| 08.04.2008, 10:28.24 | |
UPC Digital a DVB-C kartapocujte je nejaka DVB-C akrta spolu s analogovym TV tunerom? popripade aj s DVB-T ale to asi nie je taka kombinaciaa ak DVB-C plus analog neexistuje mate skusenosti s dvoma PCI tunermi (napriklad DVB-C + hybrid DVBT/analog) v jednom PC? vdaka |
![]() batman |
| 08.04.2008, 10:34.53 | |
RE: UPC Digital a DVB-C kartapozri sem: http://www.technotrend.com/2762/PRODUCTS_for_PC.html |
![]() Dusan |
| 08.04.2008, 10:52.05 | |
RE: UPC Digital a DVB-C kartano to je len jeden vyrobca, skor by som uvital prakticke skusenosti alebo dobre tipy, mimochodom ani DVB-C/analog nemaju takze link bol zbytocnyak taky hybrid nie je, pytam sa skor na prakticke skusenosti s prevadzkou dvoch PCI tunerov v jednom PC! a tiez ak mate skusenosti aj s vlozenim dekodovacej karty k DVB-C karte ako na to. co pouziva UPC? Conax ci CW? |
![]() batman |
| 08.04.2008, 11:00.31 | |
RE: UPC Digital a DVB-C kartaZalezi na operacnom systeme a aplikacii. Ja mam odskusane v MediaPortale / Win XP MCE fakticky tri tunery - jeden DVB-S2 (TT S2-3200)a dvojity DVB-T (Hauppauge T-500)... Funguje to v pohode. Dekodovaciu kartu mam odskusanu v satelitnom prijme - funguje. |
![]() Dusan |
| 09.04.2008, 10:40.32 | |
RE: UPC Digital a DVB-C kartaMám v PC kartu DVB-C Satelco EasyWatch HDTV PCI.V nabídce UPC Digital zobrazuje pouze volné programy ČT,Nova,Prima a světe div se-VoomHD a NG HD.Karta funguje ale je problém s volbou kanálů.Pokud vyberu zakodovaný program,karta zatuhne.Jedu na Vistě,ovladače mám i na Vistu,na XP jsem nezkoušel. |
![]() jito |