30.04.2008, 10:37.57 | |
EcholitteZnáma má problém s načítaním novej(modrej) Skylink karty.Stará(biela) ide bez problémov.Zrejme je potreba prehrať nový firmvare(predpokladám).Vedeli by sme jej pomôcť?Ďakujem. |
![]() robina2 |
30.04.2008, 11:02.45 | |
RE: Echolittehttp://www.enterplus.sk/download.php, tu najdes novy firmware aj loader. |
![]() PEPE8989 |
30.04.2008, 11:26.19 | |
RE: EcholitteNa tej stránke je rok starý soft, to ani nepozeraj. na stránke www.np-ulc.net/receiver/echolite sú najnovšie softy pre Echolite DSB 790,aj zároveň nové softcamy každý deň. Aj loader je tam.Odtiaľ si to stiahni do prijímača. Karty Gital,Skylink fungujú bez problémov. Nevypíše síce zápis na kartu,ale zápisy chodia spoľahlivo do pár sekúnd. |
![]() vw1 |
30.04.2008, 11:41.46 | |
Echolite DSB 790Takže posledný soft je:Rom_main_v3.23_660_690_770_790.zip z 20.4.2008.Ten treba stiahnuť,rozbaliť a poslať cez RS 232 do prijímača. Posledný softcam: New Echo Cam 04.27.Gyu-La.zip. Softcam sa posiela v standby režime. |
![]() vw1 |
30.04.2008, 18:19.54 | |
RE: EcholitteVšetkým ďakujem za poskytnuté rady R^ |
![]() robina2 |
30.04.2008, 19:13.25 | |
@vw1 návod na upgradeTak som to našiel a stiahol,ovšem v tom loadere sú rôzne upgrade a update tlačítka a navyše sú tam po rozbalení dva BIN súbory (A,B) potreboval by som vedieť ktorý nahrať alebo či obidva a ktorým presne tlačítkom.Nechcel by som jej totiž nejak domrviť receiver :))) .Viem robiť takéto veci s Fergusonom Humaxom Philipsom,ale Echolite mám pred sebou prvýkrát.Takže len nejaký krátky návod,alebo link s návodom kde by som sa dočítal, ktorým tlačítkom to odoslať do receivera.UpGrade Application,alebo Write Default data......? :scared: |
![]() robina2 |
30.04.2008, 20:25.01 | |
RE: EcholitteNa upgrade je program: 142_cnx_uptool_7.6 po otvorení kliknúť na Upgrade Application, vložiť Rom_main_v3.23 verzia B. Verzie A,B sa líšia len jazykom softu. Verzia B by mala byť vložená okrem iných jazykov slovenčina.Po vložení softu sa otvorí tabuľka Upgrade Receiver a nápis Linking a vtedy zapnúť prijímač sieťovým vypínačom.Začne sa nahrávanie softu. Prijímač nevypínať skôr, kým sa neobjaví na displeji čas 12:00 !!!! Vloženie softcamu prebieha cez ten istý program, až na to že sa klikne na okienko Updata key, vloží sa príslušný program a začne sa načítanie do prijímača. tu proces trvá max.5 sekúnd. Softcam sa vkladá do prijímača v režime Standby!!!! To je všetko. Je dobré si najprv zálohovať setting, hoci ten vždy zostane po aktualizácií softu zachovaný v prijímači.Pri zálohovaní settingu sa klikne na okienko Read Default Data, vložíme si názov súboru podľa uváženia, napr. setting_30042008, odklikneme a začne sa prijímať setting z prijímača do PC. Opačným postupom cez okienko Write Default Data ho zasa vložíme do prijímača. Všetko v režime Standby!!!! To je všetko. |
![]() vw1 |
30.04.2008, 20:57.16 | |
RE: EcholitteNo super.Ona to potrebuje čisto len na skylink.Takže nejaký update key snáď ani nebude nikdy potrebovať....ale ktovie? ;)Ešte raz srdečná vďaka a veľa úspechov v pracovnom i rodinnom živote prajem.Si dobrý človek. R^ R^ R^ |
![]() robina2 |