30.04.2008, 11:45.05 | |
SKYSTAR HD PROBLEM!!!Mám kartu Skystar hd od 01/08 po prve instalaci mi vše fungovalo OK.Bohužel jsem musel přeinsalovat OS a od te doby když chci nainstalovat ovladače tak se mi restartuje PC a objeví se modrá obrazovka a nějaký výpis fyzicke paměti.Stáhnul jsem nejnovější drivery od Technisatu podporujíci Vistu a nic.Nemám kartu reklamovat?Měl jsem Skystar 2 a nikdy jsem s ní problémy neměl to byla pohoda.Mam OS(Vista Ultimate32bitSP1)E6550,2GB RAM,P35-DS4,RADEON 2600 XT,500GBDíky za odpovědi všem |
![]() marcel79 |
30.04.2008, 11:58.38 | |
RE: SKYSTAR HD PROBLEM!!!A co u té reklamace řekneš?Mám blbě naistalovaný systém, tak mi dejte jinou kartu? Jestli to nastalo po reinstalaci OS, pak ais příčina nebude v kartě, ale v OS. OS který dělá podobné kousky, co popisuješ nevypadá moc zdravě. Proč nenainstaluješ stejné ovladače, co jsi měl před tím? Nebo máš jiný OS?, ono to není popsané. |
![]() Antonín |
30.04.2008, 12:07.25 | |
RE: SKYSTAR HD PROBLEM!!!Poprve jsem instaloval z priloženého CD a to fungovalo správně.A i podruhé jsem se pokoušel o stejný postup a nic potom se pokoušel o stažení ze stranek vyrobce Tech... a také neuspěšné.V obou případech se jedná o Vistu Ultimate 32bit |
![]() marcel79 |
30.04.2008, 12:22.56 | |
RE: SKYSTAR HD PROBLEM!!!nenapsal jsi tady, jestli ta karta na Vistách Ultimate už jednou fungovala a přestala fungovat až po reinstalaci toho samého systému anebo jsi systém vyměnil. Také podle čísla, chyby, které ti to vypíše na té modré obrazovce a chybového hlášení (velkými písmeny hned na začátku) můžeš zjistit, co za chybu to vlastně je. Ono se může stát, že to s tou kartou nemá vůbec nic společného, ale může být třeba chyba pamětí RAM (visty umějí jejich test - spouští se při bootu z instalačního média), můžou to být špatné ovladače grafické karty..., může být poškozen HDD. Všechno je možné. Tak zkus nejdřív se porozhlédnout na netu, jestli nenajdeš popis k té chybě, co ti to hlásí. |
![]() prochor |
30.04.2008, 13:15.02 | |
RE: SS HDZkus použít drivery od Technotrendu TT Budget 3200, jsou to stejné karty, www.technotrend.de. Já mám SS HD taky a jedu na driver Technotrendu, oproti Technisatu průběžně updatují a karta s tímto ovladačem zvládá i vysoké SR 45000 (některé ruské kanály). |
![]() cz136215 |
30.04.2008, 13:45.58 | |
RE: SKYSTAR HD PROBLEM!!!Podle mého soudu je spíše problém v tom, že poprvé Visty nevypadaly stejně, jako po druhé. něco tam bylo, co tam teď není. Ale na dálku tohle asi těžko půjde uhodnout. Tedy já to nezvládnu určitě. Těch možností je strašně moc.Začal bych tím, že bych se ujistil, že nemám žádný problém ve Vistách. |
![]() Antonín |
30.04.2008, 17:06.05 | |
VyndatZdravím,já jsem sice asi pc laik ale já bych tu kartu uplně vyndal pak přeinstaloval vistu a pak tu kartu znovu namontoval jako při nové koupi.a ještě jedna poznámka některý hardware chce aby měl ovladače nainstalovány dopředu. |
![]() hajas |