| 01.05.2008, 10:11.43 | |
CS LInk a Fimlbox Extra...Jde to???Ahoj,Už ňákou dobu vlastnim satelit od Digi tv, všechno zatim funguje jak má(když vynechám menší potíže ze začátku).Platim si 500 za plnou nabídku ale rád bych měl i další programy a ted bycvh se od Vás rád krok po kroku( jako pro blba) dozvěděl co a jak a kde udělat, pořídit atd.Jde mě hlavně o stanici CS Film a Filmobox Extra. Před časem jsem něco slyšel o kartě CzechLink, že přes ní lze přijímat(asi za 100kč na rok) CS Film.Jak je to s Filmbox Extra jsem nezjišťoval. Pravděpodobně budu muset koupit noivou satelitní soupravu která by měla mít ten slot na karty kterej by měl být označenej Cryptoworks. Jedná se mě o to kolik takovej obyčejnej základní satelit může stát a jak je to stou kartou CS Link(poplatky: pořizovací-provozní). Pak mě zajímá na jakou družici se musí naštelovat parabola? Jetli je to Astra jako má třeba UPC nebo něco jiného??? Omlouvám za neodborné názvy a zdlouhavé téma. A předem děkuji Všem kteří mě dokáží poradit. |
![]() rcman |
| 01.05.2008, 10:15.16 | |
RE: CS LInk a Fimlbox Extra...Jde to???filmbox extra je v multibalíku 1 001 Kč za rokCS Film (pouze k MULTI)999 Kč |
![]() Jupi |
| 01.05.2008, 10:15.47 | |
CSFilm a Filmbox ExtraPojde ti to na druzici Astra3A ale su to platene prg. CSFilm stoji na rok 1000 Kc. |
![]() bobrik |
| 01.05.2008, 10:45.44 | |
RE: CS LInk a Fimlbox Extra...Jde to???Podívej se na portály www.t-t.cz nebo pro kartu gitalwww.gital.cz.Tam se dozvíš vše,tady by to bylo na dlouhé vysvětlování.Když něco nepochopíš ,napiš,vysvětlíme. |
![]() hobza |
| 01.05.2008, 11:04.57 | |
CSFilm a Filmbox ExtraTřeba dotovaný komplet EUROSport1, prijmač Techni Sat DigitS2 4900kč.Příjem družc Astra 23,5 a Astra 19,2.k tomu karta Gital bez omezení a k tomu HBO 1 měsíc zadara.To je jedna z mnoha možností jak príjmače tak karet . |
![]() Lubos17 |
| 01.05.2008, 11:44.25 | |
RE: CS LInk a Fimlbox Extra...Jde to???O HBo mě nejde.Už mám všechny tři. Možná když budu chytat ňáký volný prohramy tak bych bral Německý, tam se dá alespoň něco pochopit než na těch Rumunskejch co mám volně na Digi tv.Pro: Hobza Děkuji, stránky skouknu a uvydim jak to pochopim... |
![]() rcman |
| 01.05.2008, 12:14.17 | |
RE: CS LInk a Fimlbox Extra...Jde to???Dobře, takže jestli jsem to dobře pochopil. Tady na těhle stránkách www.t-t.cz . Tak si pořídim satelitní komplet (např. humax za 5000kč). Pak potřebuju kartu (pro mě asi nejvhodnější TT karta Standard za 2000kč). A ted mě musíte trochu pomoc! Když to doma všechno instaluju, zapojim a rozchodim, tak si přes net zaregistruju kartu. A teď bych rád přijímal i Svoje dva Programy (CS Film a FilmBox Extra), takže si ke kartě musim předplatit balíček Multi. A ted jsem trochu v háji. Můžu si teda pořídit balíček Multi na rok za 2400kč (kde bude CS Film,Filmobx,FilmoxExtra,Hbo a xxxxtreme). Nebo si můžu předplatit jen balíček Mutli a stanici CS film na rok za 999kč. Když se přiklonim k té druhé variantě, bude mě fungovat i ten Filmox Extra???Děkuju za pomoc... |
![]() rcman |
| 01.05.2008, 12:32.25 | |
RE: CS LInk a Fimlbox Extra...Jde to???Ještě jsem se podíval na tyhle stránky www.gital.cz .A tam se mi to zdá trochu jednoduší, a dokonce mají i možná lepší ceny. Jestli jsem to správně pochopil tak bych si ohl rovnou pořídit satelitní komplet i s kartou CS link za 3000kč a potom si jen doplnit nabídku po předplacení. Jen jsem v tom kompletu nepochopil jestli tam je karta CS link a k tomu další karta Gital a jak se t karty dohromady používají? Přeci k tomu nebudu pořád chodit a přehazovat je.A jestli neni ta karta vtom kompletu časově omezená třeba na rok nebo tak? Co by se mi teda vyplatilo víc, koupit satelitní komplet v obchodě a pak si pořídil tu kartu s neomezenou životností nebo rovnou ten zmiňovaný komplet??? |
![]() rcman |
| 01.05.2008, 12:33.28 | |
RE: CS LInk a Fimlbox Extra...Jde to???Multi+CS Film a máš to doma |
![]() technikTKR |
| 01.05.2008, 12:43.41 | |
RE: CS LInk a Fimlbox Extra...Jde to???No, jo, jenže teď jsem zjistil že za těch 5000kř co jsem našel na jejich eshopu to neni satelitní komplet ale jenom Dvb-t přijímač z harddiskem a satelitní komplety jsem u nich vůbec nenašel. |
![]() rcman |
| 01.05.2008, 12:49.59 | |
Nevím co kde hledáš:http://www.onlineshops.cz/Digitalni-televize-satelity/komplet-s-kartou-tat-sezona/ |
![]() technikTKR |
| 01.05.2008, 12:59.01 | |
RE: CS LInk a Fimlbox Extra...Jde to???http://www.onlineshops.cz/Digitalni-televize-satelity/satelitni-komplet-pro-prijem-cz-programu-2-druzice-topfield-tf-6000-cr/Tohle bych teda měl pořídit, doma zapojit a zaregistrovat kartu, připlatit si ten balíček Multi (za 2400kč/12měsíců) a Cs Film (za 999kč/12měsíců) a je to? |
![]() rcman |
| 01.05.2008, 12:59.44 | |
RE: CS LInk a Fimlbox Extra...Jde to???Jo - přesně tak |
![]() technikTKR |
| 01.05.2008, 13:07.30 | |
RE: CS LInk a Fimlbox Extra...Jde to???Tak, hlavně že jsem to nakonec pochopil....Děkuju všem za pomoc a podporu... |
![]() rcman |
| 01.05.2008, 13:51.28 | |
RE: CS LInk a Fimlbox Extra...Jde to???Pardon, mimo mísu!CO SE DĚJE?? TECHNIK DOPORUČUJE MULTI?? :O :O |
![]() Zip |
| 01.05.2008, 14:07.43 | |
RE: CS LInk a Fimlbox Extra...Jde to???Já nic nedoporučuji, seš (tradičně) mimo :8) |
![]() technikTKR |
| 02.05.2008, 08:57.14 | |
rcmans gitalem to budeš mít levnější. 1500 za dvojprogram filboxů a 1000 za cs film. CSFilm můžeš navíc skombinovat s csmini -1200 nebo xxxxtreme -1500 a máš to pořád levnější než s multi. Zbytek programů máš stejně v Digi. HelloPopravdě, mít doma komplet Digi za šestku ročně, tak na dalších 2500 a sat. komplet s kartou za dva programy navíc bych se mohl vysr...nemusíš děkovat.. ;) |
![]() Tomik535 |