Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
29.04.2008, 23:22.02

TV Markiza v CS-Link (mimo téma)

Ahoj Všem
Dnes jsem si jentak z nudy projížděl stránky Parabola.cz a to zpětně až do roku 2001. Tehdy začala 19.12.2001 vysílat v paketu Czech link tenkrát na sat Eurobird 28.5E Tv Markíza. Program nebyl možný přijímat individuálně ale už tenkrát se začalo toto řešit jak zpřístupnit Markízu na kartách Czech Link. Dnes se píše rok 2008 a stále to není vyřešené. Tak Markýza byla jako první na satelitu (beru to z těch TV které vysílají do dnes) pak se přidala STV pak TA3 a JOJ a dnes je to právě ta Markíza kterou jako jedinou není možné přijímat s kartou CS-Link.Tak si tak říkám myslíte že se stane zázrak a Markízu nám zpřístupní na našich kartách?
Přeji Všem hezký den
uživatel
kdoporadi
29.04.2008, 23:31.44

RE: TV Markiza v CS-Link (mimo téma)

zaujali mě na tvém příspěvku dvě věci, to že se tak nudíš, dále máš tam 4krát napsáno Markíza a jednou s tvrdým Y ;) (nevím, ale všiml jsem si, nejsem žádnej šílenej lingvista)
Jinak já si osobně myslím, jen aby to teďka nedal Gital do testu jako TaT Jojku, ale je mi to šumák, mám slovenskou kartu. :8)
uživatel
poky1
30.04.2008, 08:17.36

Markíza bude na českých kartách jen těžko. Všimni si - Nova a Markíza mají jednoho majitele - CME. CME celkem logicky nechce, aby lidi koukali v SR na Novu a v ČR na Markízu. Je to jasnější?
uživatel
kubisek
30.04.2008, 08:46.00

A proč v kabelovkách mohou?
uživatel
clyde
30.04.2008, 09:01.06

Inu v kabelovkách platíš,takže to jim stačí.Ani koukat se nemusíš.
uživatel
son
30.04.2008, 12:03.38

nekde sem četl že to kabelovky berou z přesahu co de do čr ze SR a tak obchazí tento zákon, ale nevím jak to je
uživatel
killors