucí tomu rozumí" !!!! No obchodníci jsou z Moravy,- " Co nám to sem Bolku Polívko posíláš" ? Mě Panasa dovezli až z Prahy na stojačku a uvázanou a v návodu to jasně píšou. Tak si udělete obrázek, kdo nám to prodává. |
![]() CES |
| 07.04.2008, 19:10.09 | |
RE: Co moje oči vyděli.jak řekl klasik: každá věc má svého kupce jen ho najít, to je to pravé umění ;) |
![]() poky1 |
| 07.04.2008, 19:18.28 | |
Takže nejen oči vyděli ale i uši slišeli...U plazem zn.LG je úplně jedno jak se převážej... |
![]() KOTAZ |
| 07.04.2008, 19:56.26 | |
RE: Co moje oči vyděli.Je to jako s rohlíky - lidi nevidí co se s nima děje cestou od pekaře do prodejny, ale v prodejně se hádají s prodavačem o rukavici. :laughing: :laughing: :ogre: |
![]() digifajn |
| 07.04.2008, 20:15.36 | |
RE: Co moje oči vyděli.CES, myslíš prodejnu na Havlíčkově ulici? Jsem taky z Rychnova a celkem se snima znám, tak že bych je trošku popíchnul. |
![]() Jira |
| 07.04.2008, 20:59.13 | |
Pro JiraJo, jo, jo. Jen mě překvapil KOTAZ s LG, tam mají jiný panel. Jaký asi ? A nekecám. R^ |
![]() CES |
| 07.04.2008, 21:34.53 | |
KOTAZAni jeden nereaguje na toho cestinare , toto se uci ve 3. tride - vyjmenovany slova ,sel bych byt tebou do 3. tridy a zopaknul ji aspon 2x :scared: |
![]() fram |
| 07.04.2008, 22:48.57 | |
fram:Milý frame, 3. třídu jsem musel tenkrát bohužel přeskočit protože jsem musel pomáhat otci na poli. Nebylo vždy hej tak jak dnes! |
![]() KOTAZ |
| 07.04.2008, 23:41.22 | |
KOTAZTaky jsem chodil na pole a past kravy a v ohni opekal brambory ,ale nyni honim na orbitu druzice ,clovek musi z dobou kamo. ;) |
![]() fram |
| 07.04.2008, 23:42.26 | |
RE: Co moje oči vyděli.Plazmu lze převážet i "naplacato".... |
![]() Bloud |
| 07.04.2008, 23:42.51 | |
To:KotazOtec na poli se dnes asi v hrobě obrací,pokud ne ,tak se upřímně omlouvám,že někdo může takhle prznit češtinu.Jistě jde o překlep na klávesnici,kdy tvrdé Y je v anglické verzi na klávesnici jen o jedno políčko vedle měkkého I.Ale to ,že dnes jsem objevil v nákupním centru stánek podnikatele s replikou barokního nábytku s oznámením,že uvedenou prezentaci je možné obědnat i po jednotlivých kusech,by asi jeho otec chudý živnosník,posílající objednávky svým dodavatelům ,těžko překousával.Když jsem zavolal na uvedené číslo,byl jsem informován,že má v počítači kontrolu češtiny a je to správně.Co jen dodat,jsem ročník 1944/vrať se hrobu (nevhodné slovo)e/ a nebo nepomáhej otci na poli a dokonči školu, alespoň v těch nej základech. Prosím to nejsou urážky,ale jen fakta.A jak bylo Vámi podotknuto,ti mladí to opravdu s przněním češtiny mají snadnější.Ale to je už na jiné téma,které zde nepatří. A jak napsal Digifajn,ty rohlíky,které táhnouz pekařství,které je vedle hospody , v pěti bednách nad sebou po zemi až do Tranzitu a potom někdo buzeruje prodavače za hygienu,,mi opravdu vadí více ,než ta plazma.Tu si nekupuješ každý den. |
![]() Petr 2 |
| 08.04.2008, 06:28.27 | |
2 framVždy se chodí S dobou. |
![]() algec |
| 08.04.2008, 08:43.18 | |
RE: Co moje oči vyděli.Díky za informaci, asi bych plasmu nepoložil na placato, ale tohle jsem opravdu nevěděl...LCD se také nesmí položit ?? |
![]() kacenkin |
| 08.04.2008, 09:48.06 | |
RE: Co moje oči vyděli.LCD muzes tocit treba dokola :laughing: |
![]() kimi |
| 08.04.2008, 10:04.02 | |
RE: Co moje oči vyděli.Pokud to nepraskne, tak můžeš dělat i s tou plazmou, co chceš...ne?A když to praskne, tak to má na krku obchodník, ne ten zákazník. Pročež bych vás rád informoval, že hraje mechanickou roli úhlopříčka, o které tu řeč nebyla. P.S. Češtin je tu skutečně strašný. Lépe to nerozebírejte. Je to jen horší a horší. |
![]() Antonín |
| 08.04.2008, 11:27.45 | |
Petr2andfram:Po vašich připomínkách jsem se pánové musel skutečně sám před sebou zastydět a omluvou mi nemůže být ani ta tehdejší každodenní visylující dřina na našem kamenitém políčku. Pochop ale Petře 2, že nakrmit mých 6 malých, věčně hladových sourozenců (dva z nich vážili po 19 kg v sedmi letech!) dostalo apriori přednost před nějakou školou.P.S. fram: To se ti to opékalo a kulačilo když jste měli stádo krav, my museli vzít zavděk jenom párkem koz plemene Převalského. |
![]() KOTAZ |
| 08.04.2008, 21:22.59 | |
KOTAZHlavně ta "visylující" dřina, to musela být makačka. |
![]() sateliťák |
| 08.04.2008, 21:29.11 | |
Re: češtin být můj kobyl... češtin být můj kobyl. Já pomáhal na poli, pracoval u krav a pracuji na poli i dnes, i když už hospodařím minimálně. Kromě toho "honím družice po orbitu", jak už zde bylo řečeno. Pocházím z generace "husákových dětí" ale musím konstatovat, že písemná forma jazyka dnešní mládeže je děsivá ...Jo, mimochodem, v životě jsem nechodil do české školy, a to mám absolvováno 17 tříd. Zdravím. |
![]() robert210 |
| 08.04.2008, 23:58.08 | |
Re:češtin být můj kobylRoberte dvěstědesítko, příteli, máš moje simpatye - za to že jsi v životě nechodil do české školy a navíc jsi dokázal to, co kdysi bylo možné snad jenom v Sovětském svazu; pomáhat na poli, pracovat u krav a ještě zmáknout 17 tříd! Můj kamarád Laco se taky nějak podobně zasekl (on v páté třídě), dnes má fabriku na drátování hrnců kdesi u Trebišova a je za vodou. Bylo by indiskrétní se tě Roberte zeptat - ty tóže inženěér? |
![]() KOTAZ |
| 09.04.2008, 09:01.11 | |
Re:češtin být můj kobylДа. |
![]() robert210 |